Κόρη ασθενούς καταγγέλλει άσχημες συνθήκες νοσηλείας - Τραβούσε βίντεο και ξέσπασε ένταση

Επεισόδιο σημειώθηκε σε νοσοκομείο των Σερρών, καθώς συγγενής ασθενούς τραβούσε βίντεο. Τι καταγγέλλει η ίδια και τι υποστηρίζει η διοίκηση.

Ένταση επικράτησε σε νοσοκομείο στις Σέρρες, όταν κόρη ασθενούς ζήτησε να αλλάξουν τα βρώμικα σεντόνια του κρεβατιού του πατέρα της.
Στο αίτημά της αυτό, όπως καταγγέλλει η ίδια, το νοσηλευτικό προσωπικό απάντησε «με έντονο και προσβλητικό ύφος» και αφού η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, η κόρη του ασθενούς άρχισε να τραβάει βίντεο από το δωμάτιο που νοσηλεύεται ο άνδρας.

Άμεσα, όπως περιγράφει μιλώντας στο τοπικό κανάλι Επιλογές, την πλησίασαν οι άνδρες της ασφάλειας του νοσοκομείου και της ζήτησαν να φύγει, κάτι που η ίδια αρνήθηκε. Έτσι, στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία.
Η καταγγέλλουσα πήγε μόνη της στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, όπου βρέθηκε και ο διοικητής του νοσοκομείου.

Η απάντηση του νοσοκομείου
Ο διοικητής του νοσοκομείου, Νίκος Φαρμάκης, έδωσε τη δική του απάντηση για όσα σημειώθηκαν.

Αφού ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση για τον πατέρα της καταγγέλλουσας, ανέφερε, μιλώντας στο ίδιο μέσο, πως πηγαίνοντας στο νοσοκομείο τον ενημέρωσε η εφημερεύουσα ότι συνοδός ασθενούς καταγράφει σε βίντεο τους σεκιουριτάδες, τους νοσηλευτές και με γιατρούς, «πράγμα που απαγορεύεται».

Ο ίδιος υποστηρίζει πως συνάντηση την κόρη του ασθενούς ενώ εξερχόταν από το νοσοκομείο και της ζήτησε να μην φύγει, καθώς έχει καλέσει αστυνομία. Επίσης, όπως λέει, της εξήγησε ότι αν σβήσει τα βίντεο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Τελικά, αποφάσισαν να πάνε μαζί στο αστυνομικό τμήμα και ο κ. Φαρμάκης ανέφερε ότι η γυναίκα δεν ανέβηκε πάνω και δεν παρέδωσε τα βίντεο στην αστυνομία, αλλά τους έδειξε μόνο ένα βίντεο με τον πατέρα της.
Επίσης, γνωστοποίησε πως το νοσοκομείο δεν προχώρησε και δεν θα προχωρήσει σε μήνυση, με μόνη προϋπόθεση να μην κοινοποιηθούν τα βίντεο.Όσον αφορά στις καταγγελίες της γυναίκας, ο διοικητής είπε πως υπάρχει το γραφείο του συνηγόρου του πολίτη(!).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications