Δημ. Τζουκάκης: «Στο πόδι όλοι Βολιώτες μέχρι να τους σταματήσουμε»

Όλοι στο πόδι, φίλοι και φίλες Βολιώτες. «Για ένα κομμάτι ψωμί δε φτάνει μόνο η δουλειά… πρέπει να δώσεις πολλά…δικέ μου!!», λένε οι μεγάλοι τραγουδοποιοί οι Κατσιμιχαίοι. Ε! Πόσα να δώσουμε «πανάθεμά με», τονίζει σε δήλωση στήριξης του συλλαλητηρίου ο ηθοποιός Δημήτρης Τζουμάκης.

Όπως αναφέρει, μας βάλαν σε άρθρο του συντάγματος πώς είμαστε … ίσοι οι Έλληνες έναντι του νόμου – λένε. Όμως δεν φτάνει αυτό. Μας δουλεύουν κι από πάνω! Μας λένε ότι από μας απορρέουν όλα. Από μας σε μας, μας λένε… όλες οι εξουσίες και τα δικαιώματα. Έτσι μας λένε… τα παρτάλια. Κι εμείς συμπολίτες τι;

Τι παραδώσαμε; Την τύφλα μας. Τα παιδιά μας στο σκλαβοπάζαρο παραδώσαμε.

Τσακισμένη ζωή και τα όνειρα μακρινά …, στα σύννεφα. Δέκα δώδεκα ώρες δουλειά θέλουν. Όσο για σύνταξη οι 30ρηδες και οι 40- 50ρηδες, με ημερομίσθιο 15 – 20 € , μηνιάτικο 500 €.Τι σύνταξη να πάρουν; Αυτό μας λένε τα αφεντικά – εγκέφαλοι των οικονομικών και επιχειρηματικών ομίλων που δώσαν και δίνουν τις εντολές τους μέσω των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Γελάμε!

Πάει … το άρθρο του Συντάγματος.

Η εξουσία και τα δικαιώματα τελειώσανε. Ρε, Ανάλγητοι! ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ από την ΑΓΕΤ, που παράγουν αρρώστια και θάνατο! Δε θα ξαναφάει ο Μινώταυρος σάρκες και αίμα! ΤΕΡΜΑ στο SRF/RDF!

«Αγαπητοί συμπολίτες, αν σήμερα βγαίνουν τούτα τα λόγια από την καρδιά μου, είναι γιατί ατσαλώθηκε περισσότερο η πίστη μου και η πεποίθησή μου ότι στο χέρι μας είναι να σταματήσει πια αυτό το τσάκισμα της ζωής μας και των ονείρων μας.

Από τη βαρβαρότητα και την απανθρωπιά του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος με τη ξιπασμένη προσβλητική συμπεριφορά του, από το πολιτικό του προσωπικό, που εκτελεί τις εντολές του, κοινωνικές – εργασιακές – μνημονιακές για να γεμίζουν τα πουγκιά τους οι ολίγοι.

Ατσαλώθηκε η πίστη μου, όπως είπα, γιατί το σύνθημα το εργασιακό έκτρωμα δε διορθώνεται – ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ακούστηκε δυνατά, με συνείδηση από τους ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των σωματείων, γιατί τελικά πείσθηκαν και πίστεψαν ότι μπορούν να διεκδικήσουν τα δίκαια αιτήματά, μιας και αφορούν όλο το λαό.

Τι λέτε αγαπητοί φίλοι και φίλες; Μπορούμε να γίνουμε περισσότεροι; Μπορούμε να γίνουμε! Μπορούμε να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΚΑΥΣΗ που είναι η άλλη πλευρά του νομίσματος της ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ», καταλήγει ο ηθοποιός στη δήλωσή του.

magnesianews.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications