Η αναισθησιολόγος στο «Γεννηματάς» που βρέθηκε θετική  εξηγεί -πειστικά- γιατί δεν έκανε το εμβόλιο

Δεν κινδύνεψε κανένας, ακολούθησε το σχετικό πρωτόκολλο για τα ανεμβολίαστα άτομα του υγειονομικού προσωπικού και δεν μπήκε καν στην αίθουσα του χειρουργείου αποκαλύπτει η αναισθησιολόγος που βρέθηκε θετική στον Covid-19 σε τεστ πριν το χειρουργείο στην κλινική ορθοπεδικής του νοσοκομείου «Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης.

Η αναισθησιολόγος μίλησε στο MEGA και σημείωσε: «Δεν είμαι η μοναδική που δεν έχει κάνει το εμβόλιο. Δεν είμαι η μοναδικός γιατρός που βρέθηκα θετικός και είμαι από τους γιατρούς που προσέχω. Είμαι από τους γιατρούς που έρχομαι συνέχεια σ’ επαφή με θετικούς ασθενείς και δεν τους ζητάω να εμβολιαστούν για να τους βάλω χειρουργείο».

Εν συνεχεία, η αναισθησιολόγος αρνήθηκε πως το χειρουργείο έκλεισε διότι η ίδια βρέθηκε θετική και δήλωσε πως δεν θα ήθελε να κάνει το εμβόλιο, αλλά δεν είναι κατά των εμβολιασμών: «Κι αυτό το πράγμα ότι εξαιτίας μου κλείσανε χειρουργεία και “πάγωσαν” τα χειρουργεία, πόσο τραγικά ψέματα μπορούν να πουν; Ντρέπομαι γι’ αυτούς που το κάνουν γιατί εκεί που μας χειροκροτούν ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει το σώμα του ό,τι θέλει.

Εγώ είμαι απ’ αυτούς που δε θα ήθελα να κάνω το εμβόλιο, τουλάχιστον για τώρα. Υπάρχουν λόγοι και προσωπικοί και υγείας. Δεν είμαι κατά. Ο κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του θ’ αποφασίσει, θα σκεφτεί και θα κάνει ό,τι νομίζει ότι είναι καλό για τον εαυτό του και την οικογένεια του».

Να σημειώσουμε ότι ποσοστό που κυμαίνεται μεταξύ του 30 και του 40% των υγειονομικών αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications