ΗΠΑ για τα UFO: «Κάτι συμβαίνει που αδυνατούμε να χειριστούμε» και απαντήσεις σε ηλίθια σχόλια

Ανησυχία για την «απειλή» που συνιστούν τα UFO/ΑΤΙΑ για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ διατυπώνουν σημαίνοντες Αμερικανοί πολιτικοί μετά την εμπιστευτική ενημέρωσή τους για το περιεχόμενο πολυαναμενόμενης έκθεσης για «μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα» (UAP), όπως τα αποκαλεί η αμερικανική κυβέρνηση.

Μέλη του Κογκρέσου ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο της έκθεσης του Πενταγώνου, που αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα μέχρι τις 25 Ιουνίου, και ορισμένα εξ αυτών δήλωσαν ότι ανησυχούν βαθιά με τα ευρήματα. «Είναι σαφές ότι κάτι συμβαίνει, που αδυνατούμε να χειριστούμε», δήλωσε στο ΤΜΖ ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής του Τενεσί, Τιμ Μπέρτσετ.

Τα τελευταία χρόνια δόθηκαν στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνουν πιλότους του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ να έρχονται αντιμέτωποι με αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (ΑΤΙΑ), που ορισμένοι πίστευαν ότι δείχνουν εξωγήινα UFO, ανάμεσά τους κι ένα βίντεο που τράβηξε μαχητικό F-18 του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ με ένα ΑΤΙΑ να πετά στον ουρανό κοντά στο Σαν Ντιέγκο το 2004.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Πεντάγωνο τον Απρίλιο του 2020 -και τα οποία είχαν διαρρεύσει νωρίτερα στο Διαδίκτυο- δείχνουν τριγωνικού σχήματος UFO να πετούν στον ουρανό, ενώ τον περασμένο Μάιο διέρρευσε άλλο βίντεο με ένα οβάλ σχήματος ΑΤΙΑ να ίπταται κοντά σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού στο Σαν Ντιέγκο. «Παίρνουμε πολύ στα σοβαρά το θέμα με τα μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα, αφού αφορά στην ασφάλεια του στρατιωτικού προσωπικού των ΗΠΑ και στα συμφέροντα εθνικής ασφάλειας της χώρας. Θέλουμε, λοιπόν, να γνωρίζουμε τι αντιμετωπίζουμε (…). Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει ταχεία αναπαραγωγή τεχνολογιών εκεί έξω. Πρέπει να κατανοήσουμε λίγο καλύτερα το διάστημα», είπε στη New York Post ο Δημοκρατικός βουλευτής της Νέας Υόρκης, Σον Πάτρικ Μαλόνι.

Την περασμένη εβδομάδα ο πρώην διευθυντής του Προγράμματος Ταυτοποίησης Προηγμένων Αεροδιαστημικών Απειλών (Advanced Aerospace Threat Identification Program), Λούις Ελιζμόντο, δήλωσε στην εφημερίδα Washington Post ότι τα «μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα» (UAP) συνιστούν σοβαρή απειλή.

«Είχαμε περιστατικά όπου αυτά τα UAP παρενέβησαν και έθεσαν στην πραγματικότητα εκτός λειτουργίας τις πυρηνικές μας δυνατότητες. Έχουμε επίσης στοιχεία που υποδεικνύουν ότι σε άλλες χώρες αυτά τα πράγματα [UFO] παρενέβησαν στις πυρηνικές τους τεχνολογίες και τις έβαλαν μπροστά».

ΣΥΧΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ :
Εμβόλια Νέας τεχνολογίας + 5G δίκτυα + ΜΜΕ τρομοκρατίας = Έλεγχος παγκόσμιου πληθυσμού. Για να πείσουν, Πρώτα παίζει το σενάριο της κωρονο-@@ , τώρα που δε πουλάει και πολύ... βάζουν την ... Εξωγήινη Απειλή.
Απάντηση:Γιαυτό έφτασαν στο σημείο ακόμη και να δολοφονούν όσους έλεγαν για εξωγήινους απο το 50 και μετά? η που απομάκρυναν τον όχλο από τέτοια θέματα και τον εκαναν να τα θεωρεί χαζομάρες και γελοίες θεωρίες συνωμοσίας? η πρώτη τους δουλειά στο ίντερνετ ηταν αυτή από το 2013 γιαυτό εξαφανηστηκαν σελίδες και blog με τέτοια θέματα , (και που να ηξεραν πόσο χαζομάρες ειναι ειδικά οι γυναίκες) στην πορεία βεβαία διαπίστωσαν οτι οι μάζες ειναι σε τόσο κατώτερο πνευματικό επίπεδο που δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβει την συνωμοσία κατα της ανθρωπότητας που εχει και σχέση με εξωγήινους

Όλα αυτά είναι απόρρητα υπερ εξελιγμένα Αμερικανικά black projects.Οπως είναι γνωστό η τεχνολογία που διαθέτουν οι Αμερικανοί είναι πολλές δεκαετίες μπροστά.
Απάντηση: Και πριν 100 χρόνια η 2000 χρόνια τεχνολογία των Αμερικάνων ηταν? πόσο δε που όλα ειναι κλεμμένη τεχνολογία από αυτούς που ηταν στα αλήθεια 500 χρόνια μπροστά, όταν οι Γερμανοί έφτιαχναν πυραύλους ελικόπτερα μηχανές jet πυρηνική ενεργεία κτλ κτλ στην Αμερική έτρωγαν βελανιδιά και στην Ελλάδα χαρουπιά, και αυτό έρχεται σε αντίθεση με αυτα που έχουν διδαξει στις μάζες που μπορεί να απολαμβάνει την τεχνολογία που δεν είχε δει ούτε στα όνειρα της αλλα πνευματικά και ηθικά ειναι επίπεδου ζουλου, γιαυτό δεν ξερουν ούτε την συμπαντική αρχή: Οτιδήποτε καταστροφικό έχει σατανική προέλευση, ενώ οτιδήποτε δημιουργικό έχει θεϊκή προέλευση, άρα κάτι δεν κολλάει με αυτά που σας λένε απο τα σχολεία,εκτος ότι τα προφίλ των συμμοριτών ειναι γεμάτα με εικόνες που παραπέμπουν στο κακό και τον σατανισμό, αλλα σε ενα τοσο κτηνώδες και βάρβαρο κόσμο χωρίς ίχνος ηθικής ,που θεωρεί μαλιστα οτι ειναι πολιτισμένος, τι να πεις? αν είχε γεννηθεί ο Tesla σημερα θα είχε αυτοκτονήσει μη μπορώντας να επιβιώσει σε αυτο τον κτηνώδες κόσμο τοσο αγαθός που ηταν ..

Το προγραμμα της ΝΤΠ για πληρη λοβοτομηση του ποπολου μεσω του φοβου προχωρα ακαθεκτο Υπερθερμανση, διοξειδιο του ανθρακα, UFO να δειτε πως θα πεισουν τους χαχολους να κανουν anti-ufo εμβολιο.
Απάντηση: Ναι τα UFO περιμένουν όταν οι 90 στους 100 διαβάζουν έγκυρες πήγες τους και αρκεί να τους πεις μια φράση τύπου θεωρίες συνωμοσίας για να σβήσουν ως ανύπαρκτο απο το κατώτερο μυαλό τους ένα γεγονός η μια πληροφορία ,και οτιδήποτε ξέρουν για το κόσμο ειναι απο συμμορίτες όπως και ισχύει το ακριβώς αντίθετο σε ότι λένε..

Αυτη η ιστορια θα παει πολυ μακρια,ειναι μερος του σχεδιασμου...
Απάντηση: Μέρος του σχεδιασμού ειναι οι εξωγήινοι αλλα οχι του σχεδιασμού που νόμιζες μεγάλε,και δεν ειναι τώρα αλλα πριν 2000 χρόνια ,επίσης πολλές μοχθηρές φυλές στην Γη δεν ειναι δημιουργία κάποιου κάλου θεούλη αλλα σπορά άκρως μοχθηρών εξωγήινων έτσι έσπειραν το κακό στην Γη, και από τότε κυνηγούν το " θεϊκό γένος " επίσης εξωγήινης προέλευσης και ανθρωπινής μορφής,απο οπού και έκλεψαν το «Κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν» για να κανουν το πλανήτη νέο σπίτι τους, έναν νέο "πλανήτη δαιμόνων" γιαυτό κόπτονται για το περιβάλλον τώρα που τον κατέκτησαν , τωρα πρέπει να ξεπαστρέψουν τον ανθρωπό (μη δίκες τους φυλές) δηλαδή να διακόψουν τον κύκλο αναγεννήσεων ανθρώπων και να μείνουν μονο οι δίκες τους φυλές που χρησιμεύουν ως δούλοι τους ....τους έμεινε και η κληρονομιά απο θεϊκό γένος δηλαδή η τεχνολογία καθώς απο βάρβαρους δεν ερχεται δημιουργία και συνεπώς ούτε εφευρέσεις ..

* Οι ορολογίες ειναι καθαρά επειδή έτσι ξέρουν το κακό οι μάζες δεν έχουν να κάνουν με τις θρησκείες όσο και αν αυτό ενοχλεί πολλούς .Ερώτηση έξυπνου: Γιατί δεν τα βλέπουν αυτά και άλλοι? απάντηση: Εκτός ότι πολλοι δεν έχουν ίχνος ηθικής και αρετής, οι υπόλοιποι ειναι βουτηγμένοι μέσα στο κακό των πρώτων , και πολλοί έχουν γίνει ένα με το κακό χωρις άξιες ηθική και αξιοπρέπεια, δεν τους ενδιαφέρει τίποτα ..Και για να δεις το κόσμο όπως ειναι εφόσον δεν ανήκεις σε βάρβαρες φυλές πρέπει να φύγεις από όλο αυτό,τουτέστιν να μην έχει πάρε δώσε με κανέναν για ένα διάστημα , αυτό έκαναν και οι βουδιστές ,για τον ίδιο λόγο κάνουν πόλεμο σε αληθινά ανεξάρτητες πήγες και καθοδηγούν τις μάζες ως κοπάδι προβάτων σε δίκες έγκυρες πήγες γιαυτό αν και έχουν τόσα χρόνια ίντερνετ αντί να ξυπνήσουν οι μάζες έγιναν χειρότερες σε μολίς 5 χρόνια, άρα οι πήγες τους ειναι από το κακό, ακόμα και το παίζουν πατριώτες κάποιοι και αφυπνισμένοι, να φανταστείς "ερευνητής" και κολλημένος χριστιανός που έχει γράψει και βιβλία έχει "βρει πολλές εξηγήσεις" εκτός απο ποιους προέρχεται η ίδια η θρησκεία του καθώς ! δηλαδή παρουσιάζει το κάλο ως κακό και το αντίστροφο σύμφωνα με το δόγμα του, ερευνητής τωρα αυτός , και έχει ορδές ακολούθους προφανώς με τα ίδια μυαλά με αυτόν,η κατάκτηση του πλανήτη έγινε πρώτα σε νοητικό και πνευματικό επίπεδο και μετα έσπειραν τους λεγόμενους "επαναστάτες" .. .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications