Πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ: Την περίοδο 2015-2017 οι συνάδελφοί μου και εγώ είδαμε UFO  εκατοντάδες φορές

Η μοίρα του Graves F / A-18 σχεδόν κάθε μέρα από το 2015 έως το 2017 εντόπισε UFO και σφαιρικά αντικείμενα που πετούσαν στον εναέριο χώρο κοντά στην παραλία της Βιρτζίνια.

Την περασμένη Κυριακή, το αμερικανικό πρόγραμμα "60 Minutes" δημοσίευσε μια συνέντευξη με τον πρώην πιλότο του αμερικανικού ναυτικού υπολοχαγός Ryan Graves .

Είπε ότι αυτός και οι συνάδελφοί του είδαν παράξενα ιπτάμενα αντικείμενα (τα αποκαλούν με τον όρο "μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα - UAP ) αρκετές εκατοντάδες φορές, σχεδόν κάθε μέρα, μεταξύ 2015 και του 2017. Τα περισσότερα από αυτά προέρχονταν από τον Ατλαντικό Ωκεανό στα ανοικτά των ακτών της Βιρτζίνια, και ένα μικρό αριθμός παρατηθεί από την ακτή του Τζάκσονβιλ της Φλόριντα. Δήλωσε ότι έχουν δει αυτά τα εξαιρετικά γρήγορα αντικείμενα τόσο συχνά που έχουν ήδη συνηθίσει στην παρουσία τους, αλλά ανησυχούν πολύ. Συγκεκριμένα, τα χαρακτηρίζουν απειλή για την εθνική ασφάλεια.

Η μαχητική μοίρα του Graves F / A-18 σχεδόν κάθε μέρα από το 2015 έως το 2017 εντόπισε άγνωστα αντικείμενα που πετούσαν σε περιορισμένο εναέριο χώρο κοντά στην παραλία της Βιρτζίνια.

"Για να είμαι ειλικρινής, ανησυχώ. Ξέρετε, αν υπήρχαν τέτοια αεροσκάφη από άλλη χώρα, αυτό θα ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα", δήλωσε ο Graves.

Ο γερουσιαστής Mark Rubio , ο οποίος εμφανίστηκε επίσης στην συνέντευξη, συμφώνησε με τον Graves . Προειδοποίησε ότι τα UFO αποτελούν πράγματι σοβαρή απειλή για την εθνική ασφάλεια και ότι οι γερουσιαστές "δεν μπορούν πλέον να τα αγνοήσουν ".

"Μερικοί από τους συναδέλφους μου ενδιαφέρονται πολύ για αυτό το θέμα. Αλλά δεν νομίζω ότι μπορούμε να αφήσουμε το στίγμα [του θέματος UFO] να μας εμποδίσει να πάρουμε μια απάντηση σε ένα θεμελιώδες ερώτημα. "

Ο Rubio ισχυρίστηκε ότι αυτά τα UFO μπόρει να είναι πραγματικά αεροσκάφη ή αεροσκάφη από μια αντίπαλη στρατιωτική δύναμη - ή άλλο πολιτισμό (έκτος Γης)- και εισβάλουν στον αμερικανικό εναέριο χώρο χωρίς άδεια, θα πρέπει να έχει περισσότερη προσοχή και πόρους.

"Θέλω να το λάβουμε σοβαρά υπόψη και να αναπτύξουμε μια διαδικασία για την αντιμετώπισή τους. Θέλω να έχουμε μια διαδικασία για την ανάλυση των δεδομένων κάθε φορά που εμφανίζονται. Για να έχουμε ένα μέρος όπου αυτά τα συμβάντα καταγράφονται και αναλύονται συνεχώς. Για να πάρουμε τις απαντήσεις. Ίσως ειναι μια πολύ απλή απάντηση. Ίσως όχι, "είπε .

Τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο Μαρκ Ρούμπιο διετέλεσε επικεφαλής της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας, προέτρεψε το Πεντάγωνο να αποχαρακτηρίσει αναφορές για UAP - μη αναγνωρισμένα εναέρια γεγονότα. Ως αποτέλεσμα της έρευνάς του, δηλώθηκε ότι η ειδική ομάδα του Πενταγώνου για τα μη αναγνωρισμένα αεροπορικά γεγονότα πρέπει να αναφέρει τα πορίσματά της στο Κογκρέσο έως τον Ιούνιο του 2021.

Τον περασμένο μήνα, πολλά βίντεο με UFO κοντά σε αμερικανικά πλοία "διέρρευσαν" από το στρατό και έχουν δημοσιευτεί στο δίκτυο και έχουν ληφθεί πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες ότι τα τελευταία χρόνια τα UFOs πολύ συχνά πέτουν κόντα τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ.

Σε σχέση με όλα αυτά, υπάρχουν πολλές φήμες , συμπεριλαμβανομένου ότι τον Ιούνιο η ομάδα του Πενταγώνου θα αναφέρει κάτι πολύ σημαντικό, ίσως ακόμη και ότι θα αναγνωρίσει επίσημα την ύπαρξη εξωγήινων.

Ο Luis Elizondo ηγήθηκε του Προγράμματος Αναγνώρισης Απειλών από το 2007 έως το 2012. Όπως και ο Rubio, ο Elizondo είχε πρόσβαση σε κάποιο διαβαθμισμένο υλικό που δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στο κοινό και δηλώνει επίσης ότι η απειλή των UFO είναι πολύ πραγματική. " Φανταστείτε μια τεχνολογία που μπορεί να υποστεί υπερφόρτωση 6 έως 700 g , και που μπορεί να πετάξει με 13.000 μίλια την ώρα, που μπορεί να αποφύγει το ραντάρ και που μπορεί να πετάξει μέσω αέρα, νερού και πιθανώς στο διάστημα", είπε στη συνέντευξη του στην εκπομπή "60 Λεπτά" .

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications