Ελληνοαμερικανός θύμα ληστείας τάσσεται υπέρ της οπλοχρησίας: Στον κήπο μου, όταν έμπαινε κάποιος τον πυροβόλαγα, vid

Την ανάγκη για οπλοχρησία υπογραμμίζει ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας από την, Εκάλη Πάρης Κομνηνός, που το βράδυ της περασμένης Παρασκευής έκλεψαν από το σπίτι 120.000 ευρώ και κοσμήματα.

«Ήμασταν κοντά στο σπίτι. Ήρθα σπίτι στις 10:22 το βράδυ της Παρασκευής και αντικρίσαμε άμεση δράση, κόσμο απέξω. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τον συναγερμό. Στα 7 λεπτά ήρθε η Αστυνομία, στα 6 έκλεψαν και έφυγαν. Κινηθήκαν πολύ γρήγορα, συγχαρητήρια στα παιδιά της Άμεσης Δράσης» σημείωσε.

Ο κ. Κομνηνός είχε τα χρήματα της εταιρείας του στο σπίτι του, ενώ εξέφρασε την ελπίδα, ότι οι δράστες θα βρεθούν, όπως είχαν βρεθεί και αυτοί που τον λήστεψαν το 2017.

Ο επιχειρηματίας έκανε λόγο για συχνές ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Εκάλης τα προηγούμενα χρόνια. «Επί ΣΥΡΙΖΑ γινόταν χαμός στην Εκάλη. Υπήρχαν επιθέσεις με καλάζνικοφ εδώ δίπλα. Γινόντουσαν επιθέσεις μέρα – μεσημέρι, απογεύματα. Τώρα έχουν περιοριστεί».

Παράλληλα, μιλώντας στο MEGA τάχθηκε υπέρ της οπλοχρησίας.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αμερική, στην Δυτική Βιρτζίνια. Στον κήπο μου στην Αμερική, όταν έμπαινε κάποιος έβγαζα το όπλο μου και τον πυροβόλαγα. Εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Αν ήξερε αυτός που μπαίνει σπίτι μου ότι μπορεί να κάνω χρήση όπλου θα ήταν διαφορετικά» ανέφερε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications