Δολοφονία Καραϊβάζ: 40ημέρες μετά η μητέρα του παρακαλάει να επικηρυχθούν οι δολοφόνοι (βίντεο)

Σαράντα ημέρες πέρασαν από την άγρια δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ μπροστά στο σπίτι του στον Άλιμο.

Η μητέρα του Παναγιώτα Καραϊβάζ, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ζήτησε από την Πολιτεία να επικηρύξει τους δολοφόνους του παιδιού της, όπως έγινε και με την άγρια δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.

«Έχουν περάσει 40 μέρες και όσο πάει γίνεται χειρότερα. Σηκώνομαι το βράδυ και φωνάζω “Γιώργο, Γιώργο”, αλλά δεν με ακούει. Σήμερα συγκεκριμένα, όταν άναβα το κεράκι του και έσβησα το καντηλάκι για να του βάλω καινούριο φυτιλάκι, ακούω κάτι χτύπους στο δωμάτιο του μέσα. Τρέχω, κοιτάζω, δεν βλέπω κανέναν. Λέω “ο Γιώργος είναι εδώ”.

Το μόνο που παρακαλώ, είναι όπως επικήρυξαν τους δολοφόνους της κοπέλας, για την οποία λυπάμαι πολύ, στα Γλυκά Νερά, θα τους παρακαλέσω να επικηρύξουν και τους δολοφόνους του γιου μου.

Να βρεθούν και αυτοί φονιάδες για να ησυχάσει τόσο η δική μας ψυχούλα όσο και του παιδιού μου», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η κυρία Παναγιώτα.

«Κάθε μέρα που ξυπνάω η πρώτη μου δουλειά είναι να ανάψω το κεράκι του και το καντηλάκι του, κάνω την προσευχή μου κοντά του, για να τον νιώθω και για να τον αγκαλιάζω. Παρακαλώ τον Κύριο να τον έχει πάντα στα δεξιά του», είπε κλαίγοντας η Παναγιώτα Καραϊβάζ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications