Ομολόγησε ο πιλότος τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, μετά από ανάκριση οκτώ και πλέον ωρών ομολόγησε το φόνο της 20χρονης και συνελήφθη καθώς οι απαντήσεις του δεν έπειθαν τους αστυνομικούς οι οποίοι εντόπιζαν πολλά κενά στην απολογία του..

Η ανατροπή στην υπόθεση ξεκίνησε μετά τα νέα στοιχεία που είχε η αστυνομία στα χέρια της και οδήγησαν τις Αρχές να φέρουν εσπευσμένα στην Αθήνα τον 32χρονο πιλότο, αμέσως μόλις τελείωσε το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο.

Αρχικά είπε στους αστυνομικούς ότι είχε τσακωθεί το προηγούμενο βράδυ με την σύζυγό του. Επίσης τόνισε πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχε πει κάτι στους αστυνομικούς γιατί φοβόταν για την ενός έτους σήμερα κόρη του με την Καρολάιν.

Ακόμη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τελευταίους 5 μήνες είχαν προστριβές ενώ υπήρχε και μια απειλή της 20χρονης προς τον 33χρονο πιλότο ότι θα τον χωρίσει και ότι θα φύγει μαζί με το παιδί τους, κάτι που έγινε και το συγκεκριμένο βράδυ.

Παράλληλα, φαίνεται να υπάρχει και μια δεύτερη κατάθεση ατόμου που έχει καταθέσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα της γυναίκας που παρουσιαζόταν ως ψυχολόγος όπου επισημαίνει κάποια πράγματα που εκείνη είχε «διαγνώσει» στην σχέση του ζευγαριού, ενώ υπάρχουν και οικεία πρόσωπα που φαίνεται να το επιβεβαιώνουν.

Τα στοιχεία που κατά την αστυνομία τεκμηριώνουν την ενοχή του 32χρονου πιλότου προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με τη βοήθεια της τεχνολογίας των στοιχείων που προέρχονται από κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, αλλά και το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας που έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, που δεν συνέπιπτε με όσα είχε καταθέσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, το ζευγάρι φαίνεται να καυγάδιζε εκείνο το βράδυ και μάλιστα, φέρονταν να μην τα πήγαιναν καλά επί μήνες με την Καρολάιν να ήταν αποφασισμένη να φύγει μαζί με το παιδί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications