Χαρδαλιάς: εξηγεί γιατί η μουσική  είναι «υγειονομική βόμβα» (!) - βίντεο

Εξω φρενών έγινε ο Χαρδαλιάς μετά από μια ερώτηση κατά την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας σχετικά με «αντάρτικο» από ιδιοκτήτες καταστημάτων για τη μουσική στην εστίαση.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, πήρε αμέσως τον λόγο παρότι η ερώτηση δημοσιογράφου για το «αντάρτικο», όπως το αποκάλεσαν ορισμένων ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού χαρακτήρα, οι οποίοι φέρονται να καλούν τα μέλη τους να μην πειθαρχούν στις αποφάσεις και να βάζουν κανονικά μουσική στα καταστήματά τους απευθύνονται αρχικά στον Γκίκα Μαγιορκίνη.

Ο κ. Χαρδαλιάς παρενέβη, λέγοντας ότι «η μουσική σαφώς δεν κολλάει, αλλά όλοι οι επιστήμονες, σε όλον τον κόσμο, συμφωνούν ότι η μουσική κάνει τους ανθρώπους να μιλούν πιο δυνατά, να χορεύουν και να έρχονται πιο κοντά, με συνέπεια ο ιός να μεταδίδεται σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Οι λογικές αντάρτικου δνε μπορούν να γίνουν ανεκτές. Όποιος αποφασίσει να παραβεί τους κανόνες, θα αναλάβει και τις ευθύνες του».

Μπλα μπλα μπλα .... στο μεταξύ παρουσίασαν στα κανάλια τους ως "ειδικό" και "γιατρό " που "δίνει αγώνα" με την "πανούκλα" στην Ινδία έναν τύπο που ουδεμιά σχέση έχει με ιατρική αλλα με marketing στο βιογραφικό του !

Post A Comment:

1 comment

Ρε άμε στον Διάολο βλάκα. Θα έρθει η ώρα σου και θα δικαστείς για τα εγκλήματα σου κατά του Ελληνικού λαού...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications