Απόπειρα αρπαγής 13χρονης στη Ραφήνα - Βρέθηκαν υπνωτικά στο όχημα του 45χρονου

Σάλος έχει προκληθεί στη Ραφήνα μετά την σύλληψη 45χρονου άνδρα που αποπειράθηκε να απαγάγει μία 13χρονη κοπέλα.

Το σοβαρότατο περιστατικό διαδραματίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής όταν ένας 45χρονος άνδρας με το αυτοκίνητό του, πλησίασε την 13χρονη που έκανε ποδήλατο σε κεντρικό σημείο της πόλης και προσπάθησε να την πείσει να πάει μαζί του «βόλτα».

Η μικρή αντέδρασε πολύ καλά, ανέπτυξε ταχύτητα και όταν είδε πως ο άγνωστος άνδρας συνέχισε να την ακολουθεί και να της ζητά επιτακτικά να μπει στο αυτοκίνητό του, άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Κάτοικοι της περιοχής έτρεξαν αμέσως προς το σημείο με αποτέλεσμα ο 45χρονος να φύγει αμέσως.

Σύντομα όμως αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Μάλιστα, μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν υπνωτικά χάπια, κάτι που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία για τις προθέσεις του στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση.

Ο 45χρονος, που είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής, και έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για απάτες, οδηγήθηκε στον Ανακριτή ο οποίος τον κατηγορεί πλέον για κακουργηματική απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Πάλι έξω θα ειναι ! αφού δεν ειναι κακός "φασίστας" ούτε το όνομα του δεν λένε, ενώ τέτοιες τάσεις αρπάγης παιδιών (και οχι μονο) έχουν οι συμμορίτες σε παγκόσμιο επίπεδο, το να ασχολούνται ακομα και με αυτό θέμα έδω και λενε τα γνωστά για δήθεν θεωρίες συνωμοσίας με την δικαιολογία ότι οι ετήσιοι αριθμοί εξαφανίσεων είναι κατά πολύ μικρότεροι (!) τα κλασικά δεν ειναι Γιάννης ειναι Γιαννάκης:

Δείχνει ότι έχουν λερωμένη την φωλιά τους, δηλαδή ότι αυτοί ειναι πίσω απο πολλές εξαφανίσεις παιδιών σε παγκόσμιο επίπεδο οι διεθνές συμμορίτες, όπου ειναι τυχαία μαζεμενοι και εδώ και εμφανίζονται δηθεν ως άσχετοι σχολιαστές ακόμη και με ψεύτικα προφίλ με φωτο άσχετων από το εξωτερικό(!) να κανουν το μαύρο άσπρο όποτε κάποιος σχολιάσει κατα τους ... να θυμίσουμε την άναρχο-συμμορίτισσα στην πρόσφατη ιστορία απαγωγής της Μαρκέλλας που της έδωσε τρία ηρεμιστικά στη 10χρονη και την έπιασαν μάλλον απο σπόντα και έγινε γνωστο το θέμα, γιατί συνήθως αλληλοϋποστηρίζονται οι αναρχο-συμμορητές ! .

Στο μεταξύ ανεξάρτητες σελίδες που έκαναν καταγραφή εξαφανίσεων στην Αμερική έχουν να κάνουν ανανέωση από το 2017 ! λογικό ειναι να μειώθηκαν οι εξαφανίσεις κάθε χρόνο στην Αμερική αφού είτε δεν γίνεται καταγραφή τους είτε γίνεται απο αυτούς, που θα γράφουν πολύ λιγότερες εξαφανίσεις, αλλα ακόμη και έτσι που ακριβώς ειναι το "θεωρίες συνωμοσίας"? δεν ειναι 100 αλλα 99??? δεν έχουν εξαφανιστεί χιλιάδες παιδιά χωρίς να βρεθούν πουθενά πότε?? με τόσα που έχουν εξαφανιστεί επι δεκαετίες φτιάχνουν αποικία στον Άρη ! για να μην πούμε ότι θα θέλουν προς "κατανάλωση" και παράγωγη αδρενοχρώμιου μήπως ηταν θεωρίες συνωμοσίας το γεγονός ότι στα χρονικά της Γης υπάρχουν άπειροι ακόμη σε εξέχουσες θέσεις τύπου Πρίγκιπες που δολοφονούσαν παιδιά η νεαρά κορίτσια , και έπιναν το αίμα ? να θυμίσουμε επίσης ότι ακόμα να βρουν τους σατανιστές που σκότωσαν την φοιτήτρια στο Αιγάλεω και σκηνοθέτησαν την αυτοκτονία της, θεωρίες συνωμοσίας και αυτό?

Ερώτηση προς μορφωμένους ηλίθιους εφόσον όλοι έχουν κάποιου είδους πτυχίο και όλοι έχουν πάει σχολείο και θεωρούν οτι ειναι έξυπνοι και μορφωμένοι :

Πως γίνεται οτιδήποτε έχει σχέση με τους γνωστούς συμμορίτες συγκεκριμένης φυλής και τα παρακλάδια τους τύπου antifa κτλ να ειναι δήθεν fake news και δήθεν θεωρίες συνωμοσίας πάντα από ανεξάρτητες πήγες? αφού οι δίκες τους λένε αυτά που θέλουν αυτοί, έχετε δει εσείς καμιά δήθεν θεωρία συνωμοσίας σε καμιά εγκυρη πηγή τους που όλες έχουν το ίδιο ύφος και η μονή περίπτωση που θα βάλουν τετοια θέματα ειναι για τα χλευάσουν? και το βασικότερο : αφού ειναι θεωρίες συνωμοσίας γιατί ασχολούνται αυτοί που ουδεμιά σχέση έχουν με τέτοια θέματα ? σαν μιλάει η θεία σου η Ευτέρπη η ο Χαρδαλιάς για θέματα μυστικισμού εξωγήινων και εναλλακτικής ενημέρωσης ενω η ράτσα τους ουδέμια σχέση έχει με τέτοια θέματα, (γιαυτο έχουν σε τέτοιες θέσεις) μήπως γιατι δεν ειναι θεωρίες συνωμοσίας αλλα συνωμοσίες? ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications