Ξεσπά ο σύζυγος της 44χρονης που κατέληξε μετά τον εμβολιασμό της: Τι ζητά να γίνει με το εμβόλιο

Δριμύ το κατηγορώ κατά πολιτείας και ειδικών Με μια ανακοίνωση, η οποία συγκλονίζει, επιβεβαίωσε τον θάνατο της 44χρονης γυναίκας από την Κρήτη που εμφάνισε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca ο σύζυγός της.

Σημειώνει ότι η χορήγηση του εμβολίου θα έπρεπε να είχε απαγορευτεί σε γυναίκες κάτω των 50 ετών. 

Πιο αναλυτικά:

«Με τον πιο τραγικό, άδοξο και οδυνηρό τρόπο τελειώνει η  περιπέτεια της υγείας της γυναίκας μου, ενός απολύτως υγιούς ανθρώπου, από το σύνδρομο vitt που εμφάνισε ως παρενέργεια μετά τον εμβολιασμό της με το ΑstraΖeneca.

Η γυναίκα μου πέθανε ‘τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι, ζώσα πάντα με κανόνες και νομιμοφροσύνη όπως και τώρα ακολούθησε τις οδηγίες του κράτους για τη δημόσια υγεία.

Ελπίζω να μην έχουν ήσυχη την συνείδηση τους αυτοί που πήραν την απόφαση χορήγησης του εμβολίου της ΑstraΖeneca σε ηλικίες 40 έως 44 και δη σε γυναίκες ως μόνη επιλογή, γνωρίζοντας τις επιπτώσεις που αυτό αποδεδειγμένα έχει.

Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια και τυχόν ευθύνες που θα προκύψουν για τον θάνατο της γυναίκας μου. Είναι πια γνωστό κι έχει εκφραστεί και επίσημα από τις ανακοινώσεις της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας ότι κατά κανόνα  οι γυναίκες κάτω των 50 ετών παρουσιάζουν αυτές τις παρενέργειες. Γίνεται αναφορά σε στατιστική ότι αφορά 1 κρούσμα στο εκατομμύριο αλλά αυτό αφορά τον γενικό πληθυσμό. Σε γυναίκες κάτω των 50 το ποσοστό είναι τουλάχιστον 16 φορές μεγαλύτερο. 

Θα έπρεπε η πολιτεία να έχει επιδείξει θάρρος διακόπτοντας την χορήγηση του συγκεκριμένου εμβολίου σε ηλικίες κάτω των 50 ετών και δη σε γυναίκες.

Παρά τις σοβαρές παρενέργειες που παρουσιάστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα η πολιτεία επέλεξε να συνεχίσει την χορήγηση του με τα αποτελέσματα αυτά.  Είναι ευτύχημα που ο κόσμος έχει ενημερωθεί και έτσι έχουν αποτραπεί άλλα παρόμοια θλιβερά περιστατικά. 

Ο θάνατος της συζύγου μου ας γίνει η αφορμή να κατανοήσουν αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις ότι η ανθρώπινη ζωή δεν μπαίνει σε ζυγαριά, δεν  μετριέται με αριθμούς και δεν αποτυπώνεται με στατιστικές.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την συμπαράσταση και τους γιατρούς και νοσηλευτές  των νοσοκομείων του Βενιζέλειου και του ΠΑΓΝΗ.

Διαπίστωσα την προσπάθεια τους και την αγωνία τους για να πετύχουν ότι καλύτερο μπορούσαν».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications