Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Τους παρακαλέσαμε να μην μας κάνουν κακό – Θα τους πιάσει η αστυνομία» (vid)

Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων εμφανίστηκε συντετριμμένος σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, έξω από το σπίτι του - Τι κατέθεσε νωρίτερα στους αστυνομικούς

Στο σπίτι του του επέστρεψε αργά το απόγευμα της Τρίτης ο 32χρονος πιλότος, αρκετές ώρες μετά τον εφιάλτη που έζησε στο ίδιο του το σπίτι, όταν τρεις ληστές εισέβαλαν σε αυτό, σκοτώνοντας την 20χρονη σύζυγό του και δένοντας τον ίδιο, δίπλα στο μερικών μηνών παιδί τους.

Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων, που συνοδευόταν από τρεις αστυνομικούς, έφτασε στη μεζονέτα για να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα, έμεινε σε αυτό για μια ώρα και αποχώρησε.

Κατά την έξοδό του, έκανε συντετριμένος τις πρώτες του δηλώσεις, μετά το τραγικό περιστατικό, στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

«Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό. Να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς», είπε, πριν αποχωρήσει από το σημείο.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Τους παρακαλέσαμε να μην μας κάνουν κακό – Θα τους πιάσει η αστυνομία».

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Στις 4-15-2020 ο Πρόεδρος Τραμ, ανακοίνωσε ότι σταματά την χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας , που ήταν γύρω στα 400 ως 500 Εκατομοιρια δολάρια τον χρόνο στον ΠΟΥ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ, Ο ίδιος ο Τραμ, έδωσε στον Βιλλ Gates τα ίδια χρήματα που έδινε στον ΠΟΥ!! Και βέβαια για να συνεχίσει στις φτωχές Χώρες του Πλανιτη να εμβολιάζει τα φτωχά παιδάκια, μονον στις Ινδίες 480,000, παιδάκια, παράλυτα αλλά τελικά τον έδιωξαν με τις κλωτσιές από τις Ινδίες. Δεν άφησε χώρες, τρέχοντας σαν τρελός να εμβολιάζει παιδάκια πάμφτωχα, Ολλα στο διαδικτιο!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications