Το παράπονο ιερέα που έχασε την κόρη του: Δεν είμαστε μόνο κρέας – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ήταν ο πατέρας Βησσαρίωνας από την Επανομή Θεσσαλονίκης, η ιστορία του οποίου συγκλόνισε πριν από λίγες ημέρες το πανελλήνιο.

Θυμίζουμε πως ο ιερέας έχασε την 14χρονη κόρη του μετά από ένα τραγικό ιατρικό λάθος που έλαβε χώρα σε επέμβαση ρουτίνας.

«Η κόρη μου έκανε χειρουργείο για να γλιτώσει το bullying και πέθανε», είχε δηλώσει ο ίδιος, αποκαλύπτοντας το ψυχολογικό βάρος που κουβαλούσε επί χρόνια η μικρή του κόρη.

Πάνω σε αυτό το τραγικό γεγονός στάθηκε ο ιερέας προκειμένου να εκφράσει το μεγάλο του παράπονο σε πανελλήνια μετάδοση.

Έκανε αναφορά μεταξύ άλλων και στο μάθημα της σ@ξουαλικής αγωγής που προωθεί εδώ και μήνες το Υπ. Παιδείας και θα ενταχθεί στο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ωρολόγιο των μαθημάτων από το επόμενο σχολικό έτος.

«Δεν φταίνε όλα τα παιδιά. Ας αρχίσουμε οι γονείς να είμαστε πιο σοβαροί, πιο υπεύθυνοι και πιο πνευματικοί άνθρωποι. Δεν είμαστε μόνο κρέας. Έχουμε κι άλλο συστατικό. Την ψυχή, το πνεύμα.

Δεύτερον, θα ήθελα να παρακαλέσω ότι κάποια μαθήματα στο σχολείο προηγούνται της σ@ξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Κι εμείς που δεν είχαμε δεν πάθαμε τίποτα. Κάναμε παιδιά Ξέρουμε, γαλουγηθήκαμε. Ας προηγηθεί το μπούλινγκ και ο εκφοβισμός».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications