Ένας μυστηριώδης σκελετός 30 μέτρων που βρέθηκε στον πυθμένα της Μεσογείου

Στα τέλη Απριλίου 2021, δημοσιεύτηκε ένα βίντεο με έναν ασυνήθιστο σκελετό που βρέθηκε το 2017 στο βυθό της Μεσογείου. Ο σκελετός αναφέρεται ότι έχει μήκος περίπου 30 μέτρα, αλλά προφανώς δεν ανήκει σε φάλαινα.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από την Deborah Hatswell , κρυπτολόγο και ερευνήτρια. Σύμφωνα με αυτήν, το βίντεο της δόθηκε από ένα ανώνυμο άτομο που εργάζεται στη βιομηχανία φυσικού αερίου και πετρελαίου και ειναι απο από ένα τηλεχειριζόμενο υποβρύχιο κάπου στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Συγκεκριμένα, η δουλειά του ηταν είναι να φωτογραφίζει τμήματα του βυθού με τη βοήθεια τηλεχειριζόμενων μικρών υποβρύχιων και αυτός ο ασυνήθιστος σκελετός ανακαλύφθηκε από αυτόν στο στάδιο της μελέτης του βυθού.

Το βίντεο ειναι απο το 2017 στη Μεσόγειο Θάλασσα σε άγνωστη τοποθεσία στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε ένα σκελετό με πολύ μακριά σπονδυλική στήλη, σαν να ήταν ένα είδος πλάσματος που μοιάζει με φίδι.

Σύμφωνα με τη Deborah Hatswell, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο σκελετός είναι πραγματικά ασυνήθιστος. Ο σκηνοθέτης του βίντεο είναι επαγγελματίας στον τομέα του και γνωρίζει απόλυτα πώς να αναγνωρίζει τα οστά των συνηθισμένων θαλάσσιων ζώων της Μεσογείου, συμπεριλαμβανομένων των φαλαινών.

Ο σκελετός στο βίντεο αναφέρεται ότι είναι αρκετά μεγάλος και δεν μοιάζει να ανήκει σε κανένα τοπικό πλάσμα. Η διαφορά με τη σπονδυλική στήλη της φάλαινας είναι προφανής - οι φάλαινες έχουν συνήθως τρία "κλαδιά" στη σπονδυλική στήλη, ενώ αυτό το πλάσμα έχει μόνο με δύο.

Επίσης, ο σκελετός δεν έχει κρανίο, το οποίο είναι επίσης παράξενο αν ηταν απο φάλαινα, το κρανίο τους είναι πολύ μεγάλο και βαρύ.

α οστά θα μπορούσαν να είναι πολύ αρχαία γιατί είδα πολλούς αμφορείς από πηλό στη λάσπη γύρο απο τον σκελετό και μπορεί να ήταν εκεί για δυνητικά χιλιάδες χρόνια. Ο σκελετός είχε μήκος περίπου 30 μέτρα και ειναι πολύ μεγάλος . "- ανέφερε αυτός που κατέγραψε το βίντεο.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες σχετικά με το αν πήραν δείγμα οστού για ανάλυση και που ακριβώς στην μεσόγειο υπάρχει αυτός ο σκελετός .

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications