«Τι βλακείες είναι αυτές που λένε ότι παθαίνουνε διάφορα»! η 48χρονη που ήθελε το εμβόλιο και τώρα είναι εντατική,vid

Νέο περιστατικό θρόμβωσης παρουσιάστηκε, όπως ήδη γνωρίζετε, σε 48χρονη γυναίκα από την Θήβα λίγο μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson, την ώρα που ακυρώνονται εμβόλια της Astrazeneca μετά από περιστατικά (ακόμα και θανατηφόρα) μετά τον εμβολιασμό σε Ελλάδα αλλά και Κύπρο.

Η κατάσταση της 48χρονης είναι εξαιρετικά σοβαρή!

«Είναι πάρα πολύ σοβαρά. Κρέμεται από μία κλωστή. Γίνεται συγχρόνως θρόμβωση και αιμορραγία. Όταν πάνε να διορθώσουν το ένα βρίσκονται αντιμέτωποι με το άλλο» σημείωσε η κυρία Βίκυ Μπέρδου.

Στις 10 Μαΐου, η 48χρονη γυναίκα εμβολιάστηκε με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson. Η χαρά της ήταν τόσο μεγάλη που ούτε το κινητικό πρόβλημα, που αντιμετωπίζει, την εμπόδισε, αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

«Λόγω του ότι είπε ο σύζυγός μου ότι έχει πρόβλημα κινητικό, μας είπαν ότι “εντάξει, δεν υπάρχει ζήτημα, θα το κάνουμε στο αυτοκίνητο”, και εκεί έγινε. Έκανε το εμβόλιο, ήτανε μέσα στην τρελή χαρά, μίλησε με τις φίλες της, με γνωστούς κλπ. “Εγώ έκανα το εμβόλιο” και “Τι βλακείες είναι αυτές που λένε ότι παθαίνουνε διάφορα”… Και μέσα σε επτά ημέρες έγινε αυτό που έγινε» πρόσθεσε η αδελφή της.

Στις 17 Μαϊου, η 48χρονη αισθάνθηκε έντονη κόπωση ενώ στο τέλος της ημέρας άρχισαν οι εμετοί, συμπτώματα που την οδήγησαν τελικά στο νοσοκομείο της Θήβας. «Όπου εκεί διαγνώστηκε με γαστρεντερίτιδα, είχε τα χαρακτηριστικά αυτά. Μένουμε τέσσερις μέρες μέσα στο νοσοκομείο, τις δύο τελευταίες όμως διαπιστώνεται ότι έχει πρηστεί το πόδι της» συμπλήρωσε η Βίκυ Μπέρδου.

Στις 20 του μηνός διαπιστώνουν πως πρόκειται για θρόμβωση και διακομίζεται άμεσα στον Ευαγγελισμό.

«Μπαίνουμε στον Ευαγγελισμό, και εκεί διαπιστώνεται ότι έχουμε θρόμβωση στο πόδι, πνευμονική εμβολή, και εσωτερική αιμορραγία στο στομάχι και στο ένα νεφρό. Γίνονται ενέργειες, μπαίνει στην εντατική, και αυτή τη στιγμή έχει καταγραφεί ως περιστατικό στα βιβλία του νοσοκομείου ύποπτων ενεργειών της Johnson όπως μου ανακοίνωσαν οι εντατικολόγοι», συμπλήρωσε.

Άλλη μια που έβλεπε τηλεόραση και διάβαζε "έγκυρες πήγες" και θα ελεγε για "θεωρίες συνομώσιας", η άλλη ηταν αυτή εδώ, "που έδινε μάχη για τους αρνητές" (!) και τώρα χαροπαλεύει , χωρίς αυτά τα ατόμα δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα, διοτί δεν ειναι απλά μειωμένης νοημοσύνης, αλλα έχουν και το στοιχείο του κακου και κάνουν και επιθέσεις στους σκεπτόμενους σαν τα άναρχο-τρολλ του τύπου: θεωρίες συνωμοσίας τα πάντα όλα (εκτος αυτα που λέμε εμείς) και μην διαβάζετε ανεξάρτητες πήγες ειναι αναξιόπιστες αλλα μονο δικες μας, "κάναμε ολοκληρο αγωνα να εξαφανησουμε τις ελαχιστες ανεξαρτητες μέσω facebook google" και τα υποχείρια (έτσι λένε τα προβάτα σε αναρχο-σελιδες τους) να διαβαζουν και να πατούν like μονο σε αυτα που τους λέμε εμείς , ταδε εφη συμμορητές! συγκεκριμένης φυλής/πνεύματος αλλα τι να πεις σε ενα κόσμο που η έννοια του γένους και της σημασίας που έχει ειναι άγνωστη? και ύστερα απορούν γιατι ο κόσμος πάει απο το κακό στο χειρότερο και δεν εχουν αναρωτηθεί πως προκύπτουν όλοι οι μοχθηροί .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications