Κατερινόπουλος: «Κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν - Ήξερε πράγματα που δεν έπρεπε για τον πιλότο»

Ο Αθανάσιος Κατερινόπουλος, ταξίαρχος εν αποστρατεία κι ένας από τους λίγους ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή «φωτογράφισε» τον πιλότο για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, έρχεται να δημιουργήσει νέα ερωτήματα,(μέτα από έμας :Έχει καταλάβει κάνεις ότι κάτι περιεργο συμβαίνει σε αυτή την υπόθεση? )επιπλέον άλλο ένα ύποπτο ειναι ότι τα καθεστωτικά ΜΜΕ και οι "έγκυρες πήγες" τους προσπαθούν να «δικαιολογήσουν» τον πιλότο και επίσης έβαλαν τις βρωμιάρες στην ψυχή και άναρχο-ηλίθιες να πάνε και κάνουν τάχα διαδήλωση φεμινισμού ως αντιπερισπασμό.

Δήλωσε πως τα κίνητρα που υπάρχουν πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν είναι άλλα και σχετίζονται με κάποιες «σκοτεινές» δραστηριότητες του πιλότου!

Συγκεκριμένα σχολιάζοντας την ομολογία του 33χρονου πιλότου, ο κ. Κατερινόπουλος υποψιάζεται ότι ο Αναγνωστόπουλος δεν έχει πει όλη την αλήθεια.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή LiveNews, ο ανακριτής θα έχει μπροστά του αρκετή δουλειά, καθώς πρόκειται για ένα έγκλημα που έχει «ουρά» και δεν οφείλεται σε ψυχικό βρασμό ή ζηλοτυπία.

«Δεν σκοτώνει ένας άνθρωπος για τους λόγους που προβάλει ο ίδιος και με αυτόν τον τρόπο.

Κάτι άλλο κρύβεται πίσω, ίσως η Καρολάιν να ήξερε κάτι που δεν θα έπρεπε να γνωρίζει, που να έχει σχέση με δραστηριότητες δικές του και να αποτελεί το λόγο που ήθελε να χωρίσουν» δήλωσε ο κ. Κατερινόπουλος και εστίασε στα χρήματα που είχε πει ότι είχε στο σπίτι του ο πιλότος για να αγοράσει ένα οικόπεδο.

«Ναι μεν ήθελαν να χωρίσουν, αλλά είχαν στο σπίτι πολλές χιλιάδες ευρώ. Ο ίδιος είχε πει ότι είχαν αγοράσει ένα οικόπεδο. Τα χρήματα τα είχε στο χέρι μετρητά;

Η τράπεζα δίνει μόνο επιταγές. Μήπως τα χρήματα προέρχονται από άλλες δραστηριότητες; Και τι έγιναν αυτά τα χρήματα;» είναι κάποια από τα ερωτήματα που έθεσε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications