Προσομοίωση ρωσικής επίθεσης κατά Ελλάδας:Aεροσκάφη Tu-22M3 σε αποστολή βομβαρδισμού ΝΑΤΟϊκών βάσεων (vid)

Για πρώτη φορά, ρωσικά στρατηγικά αεροσκάφη Tu-22M3 απογειώθηκαν από την Συρία και προχώρησαν σε εικονικό βομβαρδισμό όλων των ΝΑΤΟϊκών βάσεων στην Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένων και της Σούδας.

Στόχος τους ήταν και 3 αμερικανικά πολεμικά πλοία.Οι Ρώσοι τονίζουν πως “ενισχύονται οι δυνάμεις της Ρωσίας στην Νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ τη στιγμή αυτή καταρρέει λόγω Τουρκίας”. Ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν πως τα ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά ήταν εξοπλισμένα με τους πυραύλους κρουζ κατά στόχων επιφανείας Kh-22.

Oι συγκεκριμένοι πύραυλοι είναι αντιπλοϊκοί και αποτελούν το “βαρύ” όπλο των Ρώσων κατά αμερικανικών αεροπλανοφόρων. Έχουν εμβέλεια 600 χλμ και μπορούν να πλήξουν τον στόχο με ταχύτητα 4,6 Mach.

Ρωσικές πηγές αναφέρουν πως έγινε μια μεγάλη πρόβα επίθεσης εναντίον ΝΑΤΟϊκών βάσεων σε όλη την Μεσόγειο, εναντίον στόχων στην βόρεια Αφρική καθώς και εναντίον στόχων στην Μέση Ανατολή.

“Στόχος οι βάσεις του ΝΑΤΟ σε Μεσόγειο και τρία πολεμικά πλοία”
Τρία αμερικανικά πλοία και όλες οι βάσεις του ΝΑΤΟ στην Αν. Μεσόγειο συμπεριλαμβανομένης και της Σούδας βρέθηκαν στο στόχαστρο των ρωσικών στρατηγικών αεροσκαφών Tu-22M3.

Συγκεκριμένα, τρία αμερικανικά πλοία με 2.5000 πεζοναύτες στοχοποιήθηκαν από ρωσικό στρατηγικό αεροσκάφος Tu-22M3 το οποίο προχώρησε σε εικονική προσβολή τους.

Τα στρατηγικά αεροσκάφη Tu-22M3 πέταξαν πάνω από την Μεσόγειο. Κατά την διάρκεια της πτήσεις εκτελέστηκαν πλήγματα εναντίον όλων των ναυτικών βάσεων του ΝΑΤΟ και των ναυτικών σχηματισμών του στη Μεσόγειο.Στο στόχαστρο βρέθηκαν και τρία αμερικανικά πλοία που μετέφεραν 2.500 πεζοναύτες” αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ.

Η Ρωσία έστειλε μήνυμα ετοιμότητας και ελέγχου της περιοχής.
“Πέταξε και προς Ισραήλ – Στόχος οι βάσεις του ΝΑΤΟ σε Μ. Ανατολή”
Επιπλέον, ακόμη ένα Ρωσικό Tu-22M3 πέταξε κατά μήκος της ακτής του Ισραήλ. Μετά από μια πτήση με νοτιοδυτική κατεύθυνση, το ρωσικό αεροσκάφος έστριψε προς τα δυτικά και κατευθύνθηκε προς τις μεγάλες ναυτικές βάσεις του ΝΑΤΟ στην Μεσόγειο.

Τότε εκτέλεσε προσομοίωση καταστροφής των ΝΑΤΟϊκών βάσεων.
Στην συνέχεια συνέχισε και ολοκλήρωσε μια πορεία κατά μήκος ολόκληρης της κεντρικής Μεσογείου επιδεικνύοντας την ετοιμότητα επίθεσης και καταστροφής μεγάλων ναυτικών σχηματισμών του εχθρού σε λίγα μόλις λεπτά.

Μια παρόμοια πτήση έχει σχεδιαστεί να λάβει χώρα και την επόμενη εβδομάδα. Στην άσκηση θα συμμετάσχουν και τα τρία ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3.

ΝΑΤΟϊκά μαχητικά προσπάθησαν να αναχαιτίσουν το Tu-22M3 πάνω από την Μεσόγειο αλλά ήρθαν αντιμέτωπα με ρωσικά μαχητικά Su-35. Μαζί με τα Tu-22M3 και Su-35 πετούσε και το ρωσικό AWACS A-50.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications