Ρόδος: Υπαστυνόμος κατέστρεψε το αυτοκίνητο του αστυνομικού διευθυντή του με βαριοπούλα (vid)

Υπαστυνόμος που υπηρετεί στη Ρόδο εμβόλισε με το αυτοκίνητό του ...το αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου (!) και άρχισε να το σπάει με βαριοπούλα.

Οι δύο άνδρες φέρονται να έχουν χρόνια διαφορά και αντιπαλότητα μεταξύ τους, και όχι ότι δήθεν ο υπαστυνόμος φέρεται να αντιμετώπιζε κάποια ψυχολογικά προβλήματα ως συνήθως που λένε διάφορες καθεστωτικές σελίδες .

Το αυτοκίνητο του αστυνομικού διευθυντή ήταν σταθμευμένο, -όπως κάθε μέρα-, στην είσοδο της αστυνομικής διεύθυνσης Δωδεκανήσου. Ο εν ενεργεία αστυνομικός, οδηγώντας το ιδιωτικό του αυτοκίνητο (αγροτικό 4Χ4) εμβόλισε τρεις φορές -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- το αυτοκίνητο του αστυνομικού διευθυντή.

Στη συνέχεια κρατώντας στα χέρια του βαριοπούλα κατέβηκε από το αυτοκίνητο και σε κατάσταση εκτός ελέγχου, άρχισε να προκαλεί τεράστιες ζημιές σε αυτό.

Στη συνέχεια, -κρατώντας στα χέρια του την ίδια βαριοπούλα-, μπήκε στο γραφείο του διευθυντή και προκάλεσε -επίσης- ζημιές. Όταν ακινητοποιήθηκε ο δράστης από τους συναδέλφους του, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του το υπηρεσιακό του περίστροφο και μάλιστα είχε μία σφαίρα μέσα στη θαλάμη.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: «Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, ανακοινώνεται ότι για περιστατικό πρόκλησης φθορών που έλαβε χώρα στην έδρα της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκάνησου στη Ρόδο, συνελήφθη αστυνομικός, που υπηρετεί στο νησί. Σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία και παράλληλα κινείται η διαδικασία για τη διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications