Καθημερινό παραλήρημα για τους “αρνητές”: Να παρεμβαίνει το κράτος σε όσους διαδίδουν «Fake News»

Σχεδόν 9 στους 10 Έλληνες διστάζουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο καθ. Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αναφέρθηκε στους «τρελούς» γιατρούς που διαδίδουν, κατά τον ίδιο, fake news σχετικά με τον εμβολιασμό:

«Για να μην υπάρχει τέταρτο κύμα κορονοϊού, θα πρέπει να εμβολιαστούμε, αυτό είναι ξεκάθαρο. Αυτό το λέμε όλοι οι λογικοί επιστήμονες, διότι κυκλοφορεί και πολύ τρέλα. Υπάρχει συνάδελφος, ιδιώτης χειρουργός, ο οποίος έστειλε επιστολή στην Ιατρική Σχολή, ότι θα με μηνύσει επειδή προτρέπω τους πολίτες να κάνουν τον εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Θα πρέπει να προστατεύεται ο απλός πολίτης από τα fakenews που κυκλοφορούν. Ένα ποσοστό πολιτών διστάζουν να εμβολιαστούν επειδή υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και διαβάζουν πράγματα από επιστήμονες που δεν στέκουν. Το Κράτος θα έπρεπε να παρεμβαίνει όταν κάποιος λέει ψέματα» .

«Μερικά πράγματα μπορεί να είναι δύσκολα στην εφαρμογή και να «ξεφύγουν τα πράγματα» σε τοπικό επίπεδο, αλλά νομίζω ότι γενικά τα προνόμια στους εμβολιασμένους μπορεί να λειτουργήσουν θετικά. Το υγειονομικό σκέλος λέει ότι ο εμβολιασμένος έχει μικρή πιθανότητα να κολλήσει ο ίδιος ή να μεταδώσει τον ιό και αν κολλήσει ο ίδιος θα νοσήσει ελαφρά», σημείωσε σχετικά με την συζήτηση για την διακριτή μεταχείριση εμβολιασμένων και μη.

Σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών ο κ. Βασιλακόπουλος είπε ότι «ο κίνδυνος να υπάρξει παρενέργεια είναι μηδαμινός, ενώ στην Ελλάδα έχουμε ήδη θρηνήσει τρία παιδιά από κορονοϊό. Γιατί γονείς έχουν δισταγμό για τα εμβόλια; Γιατί υπήρχαν αλήτες γιατροί, όπως ενός Άγγλου που συνέδεσε το εμβόλιο έναντι του κορονοϊού με τον αυτισμό.

Έχουν γίνει εκατομμύρια εμβολιασμοί σε παιδιά και δεν έχει υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα στον κόσμο. Αν ένα παιδί νοσούσε και νοσηλευόταν στην Εντατική και σας έλεγα ότι υπάρχει ένα καινούριο αντιβιοτικό που μπορεί να το σώσει, θα το δίνατε; Ναι, είναι η απάντηση. Μα γιατί, ενώ είναι κάτι καινούριο; Το ίδιο ισχύει και για το εμβόλιο έναντι του κορονοϊού».

Την ίδια ώρα εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα της διαδικτυακής έρευνας που εξελίσσεται εδώ και μέρες στο debater.gr και σύμφωνα με την οποία πάνω από το 86% των ενηλίκων τάσσονται κατά των εμβολιασμών των παιδιών:

Το fake news που ακριβώς ειναι? επίσης πως γίνεται όλοι αυτοί που βγαίνουν στα κανάλια να λενε ακριβώς τα ίδια με λυσσά και συκοφαντούν τους ελάχιστους που λένε τα αυτονόητα?? μήπως όλοι τους παίρνουν εντολές από τους ίδιους? . Ελάχιστοι ύψωσαν ανάστημα αντιδρώντας στο συστημικό αφήγημα, και δεν τολμούν ούτε στα κανάλια τους να τους βγαλουν γιατί εκεί δεν μπορουν να πουν οτι λενε fake news και θεωρίες συνωμοσίας αλλα συκοφαντούν εξ του ασφαλούς χωρίς αντίλογο ..

Η ...δαιμονική λύσσα τους εδώ και πολλούς μήνες με απειλές ''ανθρωπιστικά'' διαβατήρια, τρισάθλιες συκοφαντίες, ποινικοποίηση του αντίλογου, απομόνωση σκόπιμες άχρηστες καταστροφικές καραντίνες, δήθεν θεωρίες συνωμοσίας και δήθεν fake news όποιος λέει τα αυτονόητα ακομα και αν ειναι Γιατρος, ειναι φανερό ποιοι ειναι πίσω από όλους άυτους και από όλα αυτά, για την ιστορία οι ίδιοι κατευθύνουν τις μάζες ως αιγοπρόβατα σε δίκες τους σελίδες που αν δούλευε ο νόμος περί διασποράς ψευδών ειδήσεων θα έπρεπε να είχαν κλείσει όλες αρχή γενόμενης της βικιπαίδεια, και πρόσφατα στο facebook εξαφάνισαν (δηλαδή δεν βλέπει κανένας εκτός απο αυτόν που θα το βαλει στο προφίλ του ) σχετικό Post το Η αναισθησιολόγος στο «Γεννηματάς» που βρέθηκε θετική εξηγεί -πειστικά- γιατί δεν έκανε το εμβόλιο" και ένας μοχθηρός απο το σινάφι τους σε σχόλιο ζητούσε όνομα ποια ειναι αυτη η αναισθησιολόγος στο «Γεννηματάς» ώστε προφανώς να την κυνηγήσουν η να την απολύσουν, και ο σκοπός που το εξαφάνισαν ηταν γιατι είχε απήχηση και για να μην δουν οι μάζες ότι ακόμα και συνεσταλμενοί Γιατροί ειναι κατα, ετσι χειραγωγούν τα μυαλά σε εκατομμύρια από το 2015 με το να προβάλουν ΜΟΝΟ την δικιά τους "άποψη" μεσώ δεκάδων δήθεν εγκύρων πηγών τους και ΜΜΕ.

Οι μάζες οχι άπλα δεν έχουν ιδέα σε πληθώρα θεμάτων αλλα δεν ξέρουν καν σε ποιους ανήκουν οι αγαπημένες έγκυρες πήγες τους, οι οποίες μαγικά φτάνουν στην πρώτη θέση ακομα και όταν ειναι ενός χρόνου !για τον απλο λόγο οτι δεν εχουν λογοκρισία και σκόπιμη μείωση απήχησης ,αλλα προώθηση μεσώ google -facebook , και για την ιστορια δεν θα εκαναν κατι τέτοιο παγκόσμια αν είχαν να κανουν με έναν έξυπνο πληθυσμό, δυστυχώς με το ίντερνετ φάνηκε έντονα ήδη απο το 2016 ότι η συντριπτική πλειοψηφία πνευματικά και νοητικά δεν απέχει πόλυ από τα πρόβατα , όποιος δεν το βλέπει αυτό είτε ειναι μοχθηρός (που τον βολεύει να θεωρούνται έξυπνοι και "μορφωμένοι με πτυχία" οι ηλίθιοι,και τέτοιους χρησιμοποιούν παντού ), είτε μέρος των προβάτων, ως εκ τούτου πρώτα ήρθε η πνευματική φτώχεια μετα τα μνημόνια , δήθεν μετανάστες (διαστρέβλωση ακομα και των ίδιων των εννοιών των λέξεων ) και τώρα αυτό .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications