Διεθνής διασυρμός με το ΒΙΝΤΕΟ της γυναίκας που συνελήφθη στην Ρόδο  vid

Οι εικόνες της σύλληψης γυναίκας στην Ρόδο, επειδή τραγουδούσε σε πλατεία της μεσαιωνικής πόλης κάνουν τον γύρο του διαδικτύου διεθνώς, διασύροντας την χώρα, καθώς οι Αρχές της δείχνουν να είναι βασιλικότερες του βασιλέως.

Σύμφωνα με το βίντεο, όπως είδατε χθες, αστυνομικοί του νησιού οδήγησαν την πλανώδια μουσικό, στο περιπολικό, αφού της πέρασαν χειροπέδες και μάλιστα με τα χέρια πίσω από την πλάτη.

Πολίτες και τουρίστες που βρίσκονταν στο σημείο βιντεοσκόπησαν το απίστευτο περιστατικό, σχολιάζοντας αρνητικά την κίνηση της ΕΛΑΣ. Κάποιοι χειροκροτούν, δυσανασχετώντας, ενώ κάποιοι άλλοι φώναζαν «μπράβο μάγκες, τα εγκλήματα τα λύσατε, μπράβο».

Η μουσικός αρχικά αρνείται να ακολουθήσει τους αστυνομικούς, λέγοντας ότι δεν κάνει τίποτα κακό και ότι απλά τραγουδάει χωρίς να ενοχλεί κανέναν. Όταν η αρχική σύσταση του πρώτου αστυνομικού δεν έπιασε τόπο, οι ενισχύσεις έφτασαν και άρχισε η κατάσχεση ενός ηχείου, που όπως η γυναίκα έλεγε ακούγεται χαμηλότερη από την ίδια της τη φωνή.

«Ήταν εκεί η γυναίκα τραγουδούσε, όλα μια χαρά ήρεμα ήταν πάρα πολύ χαλαρά τα πράγματα κάποια στιγμή εμφανίζεται η αστυνομία και λέμε τι έγινε τώρα, άρχισε να της μιλάει, αυτή προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι δεν έχω κάνει κάτι, τραγουδάω είναι αυτό παράνομο;» σημείωσε αυτόπτης μάρτυρας.

«Θεωρώ ότι ήταν πολύ ανούσιο αυτό που έγινε, δεν ενοχλούσε κανέναν η γυναίκα, ήταν κυριολεκτικά στη μέση μόνη της και απλά τραγουδούσε», πρόσθεσε.

Η Αστυνομική Διεύθυνση της Ρόδου πάντως αναφέρει πως η γυναίκα συνελήφθη για απείθεια και όχι για το γεγονός ότι τραγουδούσε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications