Βρετανία: Πέθανε ο πρώτος άνδρας που είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Pfizer παγκοσμίως

Απεβίωσε στο νοσοκομείο όπου εμβολιάστηκε

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που είχε γίνει διάσημος όχι για το όνομά του, αλλά επειδή έγινε ο δεύτερος άνθρωπος στον κόσμο που έκανε το εμβόλιο της Pfizer κατά του κορωνοϊού, στις 8 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης (καθεστωτικά) ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 81 του, μετά από ασθένεια(?) . Μάλιστα κατέληξε στο ίδιο νοσοκομείο που έκανε και το εμβόλιο.

Ο ηλικιωμένος άνδρας με καταγωγή από το Γουοργουικσάιρ με το απίστευτο ονοματεπώνυμο εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο του Κόβεντρι, ενώ οι φωτογραφίες του πέρασαν στα πρωτοσέλιδα. Άλλωστε η συνωνυμία του με τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Όταν έκανε το εμβόλιο, νοσηλευόταν ήδη σε θάλαμο του νοσοκομείου. Μάλιστα είχε πει ότι «το προσωπικό σε αυτό το νοσοκομείο είναι υπέροχο». Η φωτογραφία του να εμβολιάζεται έδωσε σε πολλούς την ψευτική ελπίδα, την ώρα που ο κόσμος βίωνε το lockdown.

Πέραν της οικογένειάς του, πολλοί άνθρωποι ένιωσαν θλίψη για την απώλειά του. Ήταν άλλωστε και πολύ αγαπητή φιγούρα του κόμματος των Εργατικών στο Κόβεντρι, ενώ είχε αφοσιωθεί στο να κάνει καλύτερη την τοπική κοινότητα. Είχε αναπτύξει έντονη δραστηριότητα, ήταν δεινός φωτογράφος, αγαπούσε την τζαζ και τις κοινωνικές επαφές, αλλά και το περιβάλλον και τους κήπους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications