UFO στη λίμνη Βαϊκάλη παράξενα πλάσματα  στα βαθιά νερά της,Νύχτα τρόμου στο Τρίγωνο των Βερμούδων!!!
UFO στη λίμνη Βαϊκάλη παράξενα πλάσματα  στα βαθιά νερά της,Νύχτα τρόμου στο Τρίγωνο των Βερμούδων!!!

Όπως και στους ωκεανούς έτσι και σε βαθιές λίμνες έχει παρατηρηθεί δραστηριότητα UFO, συνήθως σε σχήμα πιάτου ή κυλινδρικό. Το φως που εκπέμπουν είναι πολύ παρόμοιο με του flash, η όπως η φωτεινότητα που εκπέμπει μια ηλεκτροκόλληση.

UFO στη λίμνη Βαϊκάλη, Σιβηρία Κυνηγώντας άγνωστα υποβρύχια, ο Barclay μιλάει για ένα τραγικό περιστατικό που συνέβη το καλοκαίρι του 1982. Κατά τη διάρκεια μιας άσκησης που πραγματοποιήθηκε με καταδύσεις στη λίμνη Βαϊκάλη, στη Σιβηρία,η λίμνη είναι η μεγαλύτερη παγκόσμιος με γλυκό νερό, αρκετοί δύτες έχουν δει παράξενα πλάσματα στα βαθιά νερά της λίμνης!.

Η Βαϊκάλη είναι η βαθύτερη και παλαιότερη λίμνη στον κόσμο,
Η Βαϊκάλη (Байка́л, ΔΦΑ [bɐjˈkɑl]) είναι λίμνη που βρίσκεται στη νότια Σιβηρία μεταξύ της Περιφέρειας Ιρκούτσκ στα βορειοδυτικά και τη Μπουργιατία στα νοτιοανατολικά σημείο κοντά στην πόλη του Ιρκούτσκ. Είναι γνωστή σαν το «Μπλε Μάτι της Σιβηρίας». Στις 29 Ιουλίου του 2008 Ρώσοι ερευνητές καταδύθηκαν με βαθυσκάφος στο βυθό της λίμνης, πετυχαίνοντας ρεκόρ κατάδυσης σε γλυκά νερά. Αποκαλύφθηκε ότι η λίμνη έχει βάθος 1.680 μέτρα, πολύ περισσότερο από όσο πιστευόταν ως τότε.Η αποστολή εξερεύνησης της μεγαλύτερης λίμνης στον κόσμο ανεστάλη στις 30 Ιουλίου του 2008 μετά από τη σύγκρουση ενός από τα δύο υποβρύχια με πλωτή πλατφόρμα!!!!.τι θα έλεγαν στον κόσμο?

Περιγραφές, ένα μέτρο ύψος και φορώντας σφιχτή ασημί στολή, με καταδυτικό εξοπλισμό! ήταν έκπληκτοι για την ανακαλύψη ότι υπάρχουν ανθρωποειδή που φορούσαν εξοπλισμό για καταδύσεις και είχαν καταδυτικού εξοπλισμού. Ωστόσ είχαν παράξενο σφαιρικά κράνη.

προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τους δύτες αγνώστων στοιχείων που κολυμπούσαν στην απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη, η ομάδα των Ρώσων δυτών κολύμπησε προς τα κρανοφόρα όντα Δυστυχώς κατέληξε σε καταστροφή.οι Ρώσοι απέτυχαν να πιάσουν μερικά από τα ανθρωποειδή,τέσσερις Ρώσοι τραυματίστηκαν στην προσπάθεια τους, και τρεις πέθαναν αργότερα.

Παρά τη μαζική αναζήτηση απο τον στρατό τα παράξενα όντα δεν παρατηρήθηκαν πουθενά.Ο Captain Azhazha λέει Υπάρχουν ενδείξεις ότι ναύτες στον Ειρηνικό σε απομακρυσμένα ύδατα, έχουν δει αντικείμενα σε σχήμα κυλίνδρου , εκ των οποίων ιπτάμενος δίσκους μικρότερα UFO, που βυθίζονται στο νερό, και στη συνέχεια ξανά βγαίνουν και φεύγουν

Αυτή η έκθεση είναι παρόμοια με πολλές από τις εκθέσεις που έχουν έρθει από όλο τον κόσμο τα τελευταία 60 χρόνια. κύλινδροι ενεργούν ως «μητρικά σκάφη» ατμοσφαιρική εκδοχή του ναυτικού αεροπλανοφόρου. Συνήθως αποστέλνουν Μικρά δισκοειδής ή σφαιρικά σκάφη που χρησιμοποιούνται ως βάση των δραστηριοτήτων τους. Κανείς δεν ξέρει ποια ειναι η αποστολή τους.

Ανώτερος αρχηγός Βλαντιμίρ Azhazha, συνταξιούχος πια, πιστεύει ότι οι κύλινδροι συνδέονται με υποβρύχιες βάσεις στα βάθη των μεγάλων ωκεανών σε συγκεκριμένα σημεία σε όλο τον κόσμο.

Ερευνητής Ivan T. Sanderson διερεύνησε αυτή την ιδέα σε μήκος και είχε επισημανθεί εξαντλητικό κατάλογο των περιστατικών OSNIs στο κλασικό βιβλίο του, Invisible (κάτοικοι). πολλές από τις υποθέσεις που διερευνήθηκαν από τον Sanderson από τις διαρροές στο ρωσικό στρατό. Με τον αποχαρακτηρισμό πολλών εγγράφων από τις συναντήσεις του σοβιετικού ναυτικού με OSNIs αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο.

Σημείωση, θα θυμάστε το Ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο Κουρσκ?
Τον Αύγουστο του 2000 το ρωσικό υποβρύχιο Κουρσκ, κλάσης «Όσκαρ ΙΙ», βυθίστηκε στα ανοιχτά της Θάλασσας του Μπάρεντς κατά τη διάρκεια άσκησης. Η βύθιση του Κουρσκ, σύμφωνα με τις επίσημες πηγές της Ρωσικής κυβέρνησης, επήλθε όταν προκλήθηκε έκρηξη εξαιτίας διαρροής καυσίμων υπεροξείδιου του υδρογόνου από μια ελαττωματική τορπίλη που έφερε το υποβρύχιο,
μάλλον δεν έγινε ετσι αλλα τι θα έλεγαν στον κόσμο?

ανώτερος αρχηγός Βλαντιμίρ Azhazha, συνταξιούχος πια, πιστεύει ότι οι κύλινδροι συνδέονται με υποβρύχιες βάσεις στα βάθη των μεγάλων ωκεανών σε συγκεκριμένα σημεία σε όλο τον κόσμο.

Νύχτα τρόμου στο Τρίγωνο των Βερμούδων Το σοβιετικό Ναυτικό ενεπλάκη με μια συνάντηση στο διαβόητο Τρίγωνο των Βερμούδων τρομακτική συνάντηση ... ο Admiral Yury Beketov, πρώην διοικητής ενός από τα καλύτερα πυρηνικά υποβρυχίων της Σοβιετικής Ένωσης, κάνει ελιγμούς πολέμου στην περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων. Μπροστά στα υπερφυσικά φαινόμενα τα συστήματα πλοήγησης είχαν δυσλειτουργίες.

Παράξενες Παρεμβολές και αφύσικες, το σόναρ εντόπισε υποβρύχια μαζικής παρακολούθησης, και κινούνταν σε απίστευτες ταχύτητες κάτω από το σκάφος. Μερικά ήταν σε πορεία σύγκρουσης και έκαναν στροφή την τελευταία στιγμή. Αν και πολλοί από το πλήρωμα είχαν φοβηθεί, συνέχισαν να εκτελούν τα καθήκοντά τους. Αλλά κανείς δεν ήξερε τι μπορούσε να γίνει .Σύμφωνα με τις ενδείξεις του βυθομέτρου που επιβεβαιώθηκαν, μερικά από τα εξωγήινα διαστημόπλοια ταξίδευαν με 650 μίλια ανά ώρα κάτω από το νερό.ο Beketov λέει ότι τα σκάφη αυτά λειτουργούν με φυσικές αρχές που είναι άγνωστες στους ανθρώπους.

Επισημαίνει οτι 650 μίλια στην ατμόσφαιρα δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο να επιτευχθεί, αλλά υποβρύχια με τη δύναμη και την πυκνότητα του νερού , είναι σχεδόν αδύνατο και δεν υπάρχει καμία γνωστή τεχνολογία η οποία μπορεί να φτάσει ακόμα και το μισό την ταχύτητα.

Ο Υποναύαρχος καταλήγει στο συμπέρασμα ότι "τα όντα έχουν δημιουργήσει αυτά τα αντικείμενα, που υπερβαίνουν κατά πολύ την ανθρωπινή ανάπτυξη μπορεί μάλιστα να εννοηθεί ότι στο βαθύ ωκεανό υπάρχουν και άλλοι αρχαίοι πολιτισμοί.

Βόρειος Ατλαντικός καπετάνιος Vladimir Prikhodko, άλλη αξιοσημείωτη ανακάλυψη. δύο τεράστιες πυραμίδες στο βυθό της θάλασσας στο Τρίγωνο των Βερμούδων Βρέθηκαν τυχαία το 1991, ωκεανογράφος Δρ Kvedvar Mendlik αναφέρει οτι οι πυραμίδες είναι μεγαλύτερες από εκείνες της Αιγύπτου και φαίνεται να είναι κατασκευασμένες από γυαλί.ο Mendlik εκτιμά οτι οι δομές θα μπορούσε να είχαν της είχαν φτίαξει ακόμη και εκατομμύρια χρόνια πριν.

Είναι σαφές ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα φαινόμενο. Πότε θα μιλήσουν επίσημα;για αυτά είχε μιλήσει και ο snowden αλλα τα έκαναν γάργαρα! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Γιατί πρέπει να είναι τα ιπτάμενα αντικείμενα όπωςδήποτε εξωγήινα και όχι γήινα?(ναι σίγουρα θα υπάρχει αλη ζωή)δεν το πιστεύω καθόλου είναι αντικείμενα τον ανθρώπων που προβάλλοντας τα έχουν τους λόγους τους

Ανώνυμοςείπε...

γιατι άπλα υπήρχαν απο την αρχαιότητα!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications