Ο υποβιβασμός της ανθρωπότητας σε ζώο δεν έχει τελειωμό :Γυναίκα   Καλπάζει σαν  άλογο !

Μέτα την πνευματική παρακμή που κατέληξε ορδές να μην καταλαβαίνουν τίποτα και να ελέγχονται πολύ εύκολα όπως ο τσοπάνης ελέγχει τα πρόβατα με λέξεις και φράσεις του τύπου θεωρίες συνωμοσίας , φασίστες συνομωσιολόγοι κτλ κτλ . Τώρα έχουμε και κάτι τέτοια :

Η Ayla Kirstine και τα… περίεργα βίντεό της κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, κάνοντας δεκάδες χρήστες -τουλάχιστον για μερικά δευτερόλεπτα- να πιστέψουν πως βλέπουν ένα ζώο να τρέχει. Η κοπέλα όχι μόνο καλπάζει αλλά πηδάει και εμπόδια.

Δεν προκαλεί εντύπωση πάντως καθώς οι συμμορίτες που ακόμα και στο facebook δείχνουν πόση "αγάπη" τρέφουν για τον άνθρωπο (το ότι οι μάζες δεν βλέπουν τόποτα ειναι ακριβώς επειδή έχουν πέσει και κατώτερο επίπεδο αντίληψης ), μετατρέπουν ειδικά γυναίκες πολύ εύκολα σε π@ρνες ακόμα και αυτές που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν έκαναν κάτι τέτοιο... Θα πρέπει να προβληματιζει όσους έχουν απομείνει με μη μολυσμένο και υγείες πνεύμα ακόμα.

Αυτά παθαίνεις όταν βλεπεις τηλεόραση εν έτη 2021 και όταν διαβάζεις έγκυρες πήγες τους !

Ο Θουκυδίδης έλεγε οτι «Οι άνθρωποι που αγωνίζονται για επιβίωση πλησιάζουν την κατάσταση του ζώου και συνεπώς αυτόματα τοποθετούνται πέραν της ηθικής».Από την αρχαιότητα αποτελούσε ρήση των παλαιότερων γενιών ότι οι νεότερες δεν κινούνται σε σωστή τροχιά, έχουν χαμηλότερο επίπεδο και ενδιαφέρονται για ασήμαντα πράγματα χωρίς ουσία, και έτσι βλέπεις παντού σήμερα μορφωμένους ηλίθιους με πτυχία, που σε άλλο φυσιολογικό κόσμο δεν θα είχαν κανένα πτυχίο και καμια θέση επειδή δεν εχουν ηθικές άξιες και ειναι ακατάλληλοι να κατέχουν θέσεις .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications