Ο Πούτιν Έβαλε Την Ελλάδα Στη Λίστα Των Χωρών Εχθρών Της Ρωσίας!

Με εντολή του Πούτιν, στις 14 Μαΐου η Ρωσική κυβέρνηση ενέκρινε τον κατάλογο των Χωρών Εχθρών της Ρωσίας, με τις Χώρες αυτές να είναι: ΗΠΑ , Μεγάλη Βρετανία , Ουκρανία, Γεωργία, Λιθουανία, Εσθονία, Λετονία, Τσεχία, Πολωνία!

Αυτές είναι η άμεσες εχθρικές χώρες προς την Ρωσία, και ακολουθεί ένας δεύτερος κατάλογο σύμφωνα με σενάρια, με Χώρες που δεν ήταν φιλικοί προς τη Ρωσία, όπως : Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σλοβενία, Κροατία, Αλβανία , Ιαπωνία!

Το γιατί δεν βρίσκεται η Τουρκία σε καμιά από τις δύο Λίστες, έχει να κάνει ότι για την ώρα, η Τουρκία εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Ρώσων, με την ανοιχτή κόντρα που έχουν με τις ΗΠΑ, αυτό όμως, ανα πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει, λόγο του αναξιόπιστου της Τουρκίας, και να γίνει ο κύριος εχθρός των Ρώσων!

Ποια είναι η αλήθεια για την Ελλάδα;

Η Μόσχα έχει βάλει απέναντι την Ελλάδα, και απόλυτα δικαιολογημένα σε ότι αφορά τα Ρωσικά συμφέροντα, καθώς η πρώην Κυβέρνηση Σύριζα, και η τωρινή Κυβέρνηση της ΝΔ, έχουν μετατρέψει την βόρεια Ελλάδα σε μια τεράστια βάση προώθησης των Αμερικανικών Δυνάμεων σε Σκόπια, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουκρανία!

Σε συνδυασμό με την Αμερικανική Βάση στην Σούδα, και την Αλεξανδρούπολη να είναι το βασικό λιμάνι προώθησης των Αμερικανικών στρατευμάτων στην περιοχή, οι Ρώσοι δικαιολογημένα μας έχουν βάλει στην δεύτερη Λίστα των μή φιλικών Χωρών, ελπίζω με τα Χαϊβάνια που μας Κυβερνούν, να μην πούμε στην Πρώτη Λίστα!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης /priftisnews.blogspot

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications