Οι εξωγήινοι προτιμούν  τους ωκεανούς, σύμφωνα με τα αρχεία UFO του ρωσικού ναυτικού (vid)

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ , συνάδουν με παρόμοια αρχεία την Ρωσία. Σύμφωνα τα ρωσικά αρχεία, έως και 50% των στενών συναντήσεων με UFO που αναφέρθηκαν από τον στρατό συνέβησαν πάνω ή κάτω από τον ωκεανό, και ένα ποσοστό 15% σε λίμνες .

Σύμφωνα με μια έκθεση της Russia Today , τα αρχεία, που χρονολογούνται από τη σοβιετική εποχή, συγκεντρώθηκαν από μια ειδική ναυτική ομάδα για ανεξήγητες αναφορές συμβάντων που παραδόθηκαν από υποβρύχια και πολεμικά πλοία.

Η ομάδα διευθύνεται από τον αναπληρωτή διοικητή του Ναυτικού, Ναύαρχο Νικολάι Σμύρνοφ, και τα έγγραφα αποκαλύπτουν πολλές περιπτώσεις πιθανών συναντήσεων με UFO.

Το υλικό έχει μεγάλη αξία, σύμφωνα με τον Vladimir Azhazha, πρώην ναυτικό αξιωματικό και διάσημο Ρώσο ερευνητή UFO. «Το 50% των συναντήσεων UFO συνδέονται με τους ωκεανούς. 15% ακόμα, με λίμνες. Έτσι, τα UFO τείνουν να είναι πάντα κοντά στο νερό ", είπε.

Υπάρχουν υποθαλάσσιες εξωγήινες βάσεις;
Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζουμε περισσότερα για την επιφάνεια της Σελήνης ή του Άρη παρά για τους δικούς μας ωκεανούς, γι 'αυτό πολλοί ερευνητές θεωρούν ότι θα ήταν το τέλειο κρησφύγετο για εξωγήινους.

Σε μια περίπτωση, ένα πυρηνικό υποβρύχιο, το οποίο βρισκόταν σε άσκηση μάχης στον Ειρηνικό Ωκεανό, εντόπισε έξι άγνωστα αντικείμενα να το ακολουθούν. Αφού το πλήρωμα δεν μπόρεσε να αποφύγει τους διώκτες τους με ελιγμούς, ο καπετάνιος διέταξε βγει στην επιφάνεια. Τα αντικείμενα ακολούθησαν, βγήκαν από το νερό και πέταξαν (!).

Σύμφωνα με τον βετεράνο της υπηρεσίας πληροφοριών του Ναυτικού, Igor Barklay, "Τα UFO του Ωκεανού ( OSNI ) εμφανίζονται συχνά όπου συγκεντρώνονται οι στόλοι μας ή οι ΝΑΤΟ. Κοντά στις Μπαχάμες, Βερμούδες, Πουέρτο Ρίκο. Βρίσκονται συχνότερα στο βαθύτερο μέρος του Ατλαντικού Ωκεανού, στο νότιο τμήμα του τριγώνου των Βερμούδων, καθώς και στην Καραϊβική Θάλασσα".

Ένα άλλο μέρος όπου αναφέρουν συχνά συναντήσεις με UFO είναι η λίμνη Βαϊκάλη της Ρωσίας, η βαθύτερη λίμνη γλυκού νερού στον κόσμο.Οι ψαράδες μιλούν για δυνατά φώτα που προέρχονται από τα βάθη και για αντικείμενα που βγαίνουν και πετούν μέσα απο την λίμνη .

Σε μία περίπτωση το 1982, επτά στρατιωτικοί δύτες κατέβηκαν 50 μέτρα σε βάθος στην λίμνη Βαϊκάλη αλλά δεν θα επέστρεφαν όλοι στην επιφάνεια ζωντανοί ...

Οι επιζώντες έλεγαν μια συναρπαστική ιστορία. Είπαν ότι είδαν ανθρωποειδή που ήταν πολύ μεγαλύτερα από εμάς. Και φορούσαν κάτι σαν κράνος στο κεφάλι τους, αλλά χωρίς δεξαμενές οξυγόνου ή καταδυτικός εξοπλισμός (σχέτικη είκονα στο παρακάτω βίντεο). Οι δύτες προσπάθησαν να συλλάβουν ένα από τα παράξενα όντα, αλλά αντέδρασαν και χρησιμοποίησαν μια ανεξήγητη ενέργεια και έστειλαν τους δύτες πίσω στην επιφάνεια απότομα. Το σύνδρομο ταχείας ανάβασης προκάλεσε αποσυμπίεση, (Νόσος δυτών) Αρτηριακή εμβολή αερίου ένας όρος που χρησιμοποιείται στους δύτες που προκαλείται από μια ξαφνική μείωση της ατμοσφαιρικής πίεσης. Τρεις από τους δύτες πέθαναν από αυτό.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Το 2009, οι αστροναύτες στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό παρατήρησαν δύο μυστηριώδεις κύκλους στον πάγο της λίμνης Βαϊκάλης.

Τρίγωνο των Βερμούδων
Επιπλέον, πολλά μυστηριώδη γεγονότα συνέβησαν στην περιοχή των Τριγώνων των Βερμούδων, ο συνταξιούχος Ρώσος Ναύαρχος υποβρύχιου Γιούρι Μπεκετόφ αναφέρει μια περίπτωση:Τα όργανα δυσλειτουργούσαν χωρίς προφανή λόγο από ισχυρές παρεμβολές. Ο πρώην αξιωματικός του ναυτικού λέει ότι αυτό θα μπορούσε να είναι μια σκόπιμη διαταραχή από UFO.

«Σε αρκετές περιπτώσεις, τα όργανα έδειχναν αντικείμενα να κινούνται με απίστευτη ταχύτητα. Οι υπολογισμοί έδειξαν ταχύτητες περίπου 230 κόμβων, 400 χλμ / ώρα ", δήλωσε ο Μπεκετόφ. Η επιτάχυνση τόσο γρήγορα είναι μια πρόκληση ακόμη και στο αέρα. Αλλά μέσα στο νερό είναι αδύνατη. Ήταν σαν αυτά τα αντικείμενα να αψηφούν τους νόμους της φυσικής. Υπάρχει μόνο μία εξήγηση: ότι τα πλάσματα που τα έφτιαξαν ξεπερνούν κατά πολύ την δίκη μας τεχνολογία», κατέληξε ο Ρώσος ναύαρχος, σε πρόσφατες δηλώσεις .
©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications