Πελώνη: «Υπάρχει θέμα με το οργανωμένο έγκλημα και η κυβέρνηση θα το αντιμετωπίσει»  γελάνε και οι πέτρες !

Η "δημοσιογράφος" της καθεστωτικής Καθημερινής και στα τα Νέα, που εκτελεί χρέη Κυβερνητικής Εκπροσώπου της Ελλάδας από τις 28 Φεβρουαρίου 2021, στη θέση του παραιτηθέντος Χρήστου Ταραντίλη:

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «το οργανωμένο έγκλημα είναι μια ξεχωριστή περίπτωση και δεν έχει να κάνει με τις γειτονιές. Προφανώς υπάρχει θέμα και η κυβέρνηση θα το αντιμετωπίσει».

«Η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα με την μικρότερη εγκληματικότητα σε όλη την Ευρώπη», προσέθεσε.

Για την πανεπιστημιακή αστυνομία

Σύμφωνα με την κα Πελώνη, ο νόμος για τα πανεπιστήμια θα εφαρμοστεί και η χθεσινή ανακοίνωση της κυβέρνησης για την προκήρυξη των 400 θέσεων της αστυνομίας των πανεπιστήμιων δεν ήταν μια απάντηση στο πρόβλημα με το οργανωμένο έγκλημα, αλλά κάτι που έπρεπε να γίνει.

Όπως είπε, οι πρώτοι από τους 400 που θα προσληφθούν, αφού εκπαιδευτούν, θα τοποθετηθούν στα ιδρύματα που υπάρχει ανάγκη.
Η κ. Πελώνη αναφέρθηκε στη στάση της αντιπολίτευσης λέγοντας: «Η αντιπολίτευση- και ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ – ανακατεύει τα δυο αυτά θέματα για αποπροσανατολίσει. Ας αποφασίσει τι θέλει.»

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος διέψευσε ότι υπήρχαν σκέψεις στην κυβέρνηση να παγώσει το θέμα της πανεπιστημιακής αστυνομίας.

"Η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα και η κυβέρνηση θα το αντιμετωπίσει" όταν ορδές εγκληματικά και μοχθηρά στοιχειά λόγω φυλής έχουν μπει στην Ελλάδα που ήδη είχε βάρβαρους από την εποχή της τουρκοκρατίας (!) αν είσαι λαθρο η ελληνοφώνο αγρίμι τύπου άναρχο-συμμορίτης ίδιας ρατσας η συγγενικής με την εικονιζόμενη μπόρει η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα για σένα, για την ιστορία όσοι δεν είχαν πέσει στο επίπεδο των βάρβαρων απο μικρά, είχαν δυσκολίες να προσαρμοστούν σε αυτό τον βάρβαρο κόσμο πολύ πριν την έλευση των λαθρο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications