Οι μελλοντικοί υπάκουοι δούλοι:Μάζεψαν υπογραφές για να διώξουν καθηγητή που δεν φορά μάσκα – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν πολλά από το 2017 όταν από μικρή προσωπική ψυχό-πνευματική ερευνά σε άγνωστους (για ασφάλεια) αποκαλύφθηκε μια τρομακτική αλήθεια και άρχισαν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα ακόμη περισσότερο στο γιατί πολλοι σκέφτονται και λειτουργούν στην κυριολεξία όπως τα πρόβατα:

Από νωρίς το πρωί, όλες οι αίθουσες της Πρώτης και της Δευτέρας Λυκείου στο σχολείο της Γλυφάδας ήταν άδειες, αφού όλοι οι μαθητές έκαναν αποχή για να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο φυσικός έκανε τις δυο πρώτες ώρες μάθημα στα παιδιά της Γ’ Λυκείου και αμέσως μετά έφυγε αμίλητος με την πλάτη γυρισμένη στην κάμερα και για ακόμα μια φορά, δίχως να φοράει μάσκα.

Την περασμένη Πέμπτη, η διευθύντρια αναγκάστηκε να ειδοποιήσει την αστυνομία αλλά παρόλα αυτά, ο εκπαιδευτικός δεν άλλαξε στάση.

Στο σχολείο το πρωί έφτασαν και πολλοί γονείς για να στηρίξουν, όπως έλεγαν, την απόφαση των παιδιών τους.

Οι μαθητές υπενθυμίζουν προς πάσα κατεύθυνση πως τα παράπονά τους όλες τις προηγούμενες μέρες δεν εισακούστηκαν και πλέον διατυμπανίζουν πως δε θα επιστρέψουν στις τάξεις αν δε δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα με τον καθηγητή τους.

Μαθητές, καθηγητές και γονείς αναμένουν την…παραδειγματική τιμωρία του «αρνητή», όπως τον αποκαλούν, καθηγητή από το κράτος.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο Αλέξανδρος Κοπτσής, Γ. Γ. Πρωτοβάθμιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, σημείωσε ότι το υπουργείο κινητοποιήθηκε αμέσως μόλις ενημερώθηκε για την υπόθεση του καθηγητή.

«Το υπουργείο Παιδείας είναι αμείλικτο σε κάθε παράβαση της νομοθεσίας και παρεμβαίνει άμεσα. Διατάχθηκε αμέσως ΕΔΕ, με τον καθηγητή από αύριο να απομακρύνεται από το σχολείο».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications