Μητσοτάκης: «Να συζητήσουμε για εμβολιασμό των παιδιών»!

Και ενώ όλα αλλάζουν κάθε ημέρα με έρευνες να διαδέχονται η μία την άλλη για τα εμβόλια και τις παρενέργειές τους και τους χιλιάδες νεκρούς σε όλο των πλανήτη από τα εμβόλια mRNA και Astra Zeneca, o "πρωθυπουργός" Κ.Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι στόχος της κυβέρνησης θα είναι ο εμβολιασμός των ανήλικων παιδιών (όλα όσα είναι άνω των 12 ετών) κάτι που είναι φοβερό για την σιγουριά που δίνει αυτές τις πληροφορίες ωσάν να ξέρει τα αποτελέσματα και τις τυχόν επιπτώσεις από έναν μαζικό εμβολιασμό.

Και κυρίως αγνοεί το γεγονός ότι τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες απλά δεν παθαίνουν τίποτα, ακόμα και αν νοσήσουν! Και βέβαια, ακόμα και αν εμβολιαστούν θα θα μάψουν να μολύνονται, όπως και οι ενήλικες! Αλλά αν τα παιδιά δεν κινδυνεύουν, γιατί να εμβολιαστούν; Ποιος θα πάρει την πολιτική και ποινική ευθύνη αν αρχίσουν να πεθαίνουν παιδιά;

Και επιπλέον επιβεβαίωσε ότι κάθε εμβολιασμένος θα επαναλαμβάνει τα εμβόλια κάθε 9-12 μήνες (για να μην ξεχνιέται). Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις του Κ.Μητσοτάκη μετά την ανακοίνωση της Άνγκελα Μέρκελ, που τόνισε ιδιαίτερα τη σημασία της διαμόρφωσης του απαιτούμενου νομικού πλαισίου (πλέον η κοινωνία των διαχωρισμών έρχεται με ταχύτατους ρυθμούς).

«Εξέφρασα την ικανοποίησή μου που η πρότασή μου για το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό covid έγινε αποδεκτή», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας με Έλληνες δημοσιογράφους αμέσως μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την προσδοκία το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό να τεθεί σε εφαρμογή το συντομότερο δυνατόν με ενιαίους κανόνες.

Ο κ. Μητσοτάκης επίσης δήλωσε ικανοποιημένος από το ρυθμό των εμβολιασμών στην Ελλάδα ενώ είπε πως είναι θετικό που περισσότερα του ενός εμβόλια εγκρίνονται.

Αναφερόμενος στον εμβολιασμό μικρότερων ηλικιών είπε ότι «θα το συζητήσουμε για τα παιδιά από το Γυμνάσιο και άνω, από την ηλικία των 12 και πάνω. Από τη στιγμή που θα εγκριθούν από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, αυτό θα δώσει νέα δυναμική στον εμβολιασμό», ανέφερε.

Επίσης σημείωσε ότι η Κομισιόν έχει εξασφαλίσει συμπληρωματικές δόσεις εμβολίων για το 2022 και το 2023, σημειώνοντας ότι ενδεχομένως να χρειαστεί μία ενισχυτική δόση 9-12 μήνες μετά τον πρώτο εμβολιασμό.

«Αυτές τις δόσεις τις έχουμε στη διάθεσή μας», διαβεβαίωσε ενώ εκτίμησε ότι σύντομα θα φτάσουμε στην Ελλάδα στο επιθυμητό τείχος ανοσίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications