Πειραιάς: Ταξιδιώτες απομάκρυναν τους… επαγγελματίες συνδικαλιστές που εμπόδιζαν τον απόπλου

Οι… 10-20 συνδικαλιστές/συμμορήτες του ΠΑΜΕ ήρθαν αντιμέτωποι με επιβάτες, οι οποίοι δεν άντεξαν την πολύωρη αναμονή και τους επιτέθηκαν, αναγκάζοντάς τους σε «άτακτη υποχώρηση»

Μια «γεύση» από το δικό της… φάρμακο πήρε σήμερα το πρωί στον Πειραιά η κομμουνιστο-ΚΝΕ, κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης που πραγματοποίησε στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Για πρώτη, ίσως, φορά, οι περίπου… 10-20 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, με τις χαρακτηριστικές κόκκινες σημαίες, που εμπόδιζαν τον απόπλου των καραβιών, ήρθαν αντιμέτωποι με οργισμένους ταξιδιώτες, οι οποίοι δεν άντεξαν την ταλαιπωρία και την πολύωρη αναμονή και τους επιτέθηκαν ευθέως, αναγκάζοντάς τους σε… άτακτη υποχώρηση.

Οι οργισμένοι ταξιδιώτες, όπως φαίνεται από τα βίντεο, προσπάθησαν και κατάφεραν να απομακρύνουν τους -20χρονους, στην πλειοψηφία τους- συνδικαλιστές, προκειμένου να μπουν στα πλοία και να ταξιδέψουν. Δεν έλειψαν μάλιστα οι… αψιμαχίες, ενώ κάποιοι από τους επιβάτες φώναζαν στους νεαρούς συνδικαλιστές: «Δεν θα μου πεις εσύ τι να κάνω» και «άντε βρείτε καμιά δουλειά, ρε»!

Στο σημείο έφτασε μία λιμενικός, η οποία προσπάθησε να ηρεμήσει τους εμπλεκόμενους, ωστόσο ένας από τους νεαρούς που διαδήλωναν μαζί με τους ναυτικούς της ΠΕNΕΝ, της είπε: «Μαζέψτε τους υπάρχει απόφαση ΠΕNΕΝ, σωματείων, οργανώσεων και συλλογικοτήτων», ενώ την απείλησε κιόλας ότι, αν δεν απομάκρυνε τους επιβάτες, θα είχε συνέπειες!

Η ένταση, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί: «Να φωνάξετε τον εισαγγελέα τώρα, αυτή είναι η δουλειά σας, αλλιώς θα πλακωθούμε με τα κωλόπαιδα» ακούστηκε να λέει στους λιμενικούς ένας από τους επιβάτες. Έπειτα από περίπου δύο ώρες ταλαιπωρίας, που προκάλεσαν οι 10-20 νεαροί, οι επιβάτες ανέβηκαν στο πλοίο, το οποίο αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά.Ένταση στο λιμάνι του Πειραιά

Στα βίντεο φαίνονται οι συγκεντρωμένοι επιβάτες που βρίσκονταν έξω από το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Βlue Star Delos», που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 07:25 το πρωί για Θήρα – Πάρο – Νάξο, και οι ορδές ουγκα ουγκα ίδιας ρατσας με λαθρο που υπάρχουν στην Ελλαδα πάνω απο 200 χρονιά να παριστάνουν τους εχθρούς με ΝΔ αφού δεν έχει μείνει κανένα μη δικό τους κόμμα (των αφεντικών τους) στην βουλή των ελληνόφωνων .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications