Τζώρτζογλου: «Πριν πάω στη Φάρμα δεν είχα ούτε να πληρώσω το νοίκι μου» (βίντεο)

«Μόλις βγήκα είδα όλα τα χιουμοριστικά βίντεο που βγήκαν στο YouTube - Γέλασα με την ψυχή μου»

Ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή «The 2Night Show», μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του στην «Φάρμα», στο γιατί δεν θέλει να δει τα επεισόδια του reality αλλά και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε οικονομικά εξαιτίας του lockdown.

«Μόλις βγήκα από την Φάρμα, είδα όλα τα χιουμοριστικά βίντεο που βγήκαν στο YouTube. Ήθελα να γελάσω. Οι Ράδιο Αρβύλα μου έκαναν αφιερώματα φοβερά, γέλασα με την ψυχή μου. Τα ευχαριστήθηκα.

Δεν κάθισα να δω τα επεισόδια γιατί τα παιδιά μέσα στην Φάρμα έγιναν οικογένειά μου και δεν ήθελα να δω τι λένε πίσω από την πλάτη μου. Για ένα λόγο. Θέλω να προστατεύσω την εικόνα τους και τις σκέψεις μου γιατί δεν θέλω να λέω τώρα, που μόλις βγήκα, ότι αυτός έκανε εκείνο. Μπήκα σε μια κατάσταση αγάπης, συμπόνιας και κατανόησης» τόνισε.

Στη συνέχεια, μίλησε και για την περίοδο της καραντίνας και το «πάγωμα» στο επάγγελμά του το οποίο τον έφτασε σε άσχημη, οικονομική κατάσταση, σε σημείο να μην μπορεί να πληρώσει ούτε το νοίκι του.

«Πριν πάω στη “Φάρμα” το σίριαλ που έκανα πέρυσι τελείωσε λόγω κορωνοϊού και δεν έπαιρνα χρήματα, δεν είχα να πληρώσω ούτε το νοίκι μου. Είπα δεν με νοιάζει καθόλου θα πάω να σκουπίζω πατώματα», ανέφερε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications