Εν ψυχρώ δολοφονία σε καφενείο στα Σεπόλια: Πυροβόλησε οκτώ φορές θαμώνα και διέφυγε με ταξί! (βίντεο)

Μαστίζει η εγκληματικότητα στην Ελλάδα - «Άρη μου, σε έφαγαν οι Αλβανοί» έλεγε η μητέρα του. Σκηνές από ταινία του Χόλιγουντ στην Αθήνα!

Μία ακόμα εν ψυχρώ δολοφονία λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ημέρες, αυτή τη φορά στα Σεπόλια Αττικής, εκεί που νωρίς το απόγευμα της Κυριακής ένας άνδρας εισέβαλε σε ένα καφενείο και πυροβόλησε στο κεφάλι έναν θαμώνα. Το καφενείο βρίσκεται στην οδό Δυρραχίου στα Σεπόλια. Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως το θύμα δέχθηκε οκτώ σφαίρες.

Η αστυνομία δέχθηκε κλήση για το περιστατικό στις 17:55.Μάλιστα ο δράστης έφυγε τρέχοντας από το σημείο και σύμφωνα με μαρτυρίες επιβιβάστηκε σε ταξί!

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη κινητοποίηση όλων των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή για τον εντοπισμό του.

Ο άνδρας που δέχθηκε τις σφαίρες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες υπέκυψε στα τραύματά του. Ο άνδρας δέχθηκε οκτώ σφαίρες.

Όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία, το θύμα, που δέχθηκε οκτώ σφαίρες, ήταν 32 ετών, σεσημασμένος κακοποιός από την Βόρεια Ήπειρο.

Στο παρελθόν, είχε κατηγορηθεί για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών.

Είχε δεχθεί πάλι επίθεση τον περασμένο Φεβρουάριο στην Πλατεία Αττικής και οι δράστες, που δεν τον πέτυχαν, είχαν αφήσει δύο πιστόλια Zastava των εννέα χιλιοστών σε ταξί με το οποίο διέφυγαν.

Ο 32χρονος «επανεμφανίστηκε» στις 9 Μαρτίου όταν κατέβασε από το αυτοκίνητο του πολίτη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και του το έκλεψε. Σε μικρή απόσταση όμως, στην οδό Βορείου Ηπείρου στα Σεπόλια, συγκρούστηκε με σταθμευμένο αυτοκίνητο και συνελήφθη.

Το θύμα είναι ο Αριστείδης Παππάς.

Τα λόγια της μητέρας του

Η μητέρα του Αριστείδη Παππά που έκλαιγε και φώναζε: «Άρη μου, σε έφαγαν οι Αλβανοί».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications