Όποιος εκπαιδευτικός αρνηθεί το τεστ θα έχει πειθαρχικές ποινές- Κυρώσεις ΚΑΙ για μαθητές (vid)

Για κυρώσεις σε όσους εκπαιδευτικούς, αλλά και για όλους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα που υποχρεούνται να κάνουν το τεστ και αρνούνται να το κάνουν, μίλησε η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε ότι από Δευτέρα ξεκινούν κανονικά όλες οι σχολικές βαθμίδες με δύο self test την εβδομάδα. Παράλληλα, προχωράει και ο εμβολιασμός των εκπαιδευτικών.

Η Μακρή τόνισε ότι το υπουργείο Παιδείας είναι σε συνεννόηση με το υπουργείο Εργασίας για να ανοίξουν τα ΑΜΚΑ και να προμηθευτούν self test και οι εκπαιδευτικοί των ιδιωτικών φροντιστηρίων. Υπάρχει περίπτωση, μάλιστα, να ανοίξουν και σήμερα.

Όσον αφορά τους εμβολιασμούς των εκπαιδευτικών, είπε ότι οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές άνω των 16 ετών στα σχολεία ειδικής αγωγής, καθώς και το βοηθητικό και διοικητικό προσωπικό, εμβολιάστηκαν κατά προτεραιότητα.

Διευκρίνισε, επίσης, πως αν κάποιος εκπαιδευτικός αρνηθεί να κάνει το διαγνωστικό τεστ, «υπάρχει ρητή πρόβλεψη να υπάρχουν πειθαρχικές ποινές (από έγγραφη επίπληξη μέχρι μείωση μισθού ή οριστική αποβολή). Μέχρι στιγμής δεν έχει καταγγελθεί κάτι τέτοιο. Η πρόβλεψη αυτή ισχύει για όλους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα που υποχρεούνται να κάνουν το τεστ.»

Οι κυρώσεις για τους μαθητές είναι απουσίες ή αποβολές, συμπλήρωσε.
Σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, η υφυπουργός εκτίμησε ότι δεν θα χρειαστεί τέτοιο μέτρο.
Δείτε το σχετικό σημείο για τις κυρώσεις από το 4.45 λεπτό και μετά στο παρακάτω βίντεο:

Ποια ειναι αυτή η Ζέττα Μακρή?

Η Ζέττα Μακρή είναι Ελληνίδα(?) δικηγόρος, πολιτικός και υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων. Είναι Bουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία. Γεννήθηκε το 1957 στη Θεσσαλονίκη (δεύτερη Μέκκα και πρώτη σε παράγωγη "τέκνων" αυτού που ξέρετε ως Σατανά (η όπως αλλιώς ξέρετε το κακό αν και το θέμα εχει σχέση με άκρως μοχθηρούς εξωγήινους μη ανθρωπινής φύσεως,άντε τωρα το πεις αυτο σε άτομα που σε όλη την ζωή τους ζουν σε μια πλάνη , ειδικά σε μειωμένης αντίληψης και νοητικά και πνευματικά κατώτερους που ούτως η άλλως δεν καταλαβαινουν τίποτα, ειναι σαν μιλάς σε μαϊμούδες, το πολύ πολύ να γρυλίζουν: ουγκ ουγκ θεωρίες συνωμοσίας ουγκ!), πάντως τα μισά άναρχο-troll από εκεί ειναι , οπως εχει παρατηρηθεί εδώ και 4 χρόνια δεύτερη ερχεται η Κρήτη και Τρίτη η Αθηνά, και τελευταία απο διάφορες αλλες περιοχές ), σπούδασε στη νομική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στο ευρωπαϊκό και κοινοτικό δίκαιο στο πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ..

Άλλη μια που σπούδασε στην "Αγγλία" όλως τυχαίως , αυτά τα άτομα που οι μάζες θεωρούν μορφωμένα οχι άπλα ειναι εκτός πραγματικότητας άλλα έχουν εκπαιδευτεί να υπηρετούν τους γνωστούς κύκλους με το ίδιο τρόπο που εκπαίδευες σκυλιά, για την ιστορία αυτούς θεωρούν "μορφωμένους" οι συμμορίτες τα υποχείρια τους ... Και πως γίνεται όλοι αυτοί να έχουν "σπουδάσει" να εκτελούν εντολές σε σχόλες στην Αγγλία οπού ειναι η έδρα της μασονίας και οι περισσοτερες σχόλες έκει έχουν ίδρυθει απο την ίδια την μασονία για να εκπαιδεύει χρήσιμα γκοιχίμ (στην γλωσσά τους ) να υπηρετούν την δημοκρατία τους ΑΕ ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications