«Ειδικοί» που δεν ξέρουν τι τους γίνεται: Κομπιάζουν…. αλλά αναγκάζονται να το παραδεχθούν! (Vid)

Ο παντογνώστης διεθνιστής λοιμωξιολόγος στις ΗΠΑ, Άντονι Φάουτσι, που ακόμα και στην Ελλάδα επικαλούνται τις οδηγίες του, δεν έχει ιδέα για το ποσοστό των εργαζομένων της υπηρεσίας του, που έχει εμβ0λιαστεί και δίνει μια κατά προσέγγιση εκτίμηση.Κι όχι μόνο αυτός αλλά κι άλλοι επικεφαλής των σημαντικότερων υπηρεσιών του συστήματος υγείας των ΗΠΑ.

Όπως φαίνεται παρά τα κίνητρα των χάμπουργκερς με τηγανιτές πατάτες, παρά τις λοταρίες του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, παρά τις καθημερινές προτροπές των Αμερικανικών ΜΜΕ και των ειδικών, οι Αμερικανοί πολίτες, ακόμα δεν πείθονται να εμβ0λιαστούν.

Κι ενώ μιλούν για εκατομμύρια δόσεις, που όλοι σπεύδουν να κάνουν και δεν φτάνουν για όλους, ο “Τσιόδρας των ΗΠΑ” όπως τον αποκαλούν, Dr. Άντονι Φάουτσι, αναγκάστηκε να παραδεχθεί, ότι σχεδόν λίγο πάνω από τους μισούς εργαζομένους της υπηρεσίας του, εμβ0λιάστηκαν τελικά.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης της Επιτροπής Υγείας, Εκπαίδευσης, Εργασίας και Συντάξεων στη Γερουσία των ΗΠΑ, ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Μολυσματικών Ασθενειών των ΗΠΑ ( National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) Dr. Anthony Fauci και ο Peter Marks διευθυντής του FDA (Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων) ερωτήθηκαν από τον γερουσιαστή Richard Burr (R-NC) ποιο ποσοστό των εργαζομένων των υπηρεσιών NIAID, FDA και CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών) έχουν εμβ0λιαστεί.

Κομπιάζοντας παραδέχθηκαν, ότι σχεδόν οι μισοί υπάλληλοι στις υπηρεσίες τους δεν έχουν εμβ0λιαστεί.

Όπως ο Fauci παραδέχθηκε:
-«Ξέρετε δεν είμαι 100% βέβαιος, γερουσιαστά, αλλά νομίζω ότι πιθανώς είναι λίγο πάνω από 50%…., πιθανώς γύρω στο 60%».
– «Δρ. Marks; » ρώτησε ο Burr στη συνέχεια κι ο διευθυντής του FDA απάντησε:
–“Δε μπορώ να σας πω τον ακριβή αριθμό, αλλά κυμαίνεται πιθανώς στο ίδιο εύρος. Μερικοί άνθρωποι εμβ0λιάστηκαν στις εγκαταστάσεις μας και άλλοι εκτός των εγκαταστάσεων”.

Ο γερουσιαστής Burr ζήτησε επίσης από τη διευθύντρια του CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών), Rochelle Walensky, ένα ποσοστό εμβ0λιασμένων υπαλλήλων, αλλά εκείνη απέφυγε την ερώτηση και παραδέχτηκε: «Δεν ξέρουμε». «Ενθαρρύνουμε τους υπαλλήλους μας να εμβ0λιαστούν…. Κάνουμε σεμινάρια σε δημαρχεία κι εκπαιδευτικά σεμινάρια…. το προσωπικό μας έχει την επιλογή να αναφέρει την κατάσταση εμβ0λιασμού του, αλλά όπως καταλαβαίνετε, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν το απαιτεί, επομένως δε γνωρίζουμε».

Γιατί το CDC έπρεπε να πραγματοποιήσει «εκπαιδευτικά σεμινάρια» για να πείσει τους υπαλλήλους του να κάνουν το εμβ0λιο; Μήπως οι εργαζόμενοι, σε αυτές τις υπηρεσίες υγείας, γνωρίζουν κάτι, που οι μέσοι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν; Τα υψηλά ποσοστά απρόθυμων Αμερικανών, υγειονομικών υπαλλήλων, να κάνουν τα εμβ0λια κατά της cov, ίσως και να αποτελέσουν έναν ακόμα λόγο, για εφαρμογή υποχρεωτικότητας των εμβ0λιασμών στο μέλλον.

Ήδη στην Ελλάδα ειδικοί, στελέχη της κυβέρνησης, αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, μιλούν για ανάγκη υποχρεωτικότητας των εμβ0λιασμών.
Ας θυμηθούμε τη δήλωση του πρωθυπουργού:«Ο εμβ0λιασμός σε κάποιες κατηγορίες, όπως οι υγειονομικοί, ίσως γίνει υποχρεωτικός. Θα μας απαντήσει η επιτροπή βιοηθικής».

Θυμηθείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications