Ο Κούβελας δεν έχει ιδέα από ιστορία  και λέει ψευδώς ότι  υποχρεωτικούς εμβολιασμούς έκαναν οι Γερμανοί Ναζί

Απίστευτα πράγματα λαμβάνουν χώρα το τελευταίο καιρό (οχι ότι πριν δεν επικρατούσε η παράνοια ) η αμορφωσιά έχει ξεπεράσει τα όρια του Γαλαξία μονο που σε αυτή την περίπτωση ειναι και προπαγάνδα μαζί, η άγνοια που επικρατεί "σκοτώνει" !! διάφοροι πατριδοκάπηλοι που παπαγαλίζουν τα ίδια με τους συμμορίτες επι σειρά ετών και διασπείρουν μαρξιστική προπαγάνδα τώρα που ειναι κατα των εμβολίων επικαλούνται τoν " κώδικα της Νυρεμβέργης" , κανεις το κορόιδο με την ηλιθιότητα που επικρατεί αλλα το ποτήρι ξεχείλισε με αυτό έδω που το τερμάτισε, άσχετος από ιστορία (όπως οι περισσότεροι) ο Κούβελας: «Υποχρεωτικούς εμβολιασμούς έκαναν οι Γερμανοί Ναζί - Απαγορεύεται με βάση την δίκη της Νυρεμβέργης».

Που το είδε αυτό ο "ειδικός"? οχι μονο έκαναν εμβόλια αλλα ηταν και κατα των εμβολίων (!) και μάλιστα στο Der Stormer είχαν και εικόνες που έδειχναν τους γνωστούς συμμορίτες συγκεκριμένης φυλής να εμβολιάζουν παιδιά με το ζόρι με δηλητήριο και σε αυτό δικαιώθηκαν . Ο κάθε άσχετος και πονηρός παπαγαλίζει εδώ και χρόνια για κακούς ναζι Γερμανούς ενώ δεν εχει ιδέα για τι μιλάει και άπλα παπαγαλίζει μαρξιστικά ψέματα ως δεδομένα...

Που το είδε αυτός ότι οι "κακοί" που ευθύνονται για τα πάντα (!) έκαναν εμβόλια στους "κάλους" ???που ειναι τα στοιχειά του για τα λεγόμενα του? το έχουν βρει όλοι σύστημα να ρίχνουν τα πάντα στους κακούς ναζι 80 χρόνια τώρα ... Και συνεχίζει :

«Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, που σημαίνει η υποχρεωτική ιατρική πράξη για ένα γενικό καλό της ανθρωπότητας, είναι ακριβώς τα λόγια που χρησιμοποίησαν οι Γερμανοί γιατροί των Ναζί για να κάνουν τα πειράματά τους στους Εβραίους ή στους τσιγγάνους κρατουμένους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης».

Εάν σήμερα εμείς προχωρήσουμε σε μία άλλου τύπου νομοθεσία, θα πρέπει οι απόγονοι του Γιόζεφ Μένγκελε (που καταδικάστηκε για αυτόν τον λόγο) να κάνουν έφεση και να δικαιωθούν με βάση την νέα νομοθεσία».

Ενώ στη συνέχεια τόνισε πως απαγορεύεται με βάση τη δίκη της Νυρεμβέργης: «Στην ουσία απαγορεύεται, με την δίκη της Νυρεμβέργης,η υποχρεωτική ιατρική πράξη. Αυτό έχει κυρωθεί στην Συνθήκη του Ελσίνκι και είναι ένας παγκόσμιος νόμος που είναι πολύ δύσκολο να ακυρωθεί.

Εάν οποιοσδήποτε νομοθετήσει ή βγάλει διοικητική οδηγία αντίθετη με το Ελληνικό Σύνταγμα και την διεθνή πρακτική, είτε είναι νομική είτε ηθική είτε δεοντολογική, τότε όποιος θεωρεί ότι προσβάλλεται και έχει έννομο συμφέρον, θα πρέπει άμεσα να ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα μέχρι το μέτρο να θεωρηθεί νόμιμο.

Κατά την δική μου άποψη είναι απαράδεκτο και χτυπάει και σε άλλο σημείο: Όποια ιατρική πράξη έχω υποστεί εγώ, είναι απόρρητη και την διαχειρίζομαι μόνος μου. Είτε εμβολιάστηκα είτε δεν εμβολιάστηκα, έχω το δικαίωμα να μην λογοδοτήσω σε κανέναν. Είναι απόρρητη πληροφορία».

Χωρίς να αναφέρει που και πότε έκαναν εμβόλια οι "κακοί ναζι" κάνει προπαγάνδα, ενώ οι "κακοί" ειναι ξεκάθαροι η υποχρεωτική ιατρική προς συγκεκριμένες φυλές ειναι για γενικό καλό της ανθρωπότητας, και ο άσχετος λέει (που καταδικάστηκε για αυτόν τον λόγο) και δεν έχει ιδέα γιατί καταδικάστηκαν στα αλήθεια απο αυτούς που επιβάλουν εμβόλια σήμερα (!) με νομούς που έβγαζαν επι τόπου και κάνοντας βασανιστήρια να υπογράψουν για δηθεν εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας, και επικαλούνται τους δικούς νομούς τύπου δίκη της Νυρεμβέργης κατα τους (!)θα έχουν κατουρηθεί στα γέλια οι συμμορίτες για την ηλιθιότητα και την άγνοια που επικρατεί, ενώ η αλήθεια ειναι μπροστά τους αλλα για να δεις την αλήθεια πρέπει να έχεις και ενα πνευματικό επίπεδο .

Σε μια άλλη πατριωτική σελίδα προ ήμερων έγραφαν: Όποιος θέλει να κάνει το εμβόλιο να το κάνει. Όποιος δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο να μην το κάνει. Τα ναζιστικά απολυταρχικά καθεστώτα που επέβαλαν ιατρικές θεραπείες και πρακτικές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Επίσης εχουν καταδικαστεί με την δίκη της Νυρεμβέργης.

Καταδικάστηκαν και γιατροί που συμμετείχαν σε ιατρικά πειράματα. Οι εν λόγω εγκληματίες δικάστηκαν από στρατοδικεία στην βρετανική, αμερικανική, γαλλική και σοβιετική ζώνη της κατεχόμενης Γερμανίας και Αυστρίας, αλλά και στην Ιταλία στα χρόνια που ακολούθησαν τη λήξη του πολέμου.

Οι εν λόγω εγκληματίες ??? το ακούσαμε και αυτό εγκληματίες επειδή ανακάλυψαν το μέγα μυστικό και την μεγαλύτερη συνωμοσία κατα της ανθρωπότητας?, τι να περιμενεις από άτομα τα οποία οχι άπλα δεν έχουν ιδέα για τίποτα και ζουν σε μια συνωμοσία που ούτε καν φτάνει η νοημοσύνη τους, και νομιζουν οτι τα παντα ειναι δήθεν θεωρίες συνωμοσίας και ολα αυτα τα μασονικά αφηγήματα λέξεις και φράσεις χειραγώγησης των μαζών,δεν ξέρουν καν για τι μιλάνε ενώ ολα ειναι μπροστά τους , έχουν φτάσει στο σημείο να υποστηρίζουν τους συμμορήτες και ύστερα απορούν γιατι ο κόσμος πάει απο το κακό στο χειρότερο ενώ οι "κακοί" τα έλεγαν απο τοτε πριν 80 χρονιά (!)

Η Δίκη της Νυρεμβέργης οδήγησε στη Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του 1948 και αργότερα, στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. "Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων" ??? γιατί δεν ειναι "ανθρωποι" και ζήτουσαν Ανθρωπίνων Δικαιωμάτα? ειναι τετοια η χαζομάρα και η πνευματική φτώχεια που επικρατεί που οι μάζες δεν αναρωτιούνται ούτε καν για τα αυτονόητα,και άφου δεν αναρωτιούνται δεν μπορούν ούτε να καταλάβουν και συνεπώς ζουν σε μια πλάνη σε όλη τους την ζωή τους ...

Ο κώδικας της Νυρεμβέργης: Η γέφυρα ανάμεσα στην Ιπποκρατική ιατρική και τα "Ανθρώπινα Δικαιώματα" (γελάνε και οι πέτρες )πάντως αν μας ενοχλήσουν οι συμμορίτες σε επίπεδο δίκης δηλαδή να βάλουν τους χρήσιμους ηλίθιους δικαστές να μας κυνηγήσουν, εκτός την σωρεία δικών μας στοιχείων, για την αληθινή φύση τους και θηριωδίες τους που έχουν κάνει ιστορικά και που εχουν σκεπάσει κάτω απο τόνους ψεμάτων και που δείχνουν την μη ανθρωπινή φύση τους, θα τους δώσουμε και αυτό που λενε οι οι ιδιοι στο λεγόμενο " κώδικα της Νυρεμβέργης" στην βικιπαίδεια τους (να μην λένε ότι λέμε θεωρίες συνωμοσίας καθώς μπορεί να ειναι γκοιμ οι δικαστές ) και οι φερόμενοι δικαστές θα πρέπει να μας δώσουν κάποιες εξηγήσεις γιατί κυκλοφορούν ελεύθεροι , αν βεβαία μπορούν να καταλάβουν, καθώς πολλές φυλές πνευματικά ειναι πολύ κατώτερες και δεν μπορουν να καταλάβουν τι ακριβώς γίνεται ακομα και αν τους τα πεις ειναι σαν μιλάς σε μαϊμούδες , αλλιώς να μπουν δικαστές συγκεκριμένου γένους που μπορούν να καταλάβουν , επίσης θα δούμε και ποιοι ειναι οι ρατσιστές στα αλήθεια και σε ποιους ακριβώς επειδή οι αλλες ράτσες ειναι κατώτερες και δεν μπορούν να καταλάβουν την μη ανθρωπινή φύση τους μαζι και 3 ανεξάρτητα ντοκιμαντέρ που εξαφάνισαν απο το δημοκρατικό youtube ακριβώς γιατί έλεγαν την αλήθεια.

Για την ιστορία στην αρχή αυτής σελίδας βάλαμε μόλις το 10% απο αυτά που θα έπρεπε να ηξεραν οι μάζες, με βάση στοιχειώδους λογικής οπως και βρεθηκαν σε μόλις 1-2 χρονία (μακριά απο έγκυρες καθεστωτικές σελίδες και διάφορων νεοελλήνων που αναπαραγουν τα ίδια με τους πρώτους σε πολλά θέματα ενώ δεν έχουν λογική , και αφού έχουν κόσμο σημαίνει ότι μεγάλη μερίδα του πληθυσμού δεν έχει ούτε η ίδια λογική και δεν μιλάμε για αυτούς που διαβαζουν καθεστωτικές σελίδες οι οποίοι ειναι μειωμένης νοημοσύνης ούτως η άλλος )στην πορεία διαπιστωθεί οτι οι σκεπτόμενοι ειναι ελάχιστοι (συγκεκριμένου γένους και πνεύματος) οι οποίοι οι περισσότεροι έχουν πέσει και στο επίπεδο των πολλών , δηλαδή ακομα και αυτοι που μπορουν να καταλάβουν εχουν εξαπατηθεί απο τους πολλούς , και οχι μονο μας γύρισαν την πλάτη οι μάζες γιατί δεν θέλουν να τους λες την αλήθεια και τους ανατρέπεις τα ψέματα που έχουν κάνει δεδομένα (σε αυτή την περίπτωση περί "κακών ναζι" ) αλλα μας έκαναν και πολεμο οι συμμορίτες και για αυτό, αφου είμαστε η μοναδική σελιδα που δεν έλεγε τις γνώστες προπαγανδες τους που λένε μέχρι και "πατριώτες" της κακιάς ώρας στο ίντερνετ , όποτε δεν έχει νόημα όλοι να λενε τα ίδια και ένας να λέει τα αυτονόητα, ποσο δεν να μην σε υποστηριζει κανενας και να κανουν και πολεμο οι συμμορητες, άδικος κόπος , και οι περισσότεροι υποστηρίζουν και στο ίντερνετ ραγιάδες Νεοέλληνες που δεν καταλαβαίνουν τίποτα.. Τώρα που θα δουν τι εστί βερίκοκο δηλαδή τι εστί κομμουνισμός που τοσο πολύ υποστηρίζουν χωρίς να το καταλαβαίνουν , εδω και 40 χρόνια, ειναι πολύ αργά για δάκρυα κάθως έμειναν ελάχιστοι έξυπνοι,αυτό που έλεγαν οι κακοί ναζι το έκαναν: σκότωσαν το έξυπνο γνήσιο ευρωπαϊκό γένος ανεξάρτητου χωράς για να μείνουν αυτοι οι πιο έξυπνοι στην Γη,και έχεις τον όχλο σήμερα να σου λέει οτι οι κομμουνιστες σκοτωναν δηθεν ιδεολογικούς αντιπάλους, αυτο νομιζουν (!) από εκεί και πέρα τι να λέμε? βεβαία αν δεν ανήκεις στο μη δογματικό άρα και μη ελεγχόμενο γένος που έσφαζαν επιλεκτικά σε όλη την Ευρώπη που να καταλάβεις οταν ολα τα βλεπεις δογματικά ?.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications