Πέτσας για τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά: «Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα»!

Σε μία κυνική παραδοχή πως η κυβέρνηση και οι δυνάμεις ασφαλείας δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να προστατεύσουν τους πολίτες από σεσημασμένους κακοποιούς προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Ο Στέλιος Πέτσας σχολιάζοντας την άγρια δολοφονία της 20χρονης μητέρας μπροστά στο παιδί της στα Γλυκά Νερά από εισβολείς ληστές είπε πως... «κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στον καθέναν από εμάς»!

Αλήθεια πότε μετατράπηκε η Ελλάδα σε άντρο κακοποιών;

Σύμφωνα δηλαδή με τον Πέτσα η δολοφονία μία μητέρας από κακοποιούς είναι κάτι το καθημερινό;

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών είναι μάλιστα ένας εκ των εκφραστών του κυβερνητικού αφηγήματος «νόμος και τάξη», το οποίο έχει βρει εφαρμογή μόνο σε πολίτες που δεν φορούν μάσκα ή δεν στέλνουν SMS.

Η κυνική παραδοχή, συμπληρώθηκε από σχόλιο περί της κυβέρνησης που συζητά την αυστηροποίηση της ποινικής αντιμετώπισης του αδικήματος, ένα επιχείρημα που τα κυβερνητικά στελέχη φέρνουν στην επιφάνεια κάθε φορά που το Μαξίμου είναι στριμωγμένο από την πραγματικότητα.

Να σημειώσουμε εμείς πως δεν πρόκειται για την πρώτη δολοφονία που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ημέρες. Από τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, μέχρι και τη δολοφονία του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο, περιστατικά που δείχνουν πως η χώρα μας έχει μετατραπεί σε Μπογκοτά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications