Είδαν ιερέα να αδειάζει κατάστημα κρύβοντας τα πάντα στα ράσα του! (vid)

Ιερέας είδαν να μπαίνει σε κατάστημα στο Πόρτο Ράφτη και να κλέβει ότι μπορούσε χρησιμοποιώντας τα ράσα του.

Ρασοφορεμένος άντρας μπήκε σε κατάστημα στο Πόρτο Ράφτη και με το υπεράνω υποψίας παρουσιαστικό του άρπαξε ότι βρήκε.

Ο ηλικιωμένος άντρας με τα μαύρα, φρόντισε να στείλει σε άλλο διάδρομο, μακριά του τον υπάλληλο της επιχείρησης, δήθεν για να τον εξυπηρετήσει, για να έχει ελεύθερο το πεδίο.

Τότε, βρήκε την ευκαιρία και άρπαξε κάτι μπροστά από το ταμείο και με μια αριστοτεχνική κίνηση το έκρυψε διακριτικά μέσα στο ράσο. Από το ράφι… κατευθείαν στην τσέπη.

Μπροστά στα μάτια των υπαλλήλων του χρωματοπωλείου, ο ρασοφόρος δεν δίστασε να απλώσει το χέρι του σε αντικείμενα, τα οποία κατέληξαν με έντεχνο τρόπο στο ράσο που φορούσε.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, με το δεξί του χέρι πλησιάζει το εμπόρευμα που κρέμεται. Απέναντί του, δύο υπάλληλοι ασχολούνται με τις δουλειές τους. Πάντα με τη μάσκα στο πρόσωπό του ο μαυροφορεμένος πιάνει το κλοπιμαίο και με τα δυο του χέρια παριστάνει ότι το περιεργάζεται.

Δευτερόλεπτα αργότερα, μόλις διασφαλίζει ότι τα βλέμματα των δύο υπαλλήλων είναι στραμμένα αλλού, πιάνει το κλοπιμαίο με το αριστερό του χέρι και το βάζει στην τσέπη του, ενώ με το δεξί παριστάνει ότι το επιστρέφει πίσω στη θέση του.

Από άλλη κάμερα ασφαλείας φαίνεται να απλώνει και πάλι το χέρι του στο ράφι. Αφού σιγουρεύεται πως δεν τον βλέπει κανείς, βάζει στο ράσο ακόμα ένα αντικείμενο από το εμπόρευμα του μαγαζιού.

Η περιοχή έχει αναστατωθεί από την δράση του ηλικιωμένου άντρα, χωρίς ωστόσο να έχει διαπιστωθεί εάν τελικά είναι ιερέας.

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications