ΟΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΜΟΝΤΑΝΙΕ

Η ανθρωπότητα εδώ και ενάμισι χρόνο έχει βυθιστεί στο βαθύ σκοτάδι του κορονοϊού. Ένας ιός που σήμερα έρχεται πλέον στο φως ότι είναι κατασκευασμένος στο εργαστήριο της Γουχάν, έχει οδηγήσει σε εκατομμύρια θανάτους και έχει διαλύσει τις ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη.

Όμως ένας κατασκευασμένος ιός, δηλαδή ένα βιολογικό όπλο, συνιστά φρικτό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και φυσικά αυτοί που έπραξαν αυτό το ανοσιούργημα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Ανάμεσα στο σύνολο των επιφανών ιολόγων γιατρών του πλανήτη, οι οποίοι είτε εξέφρασαν την άποψη ότι ο ιός δεν δημιουργήθηκε από ανθρώπινα χέρια στο εργαστήριο είτε σιώπησαν, υπήρξε ένας από τους ελάχιστους, ο Νομπελίστας Ιατρικής που απομόνωσε τον ιό του AIDS, o Γάλλος καθηγητής Λικ Μοντανιέ, που είχε την τόλμη και την αφοβιά να πει την αλήθεια, χωρίς να έχει κανένα συμφέρον.

Τουναντίον ρίσκαρε ακόμα και την ίδια τη ζωή του, έχοντας απέναντί του τεράστιες πανίσχυρες πλανητικές δυνάμεις. Τον άλλο Γάλλο καθηγητή Jean Bernard Fourtillan που επίσης είπε την αλήθεια τον έκλεισαν στο ψυχιατρείο. Τι είχε πει, λοιπόν, πριν ένα και πλέον χρόνο ο Μοντανιέ; «Υπήρξε χειραγώγηση γύρω απ’ αυτόν τον ιό…ο κορονοϊός της νυχτερίδας, κάποιος πρόσθεσε αλληλουχίες, ιδίως του HIV, του ιού του AIDS…Δεν είναι φυσικό. Είναι δουλειά επαγγελματιών, μοριακών βιολόγων…Μια πολύ ακριβής σχολαστική εργασία».

Και τι έλεγαν τότε συνάδελφοί του ιολόγοι; O Γάλλος καθηγητής Jean Francois Delfraissy, επικεφαλής του επιστημονικού συμβουλίου το οποίο συμβουλεύει τη γαλλική κυβέρνηση σχετικά με την «πανδημία» είχε δηλώσει: «Η υπόθεση πως ο ιός κατασκευάστηκε σε ένα εργαστήριο της Γουχάν, είναι μια συνωμοσιολογική φαντασία που δεν σχετίζεται με την πραγματική επιστήμη…Όλοι στην επιστημονική κοινότητα συμφωνούν πως είναι ένας κορονοϊός».

Ο δε Γάλλος καθηγητής Olivier Schwartz, επικεφαλής του τμήματος ιών και ανοσίας του ινστιτούτου Pasteur της Γαλλίας είχε δηλώσει: «Οι μελέτες σχετικά με τα γονίδια του ιού δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν ήταν ιός που δημιουργήθηκε από ανθρώπους στο εργαστήριο. Ο καθηγητής Luc Montagnier διαδίδει φανταστικές θεωρίες».

Αντιλαμβάνεται, λοιπόν, κανείς ποιος είχε δίκιο, ποιος έλεγε την αλήθεια που θα βγει ούτως ή άλλως στο φως σε όλη της την έκταση γιατί «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο» σύμφωνα με την αρχαιοελληνική παροιμία.

Και σήμερα τι λέει ο Νομπελίστας Ιατρικής Λικ Μοντανιέ για τα πειραματικά «εμβόλια» που δεν έχουν καν άδεια χρήσης και έχουν ήδη προκαλέσει χιλιάδες θανάτους και εκατομμύρια βλάβες σε όλο τον κόσμο; Σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε τα εξής: «Τα «εμβόλια» προκαλούν τις μεταλλάξεις. Και σε άλλο σημείο λέει: Δεν υπάρχει πιθανότητα μακροχρόνιας επιβίωσης για όποιον έλαβε κάποιο από τα «εμβόλια» για τον COVID-19. Δεν υπάρχει ελπίδα και καμία πιθανή θεραπεία. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αποτεφρώσουμε τα πτώματα».

Αυτές οι δηλώσεις είναι αναμφίβολα σοκαριστικές και σίγουρα προκαλούν φρίκη, αν λάβουμε υπόψη ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που επισήμως δίνουν έχουν ήδη εμβολιαστεί περίπου 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη και πάνω από 3 εκατομμύρια Έλληνες. Ειδικά για την Ελλάδα που αντιμετωπίζει σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα οι δηλώσεις αυτές αποκτούν ακόμα πιο δραματική διάσταση. Ουσιαστικά, αν επαληθευτούν, επίκειται η γενοκτονία του ελληνικού Έθνους.

Συνεπίκουροι στις δηλώσεις του Γάλλου Νομπελίστα είναι και άλλοι επιφανείς, παγκοσμίου κύρους, καθηγητές αλλά και χιλιάδες γιατροί απ’ όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα ο Γερμανοταϋλανδός καθηγητής του γερμανικού Πανεπιστημίου του Mainz, Sucharit Bhakdi, απευθυνόμενος σε συνέντευξή του προς τον παγκόσμιο πληθυσμό, τον εκλιπαρεί με τα εξής λόγια: «Μην πιστέψετε…μην πιστέψετε αυτό το ψέμα.

Μην το πιστέψετε για όνομα του Θεού. Και για όνομα του Θεού, ενημερωθείτε πριν αφήσετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας να εμβολιαστούν. Διότι αν έχετε εμβολιαστεί μια φορά, εκείνα τα λεμφοκύτταρα, αν αυτό ξανασυμβεί, θα γίνουν ακόμα πιο δραστήρια. Οπότε αυτό εξηγεί ότι ο δεύτερος εμβολιασμός είναι πάντα χειρότερος από τον πρώτο, διότι είναι ο ενισχυτής, σωστά; Και προς Θεού…Μην κάνετε τρίτη ή τέταρτη φορά, διότι αν το κάνετε αυτό θα συνεισφέρετε στον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού».

Επίσης η Ιρλανδέζα καθηγήτρια του Πανεπιστημίου του Δουβλίνου Dolores Cahill και πρώην Αντιπρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της Πρωτοβουλίας Καινοτόμων Φαρμάκων (ΙΜΙ) είχε δηλώσει πριν μήνες: «Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που έκαναν το εμβόλιο m-RNA θα πεθάνουν αυτόν τον Φεβρουάριο έως έναν χρόνο αργότερα... οι μελέτες σε ζώα μάς απέδειξαν πως θα πεθάνουν σε ποσοστό έως 50%. Ειδικά έως και το 80% των ανθρώπων που είναι στην ηλικιακή ομάδα από 45 ετών έως και 80 ετών θα έχουν σοβαρές επιπλοκές υγείας ή θα πεθάνουν».

Ακόμα ο πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer Dr. Mike Yeadon έχει δηλώσει τα εξής: «Τώρα είναι πολύ αργά για να σωθεί οποιοσδήποτε έχει εμβολιαστεί με οποιοδήποτε από τα εμβόλια για τον Covid-19. Δισεκατομμύρια είναι καταδικασμένοι σε βέβαιο, αμετάβλητο και αγωνιώδη θάνατο. Κάθε άνθρωπος που έχει λάβει την ένεση σίγουρα θα πεθάνει πρόωρα, και τα 3 χρόνια είναι μια γενναιόδωρη εκτίμηση για το πόσο θα μπορέσουν να προσδοκούν να παραμείνουν εν ζωή».

Διαβάζοντας, λοιπόν, κανείς όλες αυτές τις δηλώσεις δεν είναι δυνατόν να προσέλθει να εμβολιαστεί αν φυσικά διαθέτει στοιχειώδη εγκεφαλική λειτουργία. Το ερώτημα, όμως, που τίθεται είναι το εξής: Τη διαθέτει; Δυστυχώς, υπάρχουν άνθρωποι που δεν τη διαθέτουν, γιατί παρότι μαθαίνουν αυτές τις δηλώσεις πηγαίνουν και εμβολιάζονται. Και γιατί συμβαίνει αυτό;

Γιατί είναι τόσο τρομακτική η πλύση εγκεφάλου και η προπαγάνδα από τα συστημικά ΜΜΕ που τους έχουν κάνει υπό το καθεστώς της τρομοκρατίας του θανάτου από τον κορονοϊό να χάσουν τα μυαλά τους και να απορρίπτουν με συνοπτικές διαδικασίες οποιαδήποτε άλλη επιστημονική άποψη και εκτίμηση. Κι εδώ πρέπει να τονίσω ότι η διάσταση και μόνο των απόψεων στην επιστημονική ιατρική κοινότητα είναι επαρκής λόγος για να μην κάνει κανείς κάποιο από τα «εμβόλια» του COVID-19, η θνησιμότητα του οποίου, εξάλλου, είναι πολύ χαμηλή, στο 0,15%, και δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τον καθολικό μαζικό εμβολιασμό. Φυσικά υπάρχουν και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τίποτα απ’ όλα αυτά-πράγμα που σήμερα δεν δικαιολογείται αφού καλείται κανείς να κάνει κάτι που αφορά τη βιολογική του υπόσταση- και έτσι πηγαίνουν μακάριοι για να εμβολιαστούν.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ όλοι αυτοί οι κορυφαίοι επιστήμονες να κάνουν λάθος όσον αφορά τις τόσο δραματικές και εφιαλτικές επιπτώσεις του εμβολιασμού, δηλαδή να υπερβάλλουν ή να υπάρξει στο μέλλον κάποιο αντίδοτο που θα αποτοξινώσει τους εμβολιασμένους. Όπως και να έχει ο κόσμος θα πρέπει να πάψει να προσέρχεται στα εμβολιαστικά κέντρα και οι εμβολιασμοί να σταματήσουν ΤΩΡΑ.

Καρδερίνης Ισίδωρος Μυθιστοριογράφος-Ποιητής-Αρθρογράφος

ΠΗΓΕΣ:https://www.lemonde.fr/les-decodeurs/article/2020/04/17/le-coronavirus-fabrique-a-partir-du-virus-du-sida-la-these-tres-contestee-du-pr-luc-montagnier_6036972_4355770.html
https://www.thestar.com.my/news/regional/2020/04/21/experts-accusation-that-covid-19-virus-originates-in-lab-is-false-and-wrong
https://www.marseillenews.net/toutes-les-personnes-vaccinees-contre-le-covid-mourront-previent-le-virologue-francais-%E2%8B%86.html
https://www.facebook.com/100013353545767/videos/1178172692637838
https://www.brighteon.com/10be15cc-987e-44b9-83b5-1db88e60ae36
https://www.lifesitenews.com/news/exclusive-former-pfizer-vp-your-government-is-lying-to-you-in-a-way-that-could-lead-to-your-death

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications