Μεξικό: Μυστήριο με τεράστια τρύπα στη μέση του πουθενά

Αγωνία έχουν γεμίσει οι κάτοικοι της Σάντα Μαρία Σακατέπεκ, στην Πολιτεία Πουέμπλα του Μεξικό όταν η γη υποχώρησε και στο σημείο όπου βρίσκονταν χωράφια, δημιουργήθηκε μία τεράστια τρύπα γεμάτη νερό. Τυχεροί ήταν οι κάτοικοι του σπιτοπύ που βρίσκεται ακριβώς στην άκρη της γιγαντιαίας τρύπας.

Η Μαγκνταλένα Τσαλαμίουα είδε γεμάτη θλίψη τη δουλειά τόσων ετών να πηγαίνει χαμένη. Η ίδια με τον σύζυγο και τους δύο γιους τους είχαν εγκατασταθεί σ’ αυτό το σπίτι πριν από έναν χρόνο και δύο εβδομάδες οπότε είχε ολοκληρωθεί η οικοδόμησή του. Τώρα έπρεπε να εγκαταλείψουν το σπίτι τους από φόβο μήπως το καταπιεί και αυτό η γη που υποχωρεί.

Ξεκίνησε σαν μια τρύπα μήκους οκτώ μέτρων αλλά άρχισε να μεγαλώνει δυσανάλογα και από το κέντρο άρχισε να αναβλύζει νερό που τελικά γέμισε την τρύπα.

“Ακούσαμε κάτι σαν βρυχηθμό”, είπε η γυναίκα και πρόσθεσε: “Νομίζαμε ότι ήταν ρουκέτες, αλλά κοιτάξαμε έξω στον δρόμο και είδαμε πως είχε υποχωρήσει η γη και ανέβλυζε νερό που δημιουργούσε κύμα. Βγήκαμε έξω τρέχοντας”.

Πλέον κοιτάζει με πικρία το σπίτι της, ένα οικοδόμημα που βρίσκεται μπροστά στην άβυσσο. “Και τώρα που θα ζήσουμε;” αναρωτιέται

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications