Επίθεση με εκρηκτικούς μηχανισμούς σε επιχειρήσεις της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά (μαντέψτε ποιοι ειναι από πίσω)

Επίθεση με εκρηκτικούς μηχανισμούς δέχτηκαν δύο επιχειρήσεις της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά στον Βύρωνα.Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η πρώτη σημειώθηκε έξω από γυμναστήριο, στην οδό Φορμίωνος 245 και η δεύτερη έξω από κατάστημα με ρούχα, ακριβώς απέναντι, στην οδό Φορμίωνος 238.

Από τις εκρήξεις σημειώθηκαν ζημιές στις τζαμαρίες και στην είσοδο των επιχειρήσεων, ενώ επενέβη η Πυροσβεστική.Η αστυνομία προχώρησε σε 5 προσαγωγές υπόπτων, με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η Αριστοτελία Πελώνη μίλησε για την επίθεση στο κατάστημα της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά, τις οποίες καταδίκασε, ενώ τόνισε ότι η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται από ανάλογα σκηνικά.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση, τα ξημερώματα, με δύο εμπρηστικούς μηχανισμούς στις δύο επιχειρήσεις που διατηρεί η σύζυγος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά. Η Πολιτεία θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Εμπρηστικές επιθέσεις δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία».

----

Η Αριστοτελία Πελώνη η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται από ανάλογα σκηνικά....! η κλασικη καραμέλα,( τι ράτσας να ειναι αυτή άραγε? ίδιας φυλής με την Δαμανάκη φαίνεται, παρεμπιπτόντως η δημοκρατία που κόπτονται όλοι ομαδικά (μαζί και οι εξαπατημένοι) δεν ειναι "ελληνική επινόηση" όπως ψευδώς διδάσκουν στα σχολεια (ως συνήθως ), και ήδη απο την αρχαιότητα ηταν το χειρότερο πολίτευμα )...

Σύμφωνα με την ΕΡΤ , πολύ έγκυρη πηγή (!)

Η αστυνομία προχώρησε σε 5 προσαγωγές υπόπτων, με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη,πότε πρόλαβαν να τους βρουν? ειναι μέχρι να πάρουν εντολή να τους αφήσουν ..

Η τακτική ειναι γνωστή πάντως : οι θήτες εμνφανιζονται ως θύματα (των δήθεν κακών) εδώ και 100 χρόνια .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications