Γιατρός σκότωσε και διαμέλισε τη σύζυγό του - Για 11 χρόνια βοηθούσε στις έρευνες εξαφάνισής της

Για 11 χρόνια, ο Αλεξάντερ προσπαθούσε να βρει τη γυναίκα του, βοηθούσε στις έρευνες, ενώ πήγε ακόμη και στην εκπομπή "Wait for Me", ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα στη Ρωσία που βοηθά στην αναζήτηση αγνοούμενων ανθρώπων. Αποδείχθηκε ότι όλο αυτόν τον καιρό έπαιζε απλά τον ρόλο του θλιμμένου συζύγου.

Ο Αλεξάντρ Ζέμτσενκοφ, επικεφαλής του νεφρολογικού κέντρου του νοσοκομείου Μαριίνσκι στην Αγία Πετρούπολη, ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του, η οποία ήταν αγνοούμενη για 11 χρόνια και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σκότωσε τη γυναίκα του για να ζήσει με μια άλλη γυναίκα. Παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια μιας διαμάχης σκότωσε κατά λάθος τη σύζυγό του και στη συνέχεια τη διαμέλισε για να εξαφανίσει τα ίχνη της.
Όπως αναφέρουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, φοβόταν να επιλύσει το ζήτημα με ένα πολιτισμένο διαζύγιο λόγω ενός πιθανού σκανδάλου.

Σύμφωνα με την έρευνα, ο Ζέμτσενκοφ πήρε το σώμα της συζύγου του από το διαμέρισμά τους και το μετέφερε στο δάσος.
Η υπόθεση δολοφονίας της Ιρίνα άνοιξε πριν από 11 χρόνια, λίγο μετά την εξαφάνιση της γυναίκας.

Η οικογένεια και οι συνάδελφοί της, την είδαν για τελευταία φορά στις 22 Φεβρουαρίου 2010.
Η Ιρίνα Ζεμτσένκοβα ήταν γυναικολόγος στο μαιευτήριο Σνεγκίρεφ. Στην ομάδα που είχε δημιουργηθεί για την αναζήτησή της, δεκάδες γυναίκες ακόμη γράφουν ευχαριστήρια μηνύματα στη γιατρό την ημέρα των γενεθλίων των παιδιών τους.
Η εκδοχή για την ανάμειξη του συζύγου στην εξαφάνιση της Ιρίνα εξετάστηκε και αυτή πριν από 11 χρόνια, αλλά τότε η έρευνα στο σπίτι του και στο αυτοκίνητό του έγινε μόνο λίγους μήνες αργότερα από την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Ο ίδιος ο Ζέμτσενκοφ βοηθούσε ενεργά τον πατέρα της αγνοούμενης γυναίκας και τα τρία παιδιά του στις έρευνες και την προσπάθεια αναζήτησής της.

Μάλιστα υποβλήθηκε εκ μέρους του μια αίτηση για την εκπομπή "Wait for me", ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα στη Ρωσία που βοηθά στην αναζήτηση αγνοούμενων ανθρώπων.

Η γυναίκα εξαιτίας της οποίας φέρεται να έγινε το έγκλημα, είναι σήμερα η σύζυγος του γιατρού και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά. Είναι ειδικός αιμοκάθαρσης και οι δύο εργάζονταν στο Τμήμα Εσωτερικής Ιατρικής και Νεφρολογίας στο Πανεπιστήμιο Μετσνίκοφ.

Όλα αυτά τα 11 χρόνια, ο πατέρας της Ιρίνα δεν έπαψε στιγμή να παλεύει για την υπόθεση της κόρης του.
Ο 92χρονος Γκενάντι Κόνονοφ στα τέλη του περασμένου έτους συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Επιτροπής Ερευνών. Αλεξαντερ Μπαστρίκιν και κατάφερε να ανοίξει και πάλι την υπόθεση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications