Κίνα: Έτοιμο και ανοιχτό για το κοινό το αντίγραφο του Τιτανικού

Το πιστό αντίγραφο του Τιτανικού, με την ονομασία Romandisea Titanic ανοίγει τις πόρτες του για τους επισκέπτες στην Κίνα, προσφέροντας τους μία μοναδική εμπειρία.

Το θρυλικό κρουαζιερόπλοιο είναι αγκυροβολημένο στο ποτάμι του θεματικού πάρκου της επαρχίας Σιτσουάν, περίπου 1.000 χλμ μακριά από τη θάλασσα.

Οι επισκέπτες του έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στους πολυτελείς χώρους του πλοίου, οι οποίοι είναι διακοσμημένοι ακριβώς όπως οι πραγματικοί χώροι του Τιτανικού, ενώ μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε παιχνίδια ή και θεματικά πάρτι, που πραγματοποιούνται συχνά.

Η κινέζικη ρέπλικα μήκους 269μ. και πλάτους 28μ. χρειάστηκε περισσότερα από 6 χρόνια για να ολοκληρωθεί, ακόμα περισσότερα δηλαδή από όσα χρειάστηκε ο πραγματικός Τιτανικός. Το κόστος της κατασκευής ανέρχεται στα 153εκατ. δολάρια, ενώ για την ολοκλήρωσή του δούλευαν ασταμάτητα παραπάνω από 100 εργάτες.

Η διανυκτέρευση μέσα στο πλοίο κοστίζει 150 δολάρια με παροχή υπηρεσιών, ενώ η ατμομηχανή, που έχει τοποθετηθεί σε αυτό, δίνει στον επιβάτη την αίσθηση πως ταξιδεύει στη θάλασσα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications