Σαδίστρια μητέρα έβαζε στον λαιμό των παιδιών της καρέκλες και τα ανάγκαζε να φάνε τον εμετό τους

Αδυνατεί να συλλάβει υγιής νους τα βασανιστήρια στα οποία επέβαλλε τα παιδιά της μια ανάδοχη μητέρα στη Βρετανία.

Η Eunice Spry, την οποία τα τοπικά Μέσα χαρακτηρίζουν ως την πιο σαδίστρια μητέρα της χώρας, φυλακίστηκε για κακοποίηση παιδιών, τα οποία, μεταξύ άλλων, ανάγκαζε να φάνε τον εμετό τους, όπως και περιττώματα αρουραίων, ενώ έβαζε μέσα στον λαιμό τους τα πόδια από τις καρέκλες.

Σύμφωνα επίσης με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, το ανθρωπόμορφο τέρας χτυπούσε τα παιδιά που έπαιρνε για αναδοχή έξι φορές την ημέρα, ενώ τα κλείδωνε και τα άφηνε να λιμοκτονούν.

Όπως εξομολογείται ο 31χρονος Christopher, ο οποίος προσποιείται ότι το παρελθόν του έχει ζήσει κάποιος άλλος άνθρωπος για να μην χάσει τα λογικά του, η 76χρονη σήμερα άσπλαχνη μητέρα, που αποφυλακίστηκε μετά από 7 χρόνια, δικαιολογούσε τη φρικτή κακοποίηση, λέγοντάς τους ότι ήταν «παιδιά του διαβόλου» και ότι έτσι θα τα έσωζε από τον «Αρμαγεδδώνα».

Για 14 ολόκληρα χρόνια, μαζί με τα βιολογικά αδέρφια του, Alloma και Caleb, τα θετά Victoria και Charlotte και την κόρη της Eunice, Judith ζούσαν τον απόλυτο εφιάλτη, καθώς το αρρωστημένο μυαλό της αδίστακτης μητέρας τους πάντα αναζητούσε νέους τρόπους βασανιστηρίων.

«Για πολλά χρόνια πιστεύαμε πως εμείς κάναμε κάποιο λάθος και τα αξίζαμε όλα αυτά», εκμυστηρεύεται ο Christopher, οι βιολογικοί γονείς του οποίου ήταν αλκοολικοί και ναρκομανείς.

Η πρώτη εντύπωση που άφηνε η Eunice ήταν αυτής της τέλειας μητέρας, ενώ το μεγάλο σπίτι της με τον τεράστιο κήπο κια τις κούνιες ήταν ιδανικό για παιδιά, ωστόσο δεν πέρασε ένας χρόνος μέχρι να πέσει το προσωπείο της και να αποκαλυφθεί ο διαβολικός χαρακτήρας της.

«Άρχισε να αποκτά εμμονή με το φαγητό στα ντουλάπια», ανέφερε ο Christopher, περιγράφοντας τι συνέβη όταν αντιλήφθηκε πως κάποια στιγμή έλειπε μια σοκολάτα.

«Μέχρι σήμερα θυμάμαι τα μάτια της, ήταν τόσο κρύα. Πήγε τη Victoria, εμένα και την Alloma στο δωμάτιο της Charlotte που έμοιαζε με παλάτι. Σταθήκαμε όλοι σε ένα ημικύκλιο και άρχισε να χτυπά τα γυμνά πόδια μας με ένα μεγάλο πόδι καρέκλας. Θυμάμαι ότι φοβόμουν. Δεν ήταν ο πόνος, ήταν πως έβλεπα τα αδέλφια μου να πονούν και την αντίδρασή τους», περιέγραψε.

Με τον νεογέννητο αδερφό του, Caleb, να έχει έρθει επίσης να ζήσει μαζί τους, ο Christopher, η Victoria και η Alloma ήταν αυτοί που κακοποιούνταν περισσότερο τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά από την Eunice.

«Νομίζω ότι επειδή είχε τόσο τον Caleb, όσο και την Charlotte από τη γέννησή τους, ίσως είχε κάποιον μητρικό δεσμό μαζί τους. Ποτέ όμως δεν τους κρατήσαμε κακία», ανέφερε.

Όταν οι δάσκαλοι είδαν τα σημάδια στον Christopher και τα αδέλφια του, η Eunice τα σταμάτησε από το σχολεία και μετακόμισαν σε μια απομακρυσμένη αγροικία, όπου για έναν μήνα έζησαν με ελάχιστο φαγητό, χωρίς πρόσβαση σε νερό και τουαλέτα.

«Κοντέψαμε να πεθάνουμε σε αυτό το δωμάτιο. Θυμάμαι μας έριχνε ένα κομμάτι ψωμιού και κάποια στιγμή ήθελα να σκοτώσω τη Victoria για να το φάω όλο εγώ. Αυτό πέρασε από το μυαλό ενός οκτάχρονου παιδιού», θυμάσαι, προκαλώντας σοκ.

Το 2000 τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο τραγικά όταν η Charlotte σκοτώθηκε σε ένα θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα κατά την επιστροφή από ένα ταξίδι στο Weston-super-Mare με τους γονείς της Eunice.
Η Charlotte και η Judith πέθαναν ακαριαία, ενώ η Victoria και ο Caleb ήταν στα πίσω καθίσματα.
«Δεν ξέρουμε πώς επέζησαν, το αυτοκίνητο ήταν πολύ μικρό», ανέφερε ο Christopher, προσθέτοντας:
«Μας πήγε στο δωμάτιο και μας είπε ότι ψυχρά ότι η Charlotte και η Judith ήταν νεκρές. Με κοίταξε στα μάτια και μας είπε: “Μακάρι να ήσασταν εσείς”».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications