«Ξέχνα το πόδι, μπαίνουμε να σώσουμε την ζωή σου»! Ανατριχιαστική μαρτυρία για το ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΖ στην Κρήτη, vid

«Ένιωσα ένα κάψιμο στο πόδι και νέκρωσε, παρέλυσε».Σοκάρει ολόκληρη την χώρα και αυξάνει τον προβληματισμό η μαρτυρία του 35χρονου Αλέξανδρου Μεταξάκη από την Κρήτη, που χωρίς να έχει υποκείμενο νόσημα υπέστη δύο θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του με AstraΖeneca. Πλέον είναι καλά στην υγεία του και έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

«Είχα εμβολιαστεί με Astrazeneca στις 29 Απριλίου, την Μεγάλη Πέμπτη όπου παρουσίασα τα κλασικά συμπτώματα που παρουσιάζουμε μετά από κάθε εμβολιασμό, τον πυρετό, πονοκέφαλο, μυαλγίες στις οποίες δεν έδωσα και σημασία.

Το αγνόησα. Στην συνέχεια μετά από μια βδομάδα είχα πάλι πονοκεφάλους και λίγο πυρετό το οποίο το άφησα. Μετά είχα ημικρανίες που με 2 χάπια μου πέρασαν ώσπου στις 10 Μαίου ένιωσα ένα κάψιμο στο πόδι και νέκρωσε, παρέλυσε. Τότε πήγα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι υπάρχει θρόμβωση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε δε ότι δεν είχε κάποιο ιστορικό, ούτε αντιμετώπιζε κάποιο θέμα υγείας ή σχετικό οικογενειακό περιστατικό παλαιότερα. Ενημερώθηκε κατόπιν εργαστηριακών αποτελεσμάτων ότι αυτό που έπαθε οφείλεται στο εμβόλιο και ότι υπήρχε περίπτωση να χάσει το πόδι του καθώς όταν μπήκε στο πρώτο χειρουργείο τα λόγια των γιατρών ήταν «ξέχνα το πόδι, μπαίνουμε να σώσουμε την ζωή σου».

Δείτε την μαρτυρία :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications