Ευαγγελάτος κατά ανεμβολίαστων: Αυτούς πληρώνουμε τώρα –  ΒΙΝΤΕΟ

Ο σούπερ αξιόπιστος και αντικειμενικός Ευαγγελάτος ρωτάει τον μεγα επιστήμονα γιατί να φοράει μάσκα ο μπολιασμένος ? και εδώ λες επιτελούς και λίγα ψήγματα λογικής, μα δεν κράτησε για πολύ , ξανα βούτηξαν στην παράνοια και οι δυο, μέχρι που φτάνει στο σημείο να λέει ότι οι μη μπολιασμένοι ευθύνονται που φέρανε μάσκα ακόμα οι μπολιασμένοι.

Ερώτημα με τα δίκα τους: Tο μπόλιασμα γιατί γίνεται εφόσον υποθέτεται οι μπολιασμένοι δεν κολλάνε πανούκλα? μήπως ειναι άλλος ο λόγος που γίνεται το μπόλιασμα ? θεωριες συνομωσιας και αυτό η απλή λογική? συνειδητοποιούν αυτοί που βλέπουν τηλεόραση ότι λένε παράλογα πράγματα πέραν καθε έννοιας λογικής και ειναι σαν μίλανε σχιζοφρενείς?? προφανώς οχι αν κρίνεις ότι επι 5-6 χρόνια τα ίδια παράλογα πράγματα λένε σε πληθώρα θεμάτων και σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους (όλες στην πρώτη θέση ), που για τους πολλούς φαίνονται φυσιολογικά αυτά που λένε, έχουν συνηθίσει στην παράνοια, ενώ ειναι σαν μιλάνε σχιζοφρενείς , με αυτά και με αυτά φτάσαμε στην πανούκλα.

Παρατηρώντας την άγνοια που επικρατεί και πως με λέξεις και φράσεις "κλειδία" ελέγχουν τον όχλο πολύ εύκολα που ακούει ενα σορό ηλιθιότητες χωρίς λογική και μένει σε αυτές, έγινε κατανοητό ήδη από το 2017 ότι το πρόβλημα ειναι πολύ μεγαλύτερο απο όσο φαίνεται ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications