Ο πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ λέει ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν συνδέεται με UFO από  απο τα αμερικανικά πολεμικά πλοία

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε τα UFO "σε μορφή πυραμίδας", πάνω από το αμερικανικό πολεμικό πλοίο, και "δεν υπάρχει αμφιβολία γι 'αυτό", δήλωσε ο πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ Χάρι Ριντ.

Αναφέρεται στο παρακάτω βίντεο , που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο στις αρχές Απριλίου 2021 και προκάλεσε αίσθηση . Ειδικά αφού το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ επιβεβαίωσε την αυθεντικότητά του. Το βίντεο καταγράφει ένα παράξενο τριγωνικό (πυραμιδικό) αντικείμενο που αιωρείται στον ουρανό ακριβώς πάνω από το USS Russell.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας το 2019 (δεν έχει δοθεί ακριβής ημερομηνία) και ότι το περιστατικό εξακολουθεί να διερευνάται από την ειδική ομάδα του Πενταγώνου "Unidentified Air Phenomena". Νωρίτερα, το δίκτυο έλαβε επίσης πληροφορίες ότι ένα ολόκληρο "σμήνος" UFO, σαν drone το 2019, παρακολουθούσε Αμερικάνικα πολεμικά πλοία για αρκετές ημέρες . Αναφέρθηκε ότι η ταχύτητα και η ευελιξία που είχαν αυτές οι συσκευές ξεπερνούσαν τα γήινα στρατιωτικά drone .

Ο πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ Χάρι Ριντ ρίχνει λάδι στη φωτιά κάνοντας την δήλωση ότι «ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν βρίσκεται πίσω από αυτά τα UFO ».

"Δεν υπάρχει αμφιβολία γι 'αυτό", διαβεβαίωσε σε συνέντευξή του στον ερευνητή George Knapp του Mystery Wire UFO .
Knapp: Τι πιστεύατε όταν είδατε το βίντεο με το UFO με μορφή πυραμίδας;
Χάρι Ριντ: «Νόμιζα ότι ήταν κάτι νέο».
George Knapp: "Αυτό το αντικείμενο φαίνεται πολύ γελοίο γιατί δεν έχει καθόλου αεροδυναμικό σχεδιασμό."
Χάρι Ριντ: "Και εξαφανίζονται στον ωκεανό."

Εν τω μεταξύ, ο ερευνητής Jeremy Corbell, ο οποίος δημοσίευσε το βίντεο με το πυραμιδικό UFO, έκανε μια δήλωση ότι έχει εννέα ακόμη παρόμοια βίντεο στα χέρια του, δημοσίευσε επίσης τρεις φωτογραφίες που απεικονίζουν ένα σφαιρικό UFO, που τραβήχτηκε στις 15 Ιουλίου του 2019, δίπλα στον αμερικανικό USS Omaha. Το πλήρωμα του δήλωσε ότι είδε πώς εξαφανίστηκε αυτό το αντικείμενο κάτω από το νερό.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications