Τι λένε οι αστροναύτες για περίεργες αισθήσεις στο διάστημα, μυστηριώδεις ήχοι και UFO

Από τότε που υποτίθεται πήγαν στην Σελήνη, περισσότεροι από 400 κοσμοναύτες και αστροναύτες από όλο τον κόσμο έχουν βρεθεί στο διάστημα, και έχουν καταγράψει πολλές ασυνήθιστες προσωπικές εμπειρίες και συναισθήματα στα ημερολόγια τους.

Κάποιοι αστροναύτες είδαν UFO, άλλοι άκουσαν μυστηριώδεις ήχους στο διάστημα, και κάποιοι ένιωθαν ότι οι ίδιοι μετατράπηκαν σε εξωγήινους!

Το Epoch Times μίλησε για όλα αυτά στο ntdtv.com.
Ο καθηγητής Kirill Pavlovich Butusov, ο οποίος εργάστηκε στο τμήμα ραδιοαστρονομίας του Κεντρικού Αστρονομικού Παρατηρητηρίου στο Pulkovo της Αγίας Πετρούπολης, συγκέντρωσε υλικό για τις εκπληκτικές ιστορίες από τους αστροναύτες και είπε μερικές από αυτές τις απίστευτες δηλώσεις αστροναύτες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ρωσίας .

Μετενσάρκωση αστροναυτών
Το 1995, σε μια ομιλία στο Διεθνές Ινστιτούτο Διαστημικής Ανθρωπολογίας Kozyrev, ο εξεταστής κοσμοναυτής Σεργκέι Κρίσεφσκι δήλωσε ότι πολλοί αστροναύτες είχαν μια περίεργη αίσθηση μετενσάρκωσης.

Ένας αστροναύτης είπε στον Krichevsky ότι αισθάνθηκε τον εαυτό του στο σώμα ενός δεινόσαυρου, ένιωσε επίσης ότι ήταν σε κάποιο πλανήτη, σε με ένα κοπάδι σε χαράδρες και άβυσσους. Ο αστροναύτης περιγράφει λεπτομερώς έναν δεινόσαυρο ακόμη και τις μεμβράνες ανάμεσα στα δάκτυλα των ποδιών . Και κάποιοι άλλοι ότι «μετενσαρκώνονταν» σε κάτι άλλο ζώο η άτομο ή ακόμα και σε εξωγήινο.

Μυστηριώδη πλάσματα και η προειδοποίηση..
Ο καθηγητής Butusov είπε επίσης: "Πολλοί Ρώσοι κοσμοναύτες άκουσαν προειδοποιήσεις του Θεού? . Κάποιοι ότι κάτι ζωντανό τους παρακολουθούσε ενώ ηταν σε τροχιά. Κάποιοι άκουσαν μια συγκεκριμένη ήσυχη φωνή, να τους λεει ήταν η εξής:

"Παιδί, ήρθες πολύ σύντομα, δεν πρέπει να έρχεσαι εδώ, πιστέψτε με, γιατί είμαι ο πρόγονος σας!γυρίστε πίσω στη Γη και μην σπάστε τους νόμους του Δημιουργού."...... Για να τους κάνει να το πιστέψουν, συνήθως λέει ιστορίες σχετικά με τις οικογένειες των αστροναυτών που δεν θα έπρεπε να ξέρει!

Ο κοσμοναύτης Γκριγκόρι Γκρέτκο δήλωσε στον καθηγητή Butusov: «Στο Σύμπαν υπάρχουν πραγματικά άλλες ευφυείς ζωές,και στη γνώση και στην τεχνολογία είναι πιο προηγμένες από εμάς».

Ο διάσημος Αμερικανός αστροναύτης Edgar Mitchell, ο οποίος έλαβε πτυχίο αεροναυπηγικής και διδακτορικό δίπλωμα στην αεροναυτική και την αστροναυτική, πήγε το φεγγάρι το 1971 στο πλαίσιο της αποστολής Apollon-14.

Ο Mitchell αργότερα σε μια συνέντευξη με στο βρετανικό ραδιόφωνο Kerrang, είπε για την εμπειρία του,είπε ότι όταν βρισκόταν στην διαστημική κάψουλα, αισθάνθηκε ξαφνικά ότι τον παρακολουθούσε κάτι και μπορούσε να αισθανθεί την πνευματική επαφή με εκπροσώπους μιας άλλης ευφυούς ζωής στο Σύμπαν.

Είπε επίσης: "Είδα πραγματικά UFOs και εξωγήινους στο διάστημα. Γι 'αυτό, όταν επέστρεψα στη Γη, εγκατέλειψα τη NASA και άρχισα να μελετώ τα υπερφυσικά φαινόμενα. "

Μυστηριώδεις ήχοι στο διάστημα
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια πτήσεως στο διάστημα, οι αστροναύτες ακούν συχνά μυστήριους η ακόμη και γνώριμους ήχους, αν και στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε ακούν τίποτα στο διάστημα. Ο κοσμοναύτης Vladislav Volkov περιγράφει λεπτομερώς τους μυστήριους ήχους:
"Βρισκόμουν στο διάστημα σε μια γήινη νύχτα . Και ξαφνικά άκουσα το γάβγισμα ενός σκυλού, και ένα κλάμα παιδιού ξεκάθαρα! και μερικές φωνές. " ... Πρόσθεσε ότι όλα αυτά ξέρει ότι δεν μπορούν να εξηγηθούν, αλλά αισθάνθηκε ότι ήταν πραγματικό!

Και στον George Grechko ενώ ηταν τροχιά στο διάστημα, συνέβη ένα παράξενο περιστατικό. Όταν βρισκόταν πάνω από το Cape Horn, όπου πολλά πλοία βυθίστηκαν στην αρχαιότητα, ένιωσε ξαφνικά μια αίσθηση κινδύνου. Ο Grechko είπε ότι ήταν μια φοβερή αίσθηση, την οποία δεν μπορούσε να απαλλαγεί .

Κάποιοι πιστεύουν ότι οι «κοσμικοί ψίθυροι» είναι προϊόν ενός εξωγήινου πολιτισμού, χρησιμοποιούν ύπνωση, διεισδύουν στη συνείδηση ​​και το υποσυνείδητο, για να πείσουν τους ανθρώπους για την ύπαρξή τους και ότι το σύμπαν ανήκει σε αυτούς.

Ο καθηγητής Butusov κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι εξωγήινοι γνωρίζουν από την αρχαιότητα για τους γήινους και γνωρίζουν πολύ καλά.

Ο Armstrong είδε τρία UFOs
Πολλά χρόνια αργότερα ένας βοηθός του Armstrong και ενός πρώην υπάλληλος της NASA είπε οτι πριν η σεληνάκατο κατεβεί στην Σελήνη ο Neil Armstrong και Buzz Aldrin είδαν τρία άγνωστα αντικείμενα με διάμετρο 15 έως 30 μέτρα!
Όταν ο Armstrong αναφέρθηκε με ενθουσιασμό σε αυτό που είδαν στο Κέντρο Ελέγχου της NASA στο Χιούστον, άλλαξαν γρήγορα στο "μυστικό" κανάλι για να αποφύγουν τη διαρροή πληροφοριών.
Ο Werner von Braun Γερμανός επιστήμονας και δημιουργός των πυραύλων και σχεδόν αιχμάλωτος πόλεμου για δουλέψει για λογαριασμό Αμερικής, ο οποίος ήταν επικεφαλής του αμερικανικού σεληνιακού προγράμματος, επιβεβαίωσε ότι συνολικά 25 αστροναύτες συνάντησαν UFO.
Ένας άλλος πρώην επικεφαλής του Κέντρου της NASA,ο Christopher Kraft, μετά την αναχώρησή του, μίλησε για την συγκλονιστική συνομιλία των αστροναυτών του Apollo 11 με το Διαστημικό Κέντρο της NASA.

Η μασονική NASA τους εμποδίζει να μιλάνε για τέτοια θέματα
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που θα έβλεπαν UFO στο διάστημα. Τον Μάιο του 1963, ο Major Gordon Cooper, στο Mercury-Atlas-9, έκανε μια τροχιακή πτήση γύρω από τη Γη.

Περνώντας από τον Ερμή, ξαφνικά ανακάλυψε ότι υπήρχε ένα αντικείμενο με πράσινη λάμψη, που έμοιαζε με δίσκο. Ο Cooper πιστεύει ότι σίγουρα δεν ήταν ένας δορυφόρος που δημιουργήθηκε από ανθρώπους, αλλά πιθανότατα ένα UFO.

Στις 3 Ιουνίου του 1965, το αμερικανικό επανδρωμένο διαστημόπλοιο Gemini-4 πέταξε σε τροχιά γύρω από τη Γη. Καθώς βρισκόταν ανατολικά της Χαβάης, ο αστροναύτης James McDivitt είδε ξαφνικά ένα σφαιρικό, φωτεινό αντικείμενο που άλλαξε απότομα την κατεύθυνση της πτήσης υπό γωνία 40 μοιρών.

Στις 22 Μαΐου του 1969, κατά τη διάρκεια της πτήσης του διαστημοπλοίου Apollo 10, το πλήρωμα φωτογράφησε πολλά UFO. Δύο μήνες αργότερα, οι αστροναύτες του Απόλλων 11 φωτογραφούσαν επίσης δύο άγνωστα αντικείμενα.

Ωστόσο, η NASA έχει εφαρμόσει μια πολιτική σύμφωνα με την οποία αυτές οι πληροφορίες δεν μπορούν γίνουν δημόσιες , όλες οι φωτογραφίες λαμβάνονται και αποστέλλονται σε μυστικά αρχεία. Κάποιοι αστροναύτες επιβεβαιώνουν ότι "στην πραγματικότητα, πολλοί έχουν δει UFO, αλλά οι ανώτεροι δεν τους επιτρέπουν να μιλήσουν". Βασικά το ίδιο κάνουν παντού οχι μονο στην NASA, όπως και χλευάζουν τέτοια θέματα επι σκοπού οι γνωστοί.
©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications