«Αν δεν κάνει το εμβόλιο δεν θα μπορεί να πάει πουθενά»!  η «προπαγάνδα» εξαπλώνεται, vid

Ελλιπής ενημέρωση, ευκολότερα θύματα»...Όπως δήλωσε χτες, η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμού, Μαρία Θεοδωρίδου, ο εμβολιασμός παιδιών ακόμα κι αν αποφασιστεί και όποτε αποφασιστεί «δεν θα έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα».

Η Θεοδωρίδου τόνισε ότι ήδη Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και Καναδάς εμβολιάζουν τα παιδιά με τα εμβόλια αυτά, η αποτελεσματικότητα των οποίων αγγίζει το 100% όπως δείχνει πρόσφατη μελέτη. Τα παιδιά παρουσίασαν ήπιες, συνήθεις ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως ξέρουμε από τα παιδικά εμβόλια. Από τα 1.005 παιδιά που εμβολιάστηκαν στο πλαίσιο αυτής της μελέτης, κανένα δεν ανέπτυξε νόσο. Η επιτροπή σημειώνει ότι ο περιορισμένος αριθμός παιδιών που συμπεριλαμβάνει η μελέτη δεν θα μπορούσε να ανιχνεύσει σπάνιες ανεπιθύμητες ενέργειες.

Χθες τέθηκε από πολλούς το εύλογο ερώτημα: Θα εμείνουν οι «ειδικοί» στην άποψη πως ο εμβολιασμός δεν θα είναι υποχρεωτικός και ότι πιθανές παρενέργειες δεν μπορούν να προβλεφθούν ή θα υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση των ανεμβολίαστων παιδιών από την σχολική κοινότητα;;;

Πάντως υπάρχουν γονείς που θα εμβολιαστούν οι ίδιοι ή και τα παιδιά τους, καθώς, όπως νομίζουν, αν δεν το κάνουν δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά. Το Σαββατοκύριακο, συγκεκριμένα, διεξήχθη ένα ρεπορτάζ από μέσο ενημέρωσης, κατά το οποίο γονείς ρωτήθηκαν σε σχέση με το αν θα εμβολίαζαν τα παιδιά τους.

«Άμα δεν κάνει το εμβόλιο δεν θα μπορεί να πάει πουθενά, οπότε πρέπει να το κάνει», λέει μια γυναίκα-μητέρα στο 1.26 του παρακάτω βίντεο! Η «προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων», όπως την αποκάλεσαν σήμερα, πριν από λίγο, σε πρωϊνή εκπομπή δείχνει να δουλεύει καλά.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο από το 3.10 να χρησιμοποιείται ο όρος «προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων», με αφορμή τον θάνατο της 44χρονης μετά το εμβόλιο της Astrazeneca:

Δείτε στο παρακάτω βίντεο από το 3.10 να χρησιμοποιείται ο όρος «προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων», με αφορμή τον θάνατο της 44χρονης μετά το εμβόλιο της Astrazeneca:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications