Παρέμβαση για την «αυτοκτονία» Σ.Δογιάκη: «Ο θάνατός του οφείλεται σε δολοφονία - Τα στοιχεία που το αποδεικνύουν»

Πληθαίνουν οι φωνές που κάνουν λόγο για δολοφονία του Σταύρου Δογιάκη και όχι αυτοκτονία, όπως μέχρι στιγμής έχει διαρρεύσει από την ΕΛ.ΑΣ, αλλά και από το ιατροδικαστικό πόρισμα.

Η βιασύνη κάποιων να κλείσουν άμεσα την υπόθεση της «αυτοκτονίας» του Σ.Δογιάκη, αλλά και να διαψεύσουν τις σχέσεις του με τον πιλότο που δολοφόνησε την Καρολάιν στα Γλυκά Νερά έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα.

Ενώ η περίεργη «αυτοκτονία» με δύο σφαίρες (μία στην καρδιά και μία στο κεφάλι) έχει ήδη προκαλέσει την αντίδραση αρκετών ιατροδικαστικών. Μάλιστα στην φερόμενη αυτοκτονία στέκεται με παρέμβαση της και η «Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης» η οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θεωρεί πως ο Δογιάκης δολοφονήθηκε.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

«Η ποσότητα Βαρίου και Αντιμονίου στο χέρι του Δογιάκη (που συνιστά ισχυρή ένδειξη ότι κρατούσε πυροβόλο όπλο και πυροβόλησε) δεν είναι σε ποσότητα τέτοια που να δικαιολογεί δύο πυροβολισμούς .

Γιατί;

Όταν ο ιατροδικαστής “συμπράττει” με την Αστυνομία όταν , η τελευταία δεν έχει ακόμα αποφανθεί , τότε υπάρχει τεράστιο πρόβλημα … κύριοι.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση , η 1η σφαίρα που έπληξε έξ επαφής τον Σταύρο Δογιάκη είχε Πύλη εισόδου από μπροστά στο ύψος της καρδιάς και πύλη εξόδου (βγήκε) αριστερά περίπου στο ύψος του πνεύμονα. Η ζημιά που κάνει σ αυτές τις περιπτώσεις η κινητική ενέργεια της σφαίρας προκαλεί καταστροφή των πάντων στο πέρασμά της , σε εμβαδόν ίσο με το 30πλάσιο της Βολίδας. Η λειτουργία της καρδιάς και των πέριξ αυτής ιστών και αρτηριών είναι καταδικασμένα να καταστραφούν ακαριαία .To δε σώμα πέφτει τελικά κάτω σαν κούτσουρο (θυμηθείτε την πρόσφατη πτώση ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο) ενώ η σκέψη κρατάει από τη συνειδητοποίηση “το έκανα ή τι έπαθα ” μέχρι το “τέλειωσα” ήτοι , αδυνατεί να πάρει απόφαση και να εκτελεστεί .

Η βολίδα που βγαίνει από την κάνη έχει ταχύτητα μεγαλύτερη των 800 χιλιομέτρων. Μπορεί η πύλη εισόδου να είναι σχετικά μικρή, η βολίδα προκαλεί τελικά μεγαλύτερη πύλη εξόδου και ζημιά στους ιστούς. ΌΜΩΣ ο εξ επαφής πυροβολισμός προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη ζημιά αφού όλη η κινητική ενέργεια και το "ωστικό κύμα" εκτονώνονται πάνω στο σώμα .

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το σώμα του Δογιάκη (με μικρό σχετικά βάρος 68 κιλά) δέχτηκε ΕΠΙΠΛΕΟΝ το "σπρώξιμο" όλου του κύματος κρούσης που προκάλεσε ο εξ επαφής πυροβολισμός

Εάν δεχτούμε λοιπόν ότι έχουμε ένα ανθρώπινο σώμα 70 κιλών που βρίσκεται υπό την επήρεια σκληρών ναρκωτικών ή κυριαρχείται από το σύνδρομο στέρησης ή έχει περιέλθει σε οριακή ακινησία ευρισκόμενο σε όρθια θέση , τότε ένας εξ επαφής πυροβολισμός στο στήθος θα τον ξαπλώσει ανάσκελα και όχι μπρούμυτα. (Ο πρωθυπουργός του 2ου ΟΧΙ Αλέξανδρος Κορυζής βρέθηκε νεκρός, επάνω στο κρεβάτι του, με την εικόνα της Παναγιάς στο στήθος του έχοντας πυροβοληθεί 2 φορές στην καρδιά. Ο θάνατός του αποδόθηκε σε αυτοκτονία).

Εάν το θύμα πέσει με τον 1ο πυροβολισμό ανάσκελα, είναι απολύτως αδύνατον να βρεθεί μετά μπρούμυτα με ένα 2ο πυροβολισμό (από τον ίδιο) στο κεφάλι του.

Εάν δεχτούμε επίσης το απίθανο ότι, παρά το σοκ που προκαλεί στο σώμα και στην συνείδηση ο εξ επαφής πυροβολισμός στο στήθος και στο ύψος της καρδιάς, το θύμα κατάφερε να κρατηθεί όρθιος ή έστω γονατιστός και να αυτοπυροβοληθεί 2η φορά , τότε ο 2ος πυροβολισμός στο κεφάλι ( πυροβολισμός λύτρωσης ) θα είχε σαν αποτέλεσμα το όπλο να βρεθεί σε διαφορετική θέση απ αυτή που βρέθηκε αφού, το άψυχο πλέον σώμα πέφτει ακαριαία σαν κούτσουρο στο έδαφος . Το όπλο θα έπρεπε να βρεθεί κάτω από το άψυχο σώμα κι όχι παραδίπλα.

Βλέπουμε συνεπώς ότι θα πρέπει να υιοθετήσουμε πως συνέτρεξαν μαζί ΤΡΙΑ απίθανα σενάρια για να δεχτούμε την αυτοκτονία και σ αυτά να προσθέσουμε ότι, είναι σχεδόν αδύνατον ένας βαριά τραυματισμένος στο στήθος να βρει καίριο στόχο στο κεφάλι του.

Ας δούμε όμως κι από μια άλλη οπτική την υπόθεση.

Ο Σταύρος Δ(ντ)ογιάκης βρέθηκε νεκρός ούτε λίγο ούτε πολύ σε στρατιωτική περιοχή (που απαγορεύεται ως γνωστόν η προσέγγιση σε πεζούς πολίτες αλλά και οχήματα μετά από τη δύση τού ηλίου) έξω από το γυναικείο Μοναστήρι τού Αγίου Ιωάννου τού Κυνηγού στην Αγία Παρασκευή, σε απόσταση 200 μέτρων από την ΣΔΑΜ, (Νατοϊκή Βάση τής Στρατιωτικής Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου δηλαδή,) 150 μέτρων από Στρατιωτικό Παρατηρητήριο, 500 μέτρων από Σταθμό τής ΕΥΠ και 400 μέτρων από το Αμερικανικό Κολλέγιο “Deree

Προηγουμένως όμως βρέθηκε στο Μαρούσι όπου οι κεραίες πιάνουν εκεί το τελευταίο στίγμα του κινητού του. Αν ήθελε να αυτοκτονήσει στο ίδιο φυσικό περιβάλλον γιατί δεν το έκανε συνεπώς στην Πεντέλη που βρίσκεται πιο κοντά στο Μαρούσι και που δεν θα βρισκόταν σε στρατιωτική ζώνη ; Επίσης , θ απέφευγε να πάει με το smart σε ανώμαλο χωματόδρομο . Εάν το είχε σχεδιάσει , γιατί δεν το έκανε με μια βολή;

Στις 00:44 ξημερώματα Δευτέρας ( την επομένη το απόγευμα βρέθηκε ) ο Σταύρος Δογιάκης, στέλνει sms για να ρωτήσει αν η μητέρα του έχει λάβει την φαρμακευτική της αγωγή. Την επομένη το απόγευμα ( όπως φαίνεται κι από τη σκιά του πεύκου κάτω από το οποίο πάρκαρε το αυτοκίνητό του ), βρέθηκε νεκρός, έξω από το αυτοκίνητο.

Πάρκαρε ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ κοντά στο σημείο όπου το έδαφος γινόταν απότομα κατηφορικό. Αυτό σημαίνει ότι πλησίασε όσο κοντά μπορούσε ώστε να εξασφαλίσει σκιά στο όχημα . Από αυτό (σε συνδυασμό με τ ανωτέρω , προκύπτει επ ακριβώς το πότε έφτασε στο σημείο εκείνο ) .

Υπάρχει μαρτυρία ότι τις πέντε τελευταίες ημέρες άλλαξε η διάθεσή του. Την τελευταία εβδομάδα άλλωστε, δεν είχε εμφανιστεί ούτε στο γυμναστήριο, πράγμα σπάνιο. Εάν όμως δεχτούμε τη μαρτυρία ότι δύο μέρες πριν ο Σταύρος Δογιάκης ήταν σε γάμο και έδειχνε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, τότε συμπεραίνουμε ότι ( για να ισχύουν και τα δύο χρονικά πλαίσια), κάτι που αρχικά νόμισε ότι θα ξεπερνούσε , το τελευταίο 36ωρο κλιμακώθηκε και πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις σε τέτοια έκταση που ( εάν δεχτούμε την αυτοκτονία ) επέδειξε πρωτόγνωρη αποφασιστικότητα στην αυτοχειρία ΞΑΦΝΙΚΑ . Εάν τώρα όλο αυτό το βάλουμε ανάμεσα στα δύο σημειώματα που άφησε και παρατηρήσουμε ότι δεν ζήτησε συγνώμη από τη μητέρα του ( όπως ζήτησε από τον αδελφό του ) φαίνεται ξεκάθαρα ότι στον αρχικό του σχεδιασμό είχε ,ν αφήσει τα πάντα και να φύγει για το εξωτερικό .

Τούτη του όμως η αρχική ιδέα, ήταν και η παγίδα που τον έριξε – παρέσυρε στο θάνατο .

Σημ. Θα πρέπει ( μετά από έρευνα ) να αποκλειστεί ο Γεωργιανός και οι λόγοι για τους οποίους τον έδειρε ο Δογιάκης. Σε μια περίοδο που το ανεξιχνίαστο των τόσων εγκλημάτων απειλεί να πάρει πολιτικές διαστάσεις και να αποδημήσει το σύστημα αστυνόμευσης και ως εκ τούτων δεν θα ήθελε ο δράστης να σκύψουν πάνω του οι πάντες , η δολοφονία φαίνεται να γίνεται με τρόπο , που δεν αφήνει τα γνωστά ίχνη .Η αστυνομία συνεπώς θα πρέπει “να μην κλείσει τον φάκελο αυτόν” και να αντιμετωπίσει την υπόθεση ως έγκλημα ιδιαίτερης σχεδίασης .

Σημ. Έχετε 36 μέρες να "αποφανθείτε" για την υπόθεση.

Εάν δεχτείτε τ ανωτέρω, κάποιοι τον παρέσυραν και τον δολοφόνησαν με μαφιόζικο τρόπο . Εάν δεν τα δεχτείτε (και εφόσον δεν προκύπτει αιφνίδιο θέμα υγείας) , δέχεστε ότι κάποιοι τον οδήγησαν μεθοδικά στην αυτοχειρία

Είτε έτσι , είτε αλλιώς δηλαδή ,Τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications