Η μαρξιστική προπαγάνδα για τους δεξιούς χρησίμους ηλίθιους ψευδό-ναζι  συνεχίζεται ακόμη και από «πατριωτικές σελίδες»

Στο pronews.gr βάζουν το έξης : Ένας κανονικός Νεοναζί που «εργαλειοποιήθηκε» από τις ΕΕ όπως οι Ουκρανοί νεοναζί το 2014 κατά της Ρωσίας, είναι ο δημοσιογράφος Ρομάν Προτάσεβιτς που συνέλαβαν ως τρομοκράτη οι λευκορωσικές αρχές κατεβάζοντας το αεροσκάφος της Ryanair που περνούσε από τον εναέριο χώρο της εθνικής τους κυριαρχίας.

Ο 26χρονος ακτιβιστής και δημοσιογράφος, αποδεικνύεται ένα νεοναζιστικό υποκείμενο και είναι πραγματικά απορίας άξιο ποιος κάλεσε με όλες τις δαπάνες πληρωμένες στο φόρουμ «Δελφοί» τον συγκεκριμένο.

Εδώ ο Προτάσοβιτς (άνωθι) με την σημαία των Ναζί συνεργατών των Γερμανών ομοϊδεατών τους στον Β'ΠΠ.

Ο Προτάσοβιτς ήρθε στην στην Αθήνα με όλα τα έξοδα πληρωμένα (από ποιον άραγε;).
Ομως ο Προτάσεβιτς αποκαλύπτεται ότι υπήρξε μέλος του Νέου Μετώπου, ((Малады Фронт, Malady Front)) μιας νεοναζιστικής οργάνωσης που οργάνωνε διαδηλώσεις κατά του Λουκασένκο, ενώ αγωνίστηκε επίσης για την επέκταση της χρήσης της λευκορωσικής γλώσσας (φυσικά, εις βάρος των ρωσικών). Έχει διατελέσει δημοσιογράφος του Euroradio που χρηματοδοτείται από την Πολωνία-Λιθουανία, καθώς και του Radio Liberty.

Το εθνικιστικό, αντι-κομμουνιστικό και αντι-Λουκασένκο «Νέο Μέτωπο» ιδρύθηκε το 1997
Η Νεολαία είναι γνωστή για την δράση της εναντίον του Λουκασένκο και ενθαρρύνει τα μέλη της να προχωρήσουν σε στρατιωτική εκπαίδευση. Το 2015 ίδρυσε σκέλος για εκπαίδευση στα όπλα με την ονομασία “Warrior”, που πραγματοποιεί εκπαίδευση με αεροβόλα όπλα

Ο Προτάσεβιτς συμμετείχε στις νεοναζιστικές ομάδας που συμμετείχαν στις διαδηλώσεις του Μαϊντάν στο Κίεβο 2013/2014.

Οι εστίες της μαρξιστική προπαγάνδας :

Μάλιστα στο πρώτο θέμα έβαλαν και εικόνα που έχει πατήσει like o άνωθεν δεξιός χρήσιμος ηλίθιος ψευδό-ναζι έχει και στην Ελλάδα αντιστοίχους που λένε ακριβώς τα ίδια με τους συμμορίτες (βλέπε παρακάτω), ας βαλουμε και εμείς εικόνα ενδεικτικά με μονο μερικές αγαπημένες σελίδες άναρχο-κομμουνιστών αυτών που απο το 2014 σχολίαζαν παντού για ναζι φασίστες στο facebook για να δρουν ανενόχλητοι και οχι μονο φαίνονται απο την υποκρισία που σχολιάζουν οτι ειναι ο ορισμός του κακού αλλα ειναι και σε σχετικές σελίδες :

Πως άρχισε η αποκάλυψη των ψευδό-πατριωτών δήθεν ναζι οπού εχουν και σχετικό blog στην Ελλάδα :Προ ετών το 2015-2016 ένας Δωδεκαθεϊστης ενοχλήθηκε και μας έκανε παρατήρηση, και είπαμε να δούμε τι ρόλο παίζουν αυτοί οι Δωδεκαθεϊστές, ο τύπος ηταν κλασικός ελληναρας και "πατριώτης" (ναζι κατα τους συμμορίτες ) και οχι μονο σε πολλά έβαζε τα ίδια με τους συμμορίτες αλλά είχε και παρόμοια ψυχοσύνθεση και ουδεμιά σχέση με τους αληθινούς Εθνικοσοσιαλιστές που ειναι και μύστες, μα το Γιαχβέ λες πως γίνεται αυτός να δηλώνει πατριώτης "ναζιστής" Δωδεκαθεϊστής και λέει κατα της Χ.Α τα ίδια με τους συμμορίτες??? τελικα αποκαλύφθηκε οτι υποστήριζε κάποιο κόμμα με τα αρχικά N.S.B.M - National Socialist Black Metal του 30, στην wikipedia τους το παρουσιάζουν δηθεν ως ναζιστικό κόμμα σε μόλις τρεις παραγράφους ίδιο με το NSDAP ενώ ηταν δικό τους κόμμα δούρειος ίππος στην Γερμανία του 30 ψευδό-πατριώτες με τα ίδια σύμβολα, για να σταματήσουν το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα NSDA και βγήκε εκτός νομού μαζί με τα κομμουνιστικά κόμματα με την εκλογή του Χίτλερ το 1933, το σύστημα εκτός απο αριστερούς έχει και δεξιούς χρήσιμους ηλίθιους από τότε!(εκτός τους νέο-δημοκράτες )

Και όπως ηταν αναμενόμενο ο τυπος αποδέχτηκε ηλίθιος “δεξιός” και έλεγε τα ίδια ιστορικά ψέμματα με τους συμμορίτες. Είναι οι ίδιοι που στην Ουκρανία το έπαιζαν πατριώτες για να μην πάει η Ουκρανία με την Ρωσία και την έβαλαν στην Ευρωπαϊκή ένωση!! ειναι οι ίδιοι που αν και εμφανιζονται ως πατριωτες και ως "ναζι" ημνουν ασχετους που ουδεμια σχέση έχουν το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα NSDAP , ειναι ίδιοι που έλεγαν κατα της Χ.Α , ειναι οι ιδιοι που ειχαν μπει στην Χ.Α και μετα έβγαιναν και την κατηγορούσαν , ειναι ίδιοι έλεγαν και κατα του Τραμπ και ολα αυτα που λένε οι συμμορήτες ένω ειναι ταχα εχθροί, φανερώνοντας οτι ειναι δούρειοι ίπποι του συστήματος και των συμμορητων οπως ηταν αρχικά και πριν 80 χρόνια το κομμα τους ονόματι N.S.B.M, ένας κανονικός Νεοναζί γραφουν στο pronews.gr !

Εκεί στην Ουκράνια δεν έβαλαν τους αριστερούς χρήσιμους ηλίθιους αλλα τους δεξιούς δήθεν ναζι που ειναι μαζι με το μασονικό ΝΑΤΟ που ηταν στράτος κατοχής της Γερμανίας, και σε διαφόρες σέλιδες τους δεν έχουν καν κάμια αναφόρα για τον Αδολφο ! εξάλλου αν ηταν πραγματικά εθνικιστές θα πηγαίναν με την Ρωσία και οχι στην μασονικη Ευρωπαϊκή ένωση!ειναι οι ίδιοι που έσβησαν το N.S.B.M. απο blog τους από τότε ξανα είχαμε αναφέρει το θέμα και ότι ειναι δούρειοι ίπποι ψευδό-ναζι, και για να τους κατηγορούν οι συμμορίτες μετα τους ίδιους στο όχλο που δεν έχει ιδέα ότι αυτοί οι δηθεν ναζι ειναι δούρειοι ίπποι του συστήματος, οχι μονο στην Ελλάδα αλλα και στην Ουκρανία και προφανώς και σε αλλες χώρες.

Το pronews.gr δεν ειναι η πρώτη φορά που βάζει μαρξιστικές προπαγάνδες αυτών που κάνουν πόλεμο και στο ίδιο (!) , όλες οι "πατριώτες σελίδες" στην Ελλάδα για τους πολλούς ακριβώς το ίδιο κάνουν συχνά πυκνά! απο το makeleios έως το pentostalagma και τον καθε πονηρό που βάζει ελληνικές σημαίες και το παίζει πατριώτης και σούπερ απόγονος αρχαιων, ενώ στα blog τους και στις ιστοσελίδες τους δεν έχουν κανένα θέμα μυστικισμού ερευνάς και εναλλακτικής ενημέρωσης, τοτε πως ειναι απόγονοι αρχαιων που ερευνούσαν τα πάντα? ακριβώς αυτό ειναι το πρόβλημα ! ότι δεν ανήκουν στο γνήσιο Ευρωπαϊκό γένος που έσφαζαν οι συμμορίτες ως ναζι φασίστες ανεξάρτητου χωράς,που να το καταλάβουν αυτο αφου οι ιδιοι δεν ανήκουν σε αυτο γένος και ολα τα βλέπουν δογματικά? και ειναι εύκολα ελεγχόμενοι κλασικοί Νεοέλληνες όλοι αυτοι οι "πατριώτες" (αν και μπορεί να υπήρχαν και στην αρχαία Ελλάδα και να ηταν οι λεγόμενοι θνητοί), μεταξύ άλλων αφού χιλιαδες διαβάζουν αυτούς τόσα χρόνια που λένε τα ίδια με τους συμμορίτες σε θέματα ιστορίας, σημαίνει οτι είτε ειναι σαν αυτούς είτε εχουν πέσει στο επίπεδο τους .....

Πως γίνεται αυτό αφού ειναι "πατριωτικές σελίδες" και κατα του συστήματος θα αναρωτηθεί κάποιος? αν πας μια βόλτα όμως και ρωτήσεις 100 Νεοέλληνες (μη ευρωπαϊκού γένους) που διαβαζουν τέτοιες σελίδες ακόμα και αν δεν διαβαζουν σελίδες συμμοριτών και δηλώνουν πατριώτες λένε ακριβώς τα ίδια με τους συμμορίτες σε πολλά θέματα, αν όμως ψάξεις να βρεις άτομα συγκεκριμένου γένους μεγάλης ηλικίας δεν λένε τα ίδια ούτε με τους συμμορίτες ούτε με αυτούς τους ραγιάδες Νεοέλληνες και ξέρουν εν μέρη και αληθινή ιστορία αν και στην εποχή τους δεν είχαν καν ίντερνετ ...

Τι συμπέρασμα βγαίνει από αυτό? ότι το πρόβλημα δεν ειναι μονο οι συμμορίτες που σε σχέση με το πληθυσμό ειναι ελάχιστοι,αλλα και ότι πολλοι που δηλώνουν πατριώτες ειναι πολύ κατώτεροι νοητικά επειδή ειναι έτσι η φυλη τους και συνεπώς το πνεύμα τους , γιαυτό και ειναι ελέγχονται εύκολα, και αυτοι με την σειρά τους παρασύρουν και τους υπολοίπους στο επίπεδο τους , γιαυτό οι συμμορίτες το 40 σκότωναν επιλεκτικά όσους άνηκαν στο ευρωπαϊκό γένος,αλλα που να το καταλάβει αυτο ο δογματικός Νεοέλληνας που δεν ανήκει σε αυτό και που ειναι Έλληνας δογματικά οπως ειναι κολλημένος με ομάδες και νομίζει οτι απόγονοι αρχαίων ειναι μονο στην Ελλάδα και πως ο ιδιος ειναι απογονος αρχαίων φιλόσοφων ενώ διαβάζει πρωτο θέμα και ουδεμιά σχέση εχει με θέματα ερευνάς και μυστικισμού?...Τα συμπέρασμα λοιπόν που βγαίνουν ειναι απο την μια ειναι το κακό που ανήκουν όλες οι μοχθηρές φυλές και εγκληματικά μοχθηρά στοιχειά και απο την άλλη το κάλο που ανήκουν οι εφευρέτες (οι αληθινοί) οι μύστες αγαθοί και ανώτεροι πνευματικά, και στην μέση οι ουδέτερες φυλές που ανηκουν πολλοι νεοέλληνες η θνητές φυλές οπως ηταν και στην αρχαιότητα, και ο νοών νοείτω...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications