Οι «επιστήμονες»  της NASA δεν μπορούν να εξηγήσουν αυτό το τεράστιο σφαιρικό αντικείμενο κοντά στον Ήλιο (vid)

Οι εικόνες που ελήφθησαν από τον διαστημικό ανιχνευτή SDO της NASA, στις 4:57 μ.μ. στις 11 Μαΐου 2021, αποκάλυψαν την παρουσία ενός τεράστιου αντικειμένου δίπλα στον Ήλιο. [Δες το βίντεο παρακάτω].Το τεράστιο αντικείμενο, πολύ μεγαλύτερο από τη διάμετρο της Γης, είχε κυκλικό σχήμα και φαινόταν σαν έχει πάει κοντά στον Ήλιο σαν να απορροφά ενέργεια από το αστέρι.

Μέχρι σήμερα, η NASA δεν έχει δώσει εξηγήσεις σχετικά με την παρουσία του μυστηριώδους και τεράστιου ουράνιου σώματος και εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που δεν έχουν απαντήσεις.

Οι "επιστήμονες" της NASA που παρακολουθούν τις αποστολές SDO και SOHO δεν ξέρουν πώς να ερμηνεύουν την παρουσία αυτού του τεράστιου πλανητικού αντικειμένου,μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει δώσει μια αξιόπιστη εκδοχή της παρουσίας αυτού του τεράστιου σφαιρικού διαστημικού αντικειμένου.

Ο Ήλιος δεν μονο αυτο που διδάσκουν στα σχολειά η συνωμοσία και επιρροή και στην επιστήμη των συμμοριτών ειναι γνωστή εδω και 100 χρόνια οχι μονο παρουσιάζουν ως μεγα επιστήμονες δικούς τους άσχετους,αλλα διδάσκουν ακόμα ηλιθιότητες, είναι γνωστό ότι ο Ήλιος παράγει σωματίδια αντιύλης χάρη στις ηλιακές εκλάμψεις. Ο Ήλιος παράγει πλάσμα που αποτελείται από ύλη και αντιύλη που δεν μπορούν να παραχθούν σε εργαστήρια στη Γη,αλλά σε αυτήν την περίπτωση,μπόρει να χρησιμοποιείται από ένα εξωγήινο διαστημικό σκάφος ως προωθητικό..

Ακόμη και ο φυσικός Bob Lazar, ο οποίος εργάστηκε στην AREA 51, δήλωσε ότι η αντιύλη (συγκρούοντας με κανονικά σωματίδια) δημιουργεί μια τεράστια έκρηξη ενέργειας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόωση.

Είναι πολύ πιθανό για παράδειγμα, το στοιχείο 115 στο οποίο αναφέρεται ο Lazar, θα μπορούσε επίσης να είναι το περίφημο εξωτικό στοιχείο που είναι απαραίτητο για τη δημιουργία σκουληκότρυπων στο χώρο και το χρόνο "Stargate". Αυτό το πείραμα αναφέρεται επίσης σε πρόσφατο έγγραφο από την Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών (DIA).

Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει τις πολυάριθμες παρατηρήσεις ξένων διαστημικών σκαφών κοντά στον Ήλιο.

Το παρακάτω βίντεο ειναι στην Ισπανική γλωσσά και εκτός οτι δείχνει αυτο θέμα δείχνει και κάτι άλλο τραγικό : 10.411 προβολές και ανέβηκε 21 Μαΐ 2021, το ίδιο βιντεο αν το ανέβαζε κάποιος στα ελληνικά θα είχε ελάχιστες προβολές στο ελλαδισταν ...

Με αφορμή αυτή την παρατήρηση : αυτό δείχνει σε πόσο κατώτερο πνευματικό επίπεδο ειναι συντριπτική πλειοψηφία του ελληνόφωνου πληθυσμού που μονο να λενε όλοι ότι ειναι απόγονοι αρχαίων ξέρουν, και έτσι και τους πεις κάτι που δεν γράφουν οι συμμορίτες στην πολύ "έγκυρη πηγή" τους wikipedia και δεν τους είπαν στα σχολεια σε κοιτάνε λες και είσαι ο παράλογος και αυτοι οι λογικοί (!) σου πετάνε και το μασονικο "θεωρίες συνωμοσίας"για να το παίξουν έξυπνοι για οτι δεν καταλαβαίνει η ελάχιστη νοημοσύνη τους , για τον απλο λόγο ότι πνευματικά ειναι τοσο κατώτεροι που ακόμα και στην εποχή του ίντερνετ αντί να ξυπνήσουν έγιναν χειρότεροι διαβάζοντας έγκυρες πήγες αποχαύνωσης και θεωρούν "σοβαρά θέματα " ηλιθιότητες και αυτά που ανυψώνουν το πνεύμα τους θεωρίες συνωμοσίας και χαζομάρες ! ενώ μονο το πνεύμα τους θα μεινει όταν πεθάνουν ακόμα και στις θρησκείες τους αυτό τους λένε , και ύστερα απορούν γιατί ο κόσμος πάει απο το κακό στο χειρότερο :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications